Gå til innhold

[email protected]

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av [email protected]

  1. Telenor praktiserer den verste kundebehandlingen av alle slike tilbydere. De straffer sine mest lojale kundene med å øke prisen, og bruker gevinsten til å kjøre priskampanjer mot nye kunder. Det så mye gammelt tankegods fra televerk-tiden. Og hvorfor får Telenor(eller et underselskap av dem) fortsatt lov til å ta "uten fasttelefon" gebyr hos ADSL kunder hos andre selkaper? Hvor mange har egentlig fasttelefoner i dag?

    • Liker 1
  2.  

     

    Fantastisk bra jobbet av mor, som står på sitt og krevde rett! Det er helt utrolig hvor dårlig oppfølging hver butikk har i hendold til policy i slike saker.. Dette er bare hårreisende at folk står i kø og at ansatte kan snike seg forran og bare kapre produkter uten å fele en svette tår..! Dette burde vært straffet med bot eller andre represalier for gitte butikker. For salg førgitt tid! Her skulle noen tatt tak! :@

    De ansatte var tross alt inne i butikken. Klokka 8 kunne de bare velge seg en hver mens de andre gikk mot avdelingen. Funker ikke det?

     

    Mor skulle hatt problemer om hun kom inn butikken jeg jobbet hos. Vansklige kunder som 'SKAL HA' blir fort vist bort av vektere og gjerne politiannmeldt om de gir trusler.

     

    edit: Kjipt at hardware har begynt med tabloid overskrifter for at leseren skal bli oppgitt.

    'De ansatte stakk av med alle maskinene selv før butikken åpnet.'

    Det var ingen som 'stakk av', det var vanlige salg til de ansatte. For alt vi vet solgte de dem akkurat klokken 08:00, dermed blir hele overskriften feil.

    Vi kan lese utfra kommentaren din at du ikke har mye utdannelse i det yrket du er i nå.

×
×
  • Opprett ny...