Gå til innhold

Fiskefiske

Medlemmer
  • Innlegg

    52
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fiskefiske

  1. Må si at å spille support er noe av det beste. Du ser mye mer av kampen, siden du bare skal hjelpe. Når du ser det på den måten lærer du indirekte bedre å spille den lanen på. Du kan om du er god nok hjelpe adcen din til å bli fed (ikke så vanskelig i B2), og deretter roame til andre lanes med adcen din og hjelpe de, ta turrets, etc. Akkurat nå er vell metaen tankye supports, som Leona, Thresh og Braum.

     

    Personlig er Thresh en favoritt, med et kit som gjør at poking i de tidlige stadiene er meget bra. Går du litt ad og starter med E gjør du rundt 120 dmg, noe som er mer en carrien din.

     

    Men det viktigste er alltid å se det i et positivt syn, og å fokusere på seg selv og bare deg selv!

  2. Spiller selv med Injection Gaming, og kan si at vi er en seriøs til halvseriøs gruppe. Vi har en rundt 10 aktive Arma III medlemmer, og normalt rundt 4-6 som spiller fast to ganger i uka. Alderen er fra 16-25, noe som gjør at man får et godt mangfold med personer uten militær utdannelse (titthei, det er meg), og personer med militærtjeneste.

     

    Vi har også en person som lager oppdrag, og satser på ca. et oppdrag i måneden fra han. Da prøver vi å skaffe flest mulige. Om du har lyst å høre mer, er det bare å sende PM til meg.

  3. Hei!

    For et par dager siden begynte jeg å få feiled 0xc000000e. Etter et par dager da det funket å bare skru den av og på, ville ikke noe funke. Skru PCen av og på, starte den i sikkerhetsmodus, og alt annet mulig jeg fant. Eneste løsningen jeg fant var at jeg måtte finne W8 disken og reparere fra den, om så clean install. PCen min har ikke DVD-rom, så hva skal jeg gjøre?

    Jeg har prøvd å lage den om til en ISO-fil, men da kommer det opp at "The ISO-file is invalid".

     

    Takk på forhånd.

  4.  

    Skal du spille fotball eller gå i krig med de så ville jeg gått for DT770. Et ekstremt stort minus med DT770 er hårstråproblemene. Det alene er nok til at jeg ikke lengre anbefaler DT770. Mine er nå i prinsippet ødelagte pga. det.

    Et problem jeg ikke ser på som et problem, da mine hårstrå er lagd av stål.

     

    Men pga utsolgt på Komplett og noen andre butikker, tenkte jeg kanskje å kjøpe et mer "gaming-headset", noe ala Sennheiser PC 360 G4ME, eller PC 350, da dette både er billigere, og utifra tester, ikke så mye verre. Noen tips?

  5. Det ble aldri noe kjøp, da en ny data kom i huset heller! :p

    Men nå i juletidene kan det hende at man skaffer seg selv en liten gave, og da tenkte jeg tilbake på hodetelefoner.

    Bruken en hovedsaklig spilling, men om de funker bra til musikk også, er det bra. Skal brukes på buss, fly og sånt når jeg er ute, så lukket vil være best. Prisklasse er den samme, på 1500-2000 kr.

    Takk på forhånd. :)

×
×
  • Opprett ny...