Gå til innhold

ANONYM246

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ANONYM246

  1. Har sett et par streamer jeg også, men det var bare tullinger som hadde malt hasjplanter på veggen og som var mer opptatt av å streame at dem kosa med katta si enn spillet :p Håper det blir tilgjengelig nå over midnatt, men tviler egentlig :(

  2. Flere som sliter med Gold abb? Har kjøpt 1 mnd med gold, og har funka fint til nå. Men idag står det jeg må ha gold for og spille online.. Prøvde og kjøpe 1mnd til med gold, men står at jeg allerede har gold.

    Xboxen er lokalisert til USA, og payment har jeg en adresse i LA. Hva kan jeg gjøre, og har noen andre vært borti dette?

  3. Hei! Har googla men finner kun utdaterte og ukonkrete svar..

     

    Har gått arbeidsledig siden april (første gang jeg noensinne er arbeidsledig) etter at arbeidsplassen ble lagt ned. Har helt siden da vært på utkikk samt søkt etter jobber, uten napp. Har funnet ut at det er ekstremt vanskelig å få seg en jobb uten noe spesiell kompetanse eller utdanning.

     

    Spørsmålet er derfor om man skal gjøre noe med en gammel "drøm", nemlig og bli yrkessjåfør! Men som de fleste vet koster dette endel, og som arbeidsledig med dagpenger er det vanskelig å punge ut 150.000+- og sikkert like vanskelig og få lån på dette.

     

    Så jeg lurer på hvorvidt nav dekker noe slikt? Bor på en plass hvor arbeidsledigheten er stor og man virkelig må kjempe om arbeidsplassene, og vet jeg får meg jobb bare jeg får skaffet CE på et vis. Dekker nav dette, og hvordan går man frem?

    Beklager om det er feilpostet.. :)

     

    Takk for svar!

×
×
  • Opprett ny...