Gå til innhold

Allgemeine

Medlemmer
  • Innlegg

    66
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Allgemeine

  1. "Føkk, hu der var heit og jeg bare MÅ stikke pikken i musa hennes. Hva kan jeg gjøre eller si for å få henne på kroken? Jo, jeg vet! Jeg sier hun er vakker og pen og at jeg savner henne og alt det mølet der, det bruker jenter å falle for!" *DING* *DING* *DING* CHICKEN DINNER! Anonymous poster hash: a3ddc...1cd

    Pleier og virke bra det ja.. :)

  2. Finn deg en gutt som er singel som du liker godt, kanskje en i klassen din. Gå for han, så spør du om han eventuelt skal bli med ut på en fest, så tar du det derfra. Det stor stor respekt av at du ikke går på gutter som er 10 år eldre, noe som de fleste jenter på din alder syntes er attraktive, de blir som regel bare brukt.

     

    "en i klassen" for all del, IKKE en i klassen..

  3. Ser du har fått mange gode svar, men kan si litt om lønn som lærling..

    Jeg startet på ca 14k i mnd, har steget jevnt å trutt og ligger nå på rett over 30k i mnd, er ferdig med lærlingtiden iløpet av vinteren.. :)

     

    Rotasjon 4-4, har gådd 12 timers vakt gjennom hele lærlingtiden, alle dager i uka.. :)

     

    Hvordan rederi? Supplybåt regner jeg med?

  4. Di maria er grei og selge unna, men ser ikke hvorfor vi skal selge en av våre bedre spillere de siste årene - Øzil. Begyner og bli utolmodig med alt som har med Bale og gjøre, få han presentert snarest om han skal spille for Madrid neste år! Ellers så håper jeg vi får se noe til Jese i kveldens kamp!

×
×
  • Opprett ny...