Gå til innhold

PC^2020

Medlemmer
 • Innlegg

  2 765
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av PC^2020

 1. On 1/15/2021 at 1:57 PM, sycho said:

  Er det feil? Jeg vil jo si at en tusenlapp over i pris er "så og si" samme pris. 
  Men vi er alle forskjellige. 

  Digital Impuls har nå Palit RTX 3070 og -OC-versjon på lager for 8250 og 8450kr.

   

  https://www.digitalimpuls.no/palit/148022/palit-geforce-rtx-3070-gamerock-pci-express-40-8gb-gddr6-ampere

  https://www.digitalimpuls.no/palit/148090/palit-geforce-rtx-3070-gamerock-oc-pci-express-40-8gb-gddr6-ampere

   

  1174396.jpg


   

  • Liker 2
 2.   

  18 minutes ago, sycho said:

  Er det feil? Jeg vil jo si at en tusenlapp over i pris er "så og si" samme pris. 
  Men vi er alle forskjellige. 

   

  Enig, det er et ganske stort avvik fra feks. kompletts pris. Men til Digital impuls' forsvar, så kan jeg vil si det at dette er jo faktisk en butikk, og ikke en stor nettbutikk, så sånn sett er de berettiget til å ha noe høyere priser.

  DI er kjempekjekt å ha i byen, har vært innom her noen ganger i min ungdom og fått reddet helgen når det har vært akutt behov for komponenter :)

  • Liker 1
 3. 14 hours ago, Svennis said:

  Har lagt inn ordre på samme kort bare ifra Dustin, og tidligere i dag fikk jeg mail ifra de hvor de sier at de forventer kortet inn den 18 Januar. Vet ikke hvor mye jeg tror på det 😅

  Dette stemmer nok bra, jeg tok selv kontakt med Komplett.no i går om leveranser av RTX-serien, de bekreftet at de kommer til å få inn et større kvantum med kortene fra ASUS.

  Selv har jeg fått bekreftet leveringstid nå nylig på mitt RTX3070 fra ASUS.

   

   

  image.png.a459136f9ba32987b6de3eff86e3f3e2.png

  • Liker 1
 4. Kjøpte meg ny 4K-tv for en uke siden, en sony 55X8505BAE. Forøvrig en knallgod TV-skjerm for gaming og film, responstiden på inputen er på rundt 40ms i gaming mode, noe som er veldig bra for 4k-skjermer i denne prisklassen. Nok om det!

   

  Uansett, for å kjøre 4K-oppløsning ut fra HTPC-en og i tillegg kjøre 3D trenger jeg noen tips og råd. Forsøkt å rote litt rundt på forumet og på internett, men finner ingen klare anbefalninger.

   

  Koblet til hoved-PC-en min med 2x 970GTX og DP-HDMI-kabel inn på TV'ens HDMI 2.0-inngang. Dette fungerer helt rått! Men jeg akter ikke å kjøpe et tilsvarende oppsett for en HTPC, det blir "litt" overkill.

   

   

  HTPC-ens oppsett i dag her:

  Intel i7 2600k-prosessor

  intel mini ITX-hovedkort, socket 1155

  8gb ram

  Nvidia GTX 560ti

   

  Dagens 560ti-skjermkort støtter ikke mer enn 1080-oppløsning på HDMI-porten.

   

  Jeg ser ikke for meg at det er behov for å gjøre noe annet enn et skjermkortbytte.

   

  Har kikket litt på denne tråden:

   

  https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1634208&page=1&&do=findComment&comment=22078402

 5. Kundene er vel hovedproblemet her. De fleste har ingen peiling på om det går noen trafikk på eget LAN mot internett. Noen opererer til og med med åpent trådløsnett og ukjente på WLAN... Så trykker de "start" på hastighetstest på nettet og tar resultatet for god fisk.Dermed er det helt naturlig at endel målinger er helt eller delvis på bærtur.I tillegg har man feilkilder med kundens eget utstyr og da spesielt kapasitet på evt trådløsnett.Det at feilmålingene blir verre desto større linjekapasitet man har er heller ikke unaturlig.Personlig har jeg nesten alltid fått den kapasiteten jeg har blitt lovet. Dette gjelder 5 forskjellige leverandører av ADSL/VDSL og min lokale TV-pusher med DOCSIS.

   

  Dette er den samme oppfatningen jeg sitter med og, har jobbet med feilmeldinger for omtrent samtlige tilbydere nevnt her, I mange, nesten alle tilfellene der det klages på hastighet der kundeservice ikke ser noen feil med signalstyrke / - kvalitet er det kunden som sitter på wlan, har mange på nett samtidig, dårlig pc, dårlig internkabling etc..

  • Liker 1
 6. Som å ha mynter i kjeften.

  Seconded.

  Jeg lo høyt da jeg leste 'mynter'; det traff veldig! Hadde vanskeligheter for å forklare hvordan det smaker, men mynter er kanskje et av de bedre ordene. En absurd kobling.

   

  Det er nok sikkert litt jernrester fra siste mens som henger igjen i vegga :)

  • Liker 1
 7. Fordi rusen du føler av Cannabis, kan gjøre deg sugen på bedre rus/sterkere rus.

   

  Så med andre ord, ruser man seg på cannabis får man lyst til å ta seg en nikotinrøyk? Eller en pils?

   

  Er det sånn at når du tar en pils må du ha sprit? Og etter du har drukker sprit så må du ha kokain? Og så heroin?

   

  Reflekter.

  • Liker 6
 8. I nord-norge der PBN og CSS osv er så sparer du masse penger. Det er ingenting å bruke penger på der.

   

  Det er stor sannsynlighet for å få C-lappen i CSS også sikkert i PBN, bare stå på å rekrutten uten å slikke ræv så får du "valget ditt".

   

  Det er masse kurs og melde seg på i forsvaret, drar du inn i CSS så er du i samme leir som voksenopplæringen for basene i indre troms. Alt fra almenn påbygg, trucklapp, jegerprøve, båtlappen, kurs for selvstendig næringsdrivende og masse mer.

   

  Arbeidsmuligheter: Er du dame så har det mulighet til å bli millionær som prostituert på rekordtid. -neida, men lokale puber og butikker er en mulighet.

 9. Hei, jeg har blitt headhuntet av en bekjent i Telenor. Jeg har jobbet som telekommunikasjonsmontør siden jeg fikk fagbrev i 2009 og jeg lurer på hva jeg bør kreve for lønn som "ufaglært ingeniør".

   

  Har ingen formell utdanning utenom fagbrev og totalt 4 års arbeidserfaring fra det tidspunkt der jeg begynte som lærling i et lite telekom.firma.

 10. Skuffet over opplastingshastigheten de tilbyr.

  Så gammeldags at det er skremmende, burde som minimum tilby 20 MBPS opplasting istedet for 5.

   

  Det er mulig å tilby inntil 150mbit opp med Docsis 3-teknologien Get bruker i dag. Problemet er at man er nødt til å ha et svært bra signal-/støyforhold på retursignalene (0-55) MHz. Det er i dette frekvensområde "grunnstøyen" fra omgivelsene rundt oss lager, noe som byr på mye utfordringer.

   

  Dersom alle har flatskjermer og trippelskjermede coaxkabler inne i leiligheten så skal dette i teorien være mulig. Problemet er ofte at folk har jordfeil og feil med elektriske apparater som lager støy ut i kabeltvnettet. Ved å ha lavere hastigheter er signalene mer robuste mot støy.

   

  Derfor tilbyr ingen store aktører høyere hastigheter i dag.

 11. Jeg elsker byen Oslo i sin helhet. Det at det er 20 minutter fra du har dine føtter på Aker Brygge til du står ute i Østmarka er helt fantastiskt! Byen byr på mange kontraster, positivt og negativt.

   

   

  Oslo sentrum har en del sentrale problemer som det MÅ bli gjort noe med - Oslo er nord-europas drogerhovedstad. Det er mye kriminalitet i grønalndsdristriktene. Jeg vil ikke si at det faktiskt er en helt trygg by og ferdes i på nattestid.

   

  Det er problemer med østeuropeiske småbander som driver raning, lommetyverier og innbrudd.

 12. Kom på en ting til jeg må føye til som jeg kom på nå.

   

  Linjeleie hos nextgentel ble økt med 19 kr/mnd i 2009.

   

   

  "?NextGenTel leier bruk av linjenettet fra linjeeier til sine kunder. NextGenTel betaler linjeeier for leie av linjen, og dette viderefakturerer vi de av kundene våre som ikke har installert fasttelefon. På våre kunders faktura fremkommer dette som linjetillegg, og har inntil nylig kostet kr. 60,- per måned.

   

  Linjeeier besluttet høsten/vinteren 2008 å øke linjeleien til kr. 79,-. I den forbindelse ble linjetillegget for NextGenTels kunder økt tilsvarende, fra og med 01.02.09."

   

  Klilde: https://www.brukerklagenemnda.no/www/Forside/Saksbehandling/Nemndas-Avgjoerelser/2009/November/Sak-368-94290-november-2009

 13. ..."som eneste leverandør gjør vi dette uten å be kunden kjøpe ny ruter"

   

  Kilder takk?

   

  Jeg tror ikke et sekund på det NGT sier. Jeg jobber for NGT bortimot hver dag og har mange missfornøde kunder. Jeg kommer garantert til å få spørsmål om denne avgiften når kundene blir obs på den.

   

  Jeg trur NGT er et reinspikka svindelseskap med en ledelse kun drevet av kyniske økonomer.

   

  I 2011 var NGT det første firmaet i norge til å lansere fakturaavgift på e-faktura. (Kilde: http://www.vg.no/dinepenger/artikkel.php?artid=10086392)

×
×
 • Opprett ny...