Gå til innhold

Enucky

Medlemmer
  • Innlegg

    198
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Enucky

  1. Jeg husket jeg så en trailer for dette i en twitch stream jeg fulgte med på for et par år siden med noe M83 bakgrunnsmusikk som så ganske episk ut, men jeg viste genuint ikke at dette spillet var lansert engang. Må da være en markedsførings katastrofe når selv folk som er lidenskapelig interessert i spill mediet ikke får med seg at ett storspill fra et svært stort og kjent studio har vært lansert i snart 2 år.

     

    Mye av skylden er at de insisterer på å bruke sin egen klient og nettbutikk, mye mindre brukere enn ved f.eks steam.

    • Liker 1
  2. Synes dere kunne ha smelt på en 10/10 her. Hva er det som trekker det ene poenget? Jeg har ikke funnet noe som er negativt med spillet. Grafikkstilen er jo litt spesiell, men jeg liker at det er cartoonish å synes det passer spillet utmerket.

     

    Det eneste negative med spillet er at det er litt dyrt til å ha ingame kjøp og ingen campaign modus. Utenom det er spillet helt supert!

  3. At LoL og HS blir ansett som eSport sier jo ganske mye om "gamer".no, to spill som er basert på gated content model som er 100% casual blir beskrevet som eSports..

    Da snakker vi ikke mye peiling.

    Hadde Counter-Strike vært ansett som en eSport om man måtte låse opp utstyr og levle seg for å få tilgang til våpen som andre har eller ikke har?

    Hadde SC2?

    Hadde Q3?

    Hadde UT?

    Hadde Dota?

    Ikke pokker.

     

    eSports er basert på likhet, IKKE forskjeller, LoL og HS er basert på forskjeller, altså at noen kan ha 100 kort og noen kan ha 10000, eller i LoL hvor en person kan ha tilgang til 10 champs og en annen en har 100, det er ubalansert og IKKE eSport, slutt å kall spill som er balansert for casual play for eSports, LoL og HS er like mye eSport som minecraft er.

     

    At Dota2 fortsatt ikke er inne i varmen er igjen også patetisk, akkurat som forrige gang og forrige gang og forrige gang, jeg gir opp dere jeg. :)

     

    Det å si at LOL er casual er å ta litt hardt i.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...