Gå til innhold

croccofence

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av croccofence

  1. Da har jeg fått lekt meg kvalm med Gear VR. Som en tidligere eier av DK2 så er det greit, ikke mer. Blir mye lettere kvalm her en Riften. Telefonen blir også sinnsykt varm. Har opplevd faktisk at hele greia hang seg og alt ble låst, og det uten at jeg brukte VR. Til slutt bare restartet den. Ikke akkurat et godt førsteinntrykk. Ellers er mobilen strøken. Veldig fornøyd med kamera.

     

    Det som var mest morsomt var faktisk at min datter på snart 2 år DIGGET VR. Jeg lot henne teste Ocean Rift og hun sa "oj" og prøvde å ta på fiskene :p Utrolig at til og med en på 1 år lar seg rive med av VR

    Hvordan var Field Of View og oppløsningen på Gear VR sammenlignet med DK2? Har lest at noen påstår S7 flat og S7 Edge gir forskjellig FOV, mens andre mener det er identisk pga måten Gear VR er bygd på. Vurderer å bestille S7 flat før Gear VR-tilbudet går ut om noen få dager. Hvilken S7-versjon testet du VR på?

  2. Interessant. Det kan være problemet. Så på bestofyoutube da jeg begynte å irritere meg over lav kvalitet. Prøvde å se embedded videoer fra andre sider hvor jeg visste videoen var i HD. Chrome på iPad viste ikke full kvalitet der heller, men det var absolutt mye bedre enn bestofyoutube.

     

    Da viser det seg altså at problemet ligger hos denne nettsiden. Synd det ikke går an å overstyre uansett. Det er dårlig utnyttelse av retina-displayet å få servert 144p video :wee:

     

    Takk for at du tenkte høyt :)

  3. Canal Digital ja, men YouTube fungerer perfekt i 1080p både på iPad-appen McTube og på PCen min.

     

    Problemet gjelder spesifikt for YouTube-videoer som har blitt embedded på nettsider. Det må finnes en instilling eller noe en kan gjøre med det...?

     

    Testa avspilling med VPN bare for å teste. Fikk akkurat samme resultat. Uskarp video som er såpass dårlig at til og med et 56k modem kanskje ville klart å spille det av on the fly.

  4. Hei.
    Har et småirriterende problem med avspilling av YouTube-videoer i nettleseren på min iPad 4, iOS 7. Kvaliteten på filmer i den offisielle YouTube-appen, McTube-appen og m.youtube.com i nettleseren er bra.
    Problemer dukker derimot opp når jeg skal spille av embedded videoer fra sider i Chrome eller Safari, som f.eks fra www.bestofyoutube.com. Selv om videoen finnes i HD spilles den av i veldig lav kvalitet. Finner heller ingen plass det går an å stille dette på. Det er tungvint å søke opp hver video i appen for å få akseptabel kvalitet.
    Har 50mbit internett så farten skal ikke være et problem. Kvaliteten på YouTube-appen er som sagt bra til og med når andre enheter i huset streamer musikk og film fra Spotify og Netflix.
    Hvordan kan jeg løse dette problemet?
    Legger ved screenshots av hvordan det ser ut:
    Video i YouTube-appen:
    post-310127-0-12751500-1384973030_thumb.jpg
    Video embedded i nettsider :
    post-310127-0-47513500-1384973031_thumb.jpg

     

×
×
  • Opprett ny...