Gå til innhold

Jinx

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jinx

  1. Har de egene butikker de selger oppo fra i europa? Vet at den blir sendt fra england og at vanligvis betaler man toll og ser mange her har gjort det men på nettsidene dems så ser jeg dette:

     

    How much are customs fees to “X” country?

    For our European store there are no custom fees.

    For our international store we are unable to tell you how much you may or may not be charged in customs taxes/fees. This varies by country and we recommend that you contact your local customs office and inquire with them.

    Vil dette si europeiske nettbuttikken? Eller vanlig butikker?

    Vet at når jeg bestillte mac og imac via apple.no så sendte de fra Holland men at de betalte tollen, så jeg fikk ingen regning på toll fra apple.no eller tollvesnet og mottok varen på døren uten å betale noe til de som leverte den heller.

  2.  

    Hei har akkurat bestillt Find 7 White etter at oneplus har fucket opp 2 ganger med bestillingen min så ble valget oppo men hvordan sim kort trenger jeg ? vanlig, micro eller nano? Valgte levering med DHL der det stod at det skulle ta 3-5 dager, stemmer det? Blir den i såfall levert på døra?

    Først og fremst så bød du gi beskjed til Oppostyle (hvis det er der du har kjøpt den) og be de om å sette ned prisen sånn at tollen blir billigere.

    DHL leverer det på døren men de tar 300 kr for å legge ut for tollen, hvis du ikkje har forhåndsbetalt. Tror eg ville tatt en telefon til de. Min lå inne til fortolling en uke før eg skjønte at eg måtte sende pakkseddelen til DHL.

    Første eg skulle gjort var å kjøpe skjermbeskytter. Ble lett riper i den. Den bruker microchip.

     

    Jeg har allerede betalt for den via paypal. Sto at det skulle være free shipping....men man må vell betale 1000kr ekstra i toll regner jeg med....Må jeg først betale tollen så sende kvitteringen til DHL for å bevise at jeg har betalt? Hvor lang tid tokk det å få den til norge? Sender dem den fra England?

  3. Hei har søkt meg inn på Drift av nettverk og datasystemer. Planen var egentlig hele tiden å søke på Informasjonssikkerhet men av en eller annen grunn ombestemmte jeg meg rett før søknadsfristen og gikk for Drift i steden. Har i mellomtiden vært litt i tvil på om jeg valgte rett og hadde vært fint å høre fra noen som har gått en av delene.

    Ser at man i Drift av nettverk og datasystemer får praktisk opplæring i drift av nettverk på Cisco, men får man no sertifiseringer?

    Ønsker å høre hva dere før 1Juli siden fristen på å bytte går ut da :)

  4. Jeg har ikke fått full info om det, iom at jeg fikk plass med forbehold om bestått eksamen fra vgs. Så den dokumentasjonen er nettopp sendt inn, regner med jeg får infomail når de har mottatt den. Hvor har du fått beskjed om klokka ni? Og har du fått noen timeplan? (Så et sted at kurset stort sett varer fra 8-15 hver dag).

    Jeg ringte de igår å de sa at oppmøte var klokken 09.00 mandag. Ser nå at jeg har mottatt en mail der det er informasjon om tidspunkt, oppstart, fremdriftsplan.Skolen starter ellers fra 8-15:15

  5. Hei! Har ikke gått det før, men starter også mandag, så da sees vi :) Jeg er spent på om jeg kan bruke vgs-bøker, for det har jeg fra før..

    Jeg har også vgs bøkene men kjøpte også den som forkurset krever. Jeg personelig syns den forkurset krever er bedre forklart en vgs boka. Er det klokken 09:00 vi skulle møte opp på mandag?

×
×
  • Opprett ny...