Gå til innhold

magaplask

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av magaplask

  1. Etter å ha sett denne posten har Jeg  nå bestilt kit. Men, har tenkt til å prøve å 3d printe selv. Har børstet støv av en gammel cr10 jeg egentlig aldri fikk dreisen på, så det blir jo spennende. Og ikke minst å sette seg inn i cura etc. Jeg tror jeg må vente til jeg får kit slik att jeg får testet att det jeg printer ut faktiskt stemmer med hull strl etc.

    Har du begynt å samle noen deler? Har du sett etter noe stativ en evnt kan få kjøpt her i Norge som kan passe?

  2. Hvis det stemmer at 750Ti vil komme i februar med Maxwell kjerne vil den muligens være midt i blinken. ellers kan du titte på 650Ti/660 eller 7790/R7 fra Amd.

    Men sjekk om Psu'en din har en eller 2 PCIe for det er mulig noen av disse skjermkortene krever 2

    Takk for tips. Men, når jeg feks er inne og titter på dette http://www.komplett.no/xfx-radeon-r7-260x-2gb-gddr5/802863#!tab:extra står det att en trenger minst 500w strømforsying. Er dette ett absolutt krav. Hva vil evnt skje om man har for liten psu. Ryker skjermkortet da?

  3. Jeg har bygget meg en pc primært for å ha på stua. Pc er i dag veldig stillegående og jeg er veldig fornøyd med oppsettet.

    Jeg ønsker nå å kjøpe ett skjermkort for å spille Dayz Standalone. Finnes det ett skjermkort som vil fungere tilfredstillende til det bruket?

     

    Jeg hadde håpet å beholde min stillegående strømforsyning. Men den er jo bare på 400w. Er det noen som har noe tips/råd til meg. Og vil selgsagt helst ha ett skjermkort som ikke bråker så veldig.

    Seasonic P-400FL2 - 400W ATX vifteløs strømforsyning

    MSI Z87-G55, Socket-1150

    Intel Core i5-4670KKingston

    DDR3 HyperX 1600MHz 8GB

    Crucial M500 SSD 2.5" 120GB

    Corsair Carbide 330R Midi Tower Black

     

     

  4. Heisann. Jeg finner A10-7850K veldig interesant for ett nybygg jeg har tenkt på. Lansering er den 14 jan. Men, jeg har ikke funnet noen mulighet til å forhåndsbestille den hos noen nettbutikker her. Pleier det å ta lang tid før norske butikker får inn varer etter lansering. Har noen evnt sett noe sted det går ann å forhånsbestille?

  5. Hei. Jeg har roota tlf min til 4.2.2 rom. Jeg trodde jeg var lur og tok backup gjennom kies slik att jeg skulle kunne få lagt inn igjen bildene mine og mine sms. Men, nå klarer ikke kies å få kontakt med tlf min. Er det noen måter jeg kan få inn igjen bilder og sms når kies ikke finner tlf min.

×
×
  • Opprett ny...