Gå til innhold

Racket298

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Racket298

  1. Håper virkelig de gjør noe med fysikk basert på FPS som de har hatt opp til nå med Havok systemet. At spillet begynner å oppføre seg rart med engang man går forbi 60 FPS (spiller løper raskere, gjenstander flyr av bord etc) i 2020+ er latterlig for meg nå som skjermer med mer enn 60hz blir mer populært. Er selvfølgelig ting man kan gjøre i .ini filer for å justere fysikken til høyere fps slik at det "funker" men syns dette skal virke "out-of-the-box". Krysser fingrene for dette :-)

  2. Håper virkelig at det ikke er 25 timer med bare copy-paste oppdrag men faktisk oppdrag som skiller seg ut fra hverandre og gir minneverdige øyeblikk som man ser tilbake på og tenker "DET VAR GØY DET", litt på samme måte som Far Cry 3 sitt oppdrag der man brente åkre full av cannabis mens Skrillex spiller i bakgrunnen. Da tror jeg dette spillet kommer til å skille seg ut som en av de bedre Far Cry spillene.

    • Liker 2
  3. Hei!

     

    Føler at det er på tide at jeg skaffer meg en ny Spill-PC ettersom min bærbare med en Intel i7 M620 2.67 GHz, ATI Mobility Radeon HD 5800 Series og 4 GB minne begynner å gi etter for de nyeste spillene.

     

    Jeg har ingen spesielle krav for spesifikasjonene, bare at den skal kunne kjøre de nye spillene som kommer ut det neste året uten problemer og med høy settings. Akkurat nå har jeg ingen planer om å overklokke maskinen. Men jeg har veldig lyst på en Fractal Design Define R4 Black Pearl kabinett så hvis dere kan lage et oppsett som passer til den vil jeg være veldig takknemlig men er ingen nødvendighet.

     

    Jeg har lite til null erfaring med pc-bygging så jeg ville foretrekket oppsett som passer med Komplett sine tilbud. :)

×
×
  • Opprett ny...