Gå til innhold

Sony86

Medlemmer
  • Innlegg

    42
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sony86

  1. Til dere som så at jeg postet en post om at du kan drepe the end allerede ved innsjøen: Vel broren min mente at hvis du hadde sniperen allerede, så kunne du skyte ham med en gang etter film greiene var ferdig... Ikke sikkert det var sånn han sa d, men jeg tror han spillte på very easey elns når han gjorde d... Håper noen av dere tester dette, skal få broren min til å vise meg dette og... hehe :w00t:

  2. Måtte le litt i dag, satt å spillte ps2 i lag med broren min på 11 år i dag... Så sa han til meg: Vet du at du kan drepe the end tidlig i spillet? Han hadde funnet ut at du kan skyte ham når han sitter i rullestolen ved den lille innsjøen, rett før du kommer i en bygning... Da slipper du å ta the end i fjellene... vet ikke om dere visste det fra før, men men... kult i alle fall, sparer en del tid... :D

  3. Fikk frysninger jeg når snake står på gravplassen på slutten av spillet og mgs sangen blir spillt! Hadde frysninger over hele kroppen, er så konge musikk... hehe...  :cool:

    Hvor kan man kjøpe Soundtracket til MGS3? Vet at det går an å laste det ned men fyttirakkern denne musikken er så konge at den er garantert verd prisen den koster. :D

    Hvis det skulle finnes soundtrack cd, så vil jeg tro det står noe om det i coveret, helt klart. Eller du kan søke på harry g. wilson eller hva han nå heter å sjekke hva du finner...?

  4. Ocelot var slem fra begynnelsen siden han var med Volgin.

    Spoilers:

     

    Han var jo en spion! Ocelot tok ordre fra direktøren til CIA i mgs3. Han bare lurte Volgin og de andre.

     

     

    Eller tar jeg feil? :dontgetit:

    Neida... Du har rett! :thumbup:

    Wooho! :w00t:

     

    :p

    Føler på meg at det er mer enn som så bak hele greie med Ocelot, men hvorfor prøvde han å drepe Snake hvis han var en CIA agent da? :hmm: Jeg mener Ocelot er (var) en CIA agent men kan hende at han fikk ordre til å ødelege for(stoppe) Snake.

    Det virker jo som om ocelot leker hver gang han skal ta snake liksom... Kanskje for å holde på identiteten...

  5. AKA Naked Snake, John

     

    Ikke for å pirke men kan hende jeg ikke har følgt godt med men ble ikke Snake(aka The Big Boss) kalt Jack av The Boss eller? :hmm:

    Bare hun kaller ham jack ja... Hun sier det navnet når de møtes på bruen, også på codec tingen første gangen og tror jeg, hvis jeg husker rett...

  6. Hvorfor har du sansen for Ocelot? Han har gjort vært slem hele veien...

    Spoilers!

     

     

    Hmm. Han er jo en CIA agent, han var jo egentlig den som skulle møte "Naked Snake" , men så kom den såkalte EVA istedtenfor og det visste Ocelot, og da ha ble kanskje litt mistenksom på ham, og trodde at han egentlig var på "lag" med EVA? Han var vel kanskje ikke slem helt fra begynnelsen?

     

    Kanskje jeg har misforstått. :p

    Ocelot var jo på samme lag (FOXHOUND) som Snake da!

    Akkurat! Når dette spillet foregår er foxhound under CIA. ;)

    hmm, Mener jeg leste på slutten av spillet at big boss stiftet/ordnet FOXHOUND et par år senere etter 1964... :ermm:

  7. Joa, men hun sier at hun ble gravid med the sorrow under krigen en gang... de oppererte ut barnet og hun fikk et arr som en orm... er ikke det et hint til at hun er moren da?

    sønnen til the boss og the sorrow er ocelot.

     

    dette får du vite hvis du snakker litt me eva når du er i hula etter at du har tatt ocelot. snake spør hvordan ocelot kunne bli major i GRU-avdelingen når han er så ung. eva sier ikke direkte at the boss og the sorrow er foreldrene, men hun sier at ocelot er sønn av en "legendary hero", ble født på slagmarken og noe om et slange-arr. sammen med det som the boss sier på slutten skulle det vel da være ganske klart. :)

    Takk for den! :D Da vet jeg det! Da blir eva og solidius snake foreldrene til solid snake og liquid...? Siden det sto på slutten av spillet at: Sons of the big boss are borne...

  8. Joa, men hun sier at hun ble gravid med the sorrow under krigen en gang... de oppererte ut barnet og hun fikk et arr som en orm... er ikke det et hint til at hun er moren da?

    Ja men sriøst gutt, se på Snake og se på Big Boss, ser du aldersforkjellen noen sted da. Big Boss er toppen kanskje 10-15 år eldre enn Snake uansett. Og det var under II verdenskrig at barnet hennes ble tatt fra henne og når du spiller MGS3 så tar settingen seg i 1964 altså 19 år senere siden hennes barn ble tatt fra henne på slutten av II verdenskrig renger jeg med at det er toppen 19-20 år siden II verdenskrig fant sted. ;)

    Joa, du har et poeng... Men kanskje hun holder seg bra bare? :cool:

  9. En ting jeg lurer på om The End bossen... HVOR finner man den siper rifla? Hu kjærringa sier at den er i en armory i den sørlige delen av skogen.... men der fant jeg bare masse ammo!

     

    Klarte å ta han da... men bare ved å vente tell han hadde lav stamina for å så snike meg opp på han og skyte han med tranq. Det tok rundt 2 1\2 time!

     

    Men det vakke særlig morro uten snippert :hm: .

    Var veldig rart at sniper'n ikke lå der... Spillte du på normal? den lå i det skuret i den venstre skogen med meg... Må innrømme at jeg brukte lang tid på å ta the end jeg og... han er veldig kjip når han tar liv, eller får mer liv med skogen... det var kjipt det, nesten tatt ham også fikk han mye liv igjen... :thumbdown:

  10. Til du som strever med the end, bruk den lyd sensoren, hvis du hører lyden av pusten hans elns se etter lyset fra sniper siktet hans, det glinser som regel der lyden kommer fra, og når han skyter løp, eller hopp unna slik at du slipper å begynne i det fengselet hele tia.

     

    En ting til, som jeg forstod det så er det big boss i mgs 3, altså dama som er moren til "naked snake" og "the sorrow" som er faren? mens naked snake er faren til solid snake og liquid snake? Do I get it right? ;)

  11. Gleder meg sinnsykt jeg og! Menne en ting jeg lurer på... på coveret ser det ut som snake har en øyelapp på høyre øye! Å når jeg så en trailer av spillet fikk jeg se at han hadde skadet øyet, mens han satt i et eller annet fengsel... Så jeg lurer på om han skal være blind der...? :hmm:

  12. Kan eg bare koble mus og tastatur til usb-inngangene på ps2?

    Nei. PS 2 er drit så den kan du ikke gjøre noe sånt med.

    Heh, du får kjøpt keyboard og mus på psdata.no til playstation 2 som er bare å plugge rett i usb portene tror jeg... En ting jeg lurer veldig på, siden det er microsoft som lager xbox, hvorfor i hællvette lager ikke de mus og tastatur til den da!? Logitech som lager til ps2 i alle fall...

×
×
  • Opprett ny...