Gå til innhold

Ulv Sandberg

Medlemmer
  • Innlegg

    459
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ulv Sandberg

  1. Et MEGET flott bilde i mine øyne, skyformasjonene som beveger seg som bølger, fjellene der bak, personens fine siluett bra plassert i bildeflaten....mektig, og noe mystisk hviler over bildet....også bra fargebruk og skarphet...well done!

     

    mvh Ulv

  2. Litt av en hårmanke på denne karen! Flott fotografert, men jeg sitter med en liten følelse at det kanskje skulle vært litt mer hals? Det er akkurat som han strekker hals for å få plass oppi ruta. Skjønner du hva jeg mener? Det er slett ikke sikkert det ville blitt noe bedre altså, jeg er ingen ekspert :D

     

    Takker så mye for konstruktiv kommentar, og enig med deg, hadde nok blitt bedre med mer hals.

     

    mvh Ulv

  3. Et vakkert dyr ikke mange av oss får oppleve "live".....synes du har fått pusen fint plassert på stammen i bildeflaten, skyggepartiene i ansiktet er en del forstyrrende, men vanskelig å få gjort noe med.....ellers et bilde som klart viser leoparden i sitt naturlige habitat, farger og dybde, skarphet og format også bra.

     

    mvh Ulv

  4.  

     

     

     

     

    Vet ikke hva du har gjort her, om du har fått tilt/shift effekten gjennom kameraet eller i PS, men jeg har sansen for slike "lilleputtbybilder"...som her, den gjennomgående blåfargen er også kledelig.

     

    mvh Ulv

     

    Hei Ulv!

    Nei, tilt/shift effekten er ikke kommet fra kamera denne gangen. Den har jeg lagt på i etterkant :) Ikke så ofte man finner motiver som egner seg til dette.

    Jeg har hverken PS eller LR, så jeg leker meg bare med gratisprogrammet Snapseed som jeg har på nettbrettet.

    Originalbildet er skarpt over det hele. :D

    Hyggelig at du stikker innom med en kommentar :)

    Bra ble det jo uansett :-), tar du bildene dine i RAW eller kun JPG da du bruker Snapseed? For meg virker det som ditt Sony kamera er veldig bra?

    Jeg tar ikke bildene i RAW, siden jeg ikke har noe program å redigere slike filer på. Det blir bare JPG på meg foreløpig i hvert fall. Sony kameraet er bra det, men hva vet jeg :) har jo aldri hatt noe annet ordentlig kamera..

    OK. Men jeg ville nok, med din fotointeresse/bildeforståelse og flotte kamera skaffet meg en RAW konverter, Lightroom eller noe lignende, da åpner det seg veldig mange muligheter for dine bilder....men bare et råd fra min side :-)

     

    mvh Ulv

    Det er planen også det, så det kommer nok etterhvert. Men jeg føler meg fortsatt på opplæring, så jeg er mer opptatt av selve fotograferinga og motivene enn å redigere. :)

    Skjønner, og det er en fin innstilling!

×
×
  • Opprett ny...