Gå til innhold

Trultefaren

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Trultefaren

  1. Når en må ha alt forklart så er det kanskje bedre å dra til noen som gjør sånt til daglig?

     

    Ja, jo, egentlig enig, men har jo veldig lyst til å lære meg dette. :)

     

    TMB: Tusen takk for VELDIG god forklaring. Dette fikk meg på rett spor. 

    Har likevel et lite problem. Jeg kobler den gule kabelen på en slik adapter (bruker sikringen til det som gir varme i rattet. Den er aktiv ved tenning). I tillegg, skal jeg da bruke sikringen til f.eks vindushviskeren og en adapter for å koble på den røde kabelen?

     

    Jeg forsøkte å koble den gule kabelen på sikringen som gir varme i rattet, men kameraet fikk ikke strøm da. Svart kabel til jord er OK.

     

    Hvis jeg får svar på dette så burde jeg være i boks! Igjen, tusen takk til alle som deler sine kunnskaper og vil hjelpe meg!  :thumbs:

  2. Du får fordeler som kan både koble til kabelen din og sikringen i samme punkt. F.eks. https://www.kickstart.no/products/xscorpion-ma300p-sikring-3pk4

     

    Er dette det beste å gjøre? Hva er det "blåe" sin funksjon? Som illustrert er det 10 og 20 som er inni "fordelen?", der setter jeg sikringen jeg tar ut av sikringboksen + den røde kabelen feks. og setter det svarte inn i sikringboksen igjen?

     

    Complexity: Jeg får ikke kablene til å sitte i sikringboksen, uansett hvor hardt jeg presser på de ledige spotsa så detter kabelen bare ut igjen. Kanskje det er feil endeplugg, jeg vet ikke.. Bilder av sikringboksen ligger i den første posten min hvis du vil se.

  3. Hei,

     

    Fikk bilkameraet fra Kina i dag, men sliter med å gi det strøm via sikringboksen under rattet. Har sett mange YouTube videoer uten å bli klokere, og lest mange tilbakemeldinger der mange skriver at det var enkelt å sette opp...  :hmm:

     

    Legger ved noen bilder av sikringboksen min, samt hvilke kabler det er: (rød + gul + en svart (ground wire?). 12V.

     

     

    HMWtEd0.jpg

     

    V2zkSj9.jpg

     

    eOun5sZ.jpg

     

    Her er en instruksjon jeg fant som ikke gjorde meg nevneverdig klokere, men linker uansett: https://i.imgur.com/34AJ7dP.png

     

    Hvis noen kan dette hadde jeg blitt veldig takknemlig hvis noen som vil lære bort litt av sine kunnskaper! :D

  4. Hei!

     

    Fikk like før jul nettbrettet jeg kjøpte fra Kina (Pipo S1) i posten, men ettersom der var noen batteriproblemer så hadde jeg lest meg opp til at den eneste løsningen var å roote, for deretter å kalibrere batteriet.

    Dette fungerte ikke nevneverdig.

     

    Husker ikke i detalj hva jeg gjorde etter det, men gjorde noe som forårsaket nettbrettet til å ikke fungere lenger. Nå vil det ikke slå seg på.

     

    Nettbrettet kjører Android.

     

    Er det noen løsninger jeg kan foreta meg for å få den til å fungere igjen?

     

    Hadde satt pris på alle innspill, skal reise om en 14 dager.

     

    :-)

  5. Hei!

     

    Har tenkt å ta opp igjen "sykkelkarriera" mi, men er usikker på hvor miljøet for landeveissykling er best? Tenker da mest på hvor jeg lettest og fortest kan bli oppdaget av større klubber. Er 18 år vel og merke!

     

    Grunnen til at jeg spør er at jeg ikke er så inside i sykkelmiljøet her i Norge:)

  6. Hei:)

     

    Drev på med landeveissykling for noen år siden, men etter at onkel døde (som fikk meg inn i sporten), så har jeg rett og slett mista gnisten. Fikk talentstipend, og fikk mye støtte om at jeg ville nå langt.

     

    Dette er nå to år siden, men sitter hele tiden å venter på å gjøre comeback. Det eneste jeg er usikker og som skremmer meg mer nå er bilistene og hvordan syklister per 2013 blir sett på som? Tenker ettersom det har vært mye trøkk i avisa om syklister...

     

    Noen tanker om dette?

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...