Gå til innhold

the smart dud

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av the smart dud

  1. Overraskende svak test av Amobil! Har fulgt med på deres mobiltester i maaange år, men synes det har blitt dårligere I det siste, selv om det nye poengsystemet virker veldig bra.

     

    Hvis man leser tester fra forskjellige store, internasjonale nettsteder så får man et helt annet inntrykk av denne mobile enn hva man gjør ved å lese Amobils test. Ikke at jeg vet om den fortjener mer enn 8, jeg har jo nettopp bare fått min, men som tidligere nevnt er spesielt kameradelen av testen veldig liten og svak. Blant annet så nevnes det jo ikke en gang at dette (trooor jeg) er den første mobilen som har bade fase- og kontrastsautofokus, noe som jo vanligvis system/dslrkameraer har! Akkurat det er vel faktisk ganske "revolusjonerende" og vil nok bli en del omtalt i kameradueller senere. M8s kamera har jo blitt omtalt som dårligere enn hva som fantes I fjorårets mobiler av andre seriøse mobiltester som forstår at i dagslys så er det rett og slett for dårlig til en 2012 - unnskyld, 2014, telefon , men det virker jo som Amobil faktisk synes at M8 sitt kamera er bedre enn S5 sitt, og det henger jo ikke på greip.

     

    Det var bare utrolig overraskende at S5 fikk "så mye" dårligere karakter enn M8, hvilket jo også burde bety at kommende Z2 også vil lande i det området, men Z2 kommer nok til å lande på 10/10 uansett, i hvilket fall jeg i hvert fall ikke kommer til å skjønne bæret, med mindre Amobil plutselig kommer frem til at Z2 sitt bedre utseende tilsvarer to karakterhopp opp :p

     

     

     

    endelig en til som begynte å lure

  2.  

     

     

    Hva pokker er vitsen med windows phone når de har en windows 8 utgave som er beregnet på slike enheter fra før ?

    nei takk til skrivebord på telefonen! Det er vel blant annet en av grunnene. Win 8 RT ville blitt altfor smått på en liten telefon. Wp8 er vel også langt lettere.

     

    Hvorfor er det ikke osx på iPhone? Win RT er for nettbrett, og passer veldig godt der, selv om fullversjon win 8 er langt bedre, men litt tyngre.

    win 8 RT var beregnet for mobiler og nettbrett , ikke pcer

    w8 var beregnet for pcer og kraftigere nettbrett og smartmobiler

     

    Så skulle man jo ha en felles plattform ( bruker grensesnitt ) over hele fjøla

    altså samme design enten det var en mobil , nettbrett eller pc

     

    det som er lit merkelig er at de tenker på å ha samme UIL på alle enhetene men glemmer at de er bare små justeringer som skal til før det funger skikkelig.

    dette kunne man ha gjort aller de med det gamle designet før windows 8

     

    likevel må mobilene slite med for små "knapper" , pcen med et lit uvanlig og irriterende bruker grensesnitt omen det virker som om det bare er på nettbrettene at det fungerer skikkelig

     

    til tross for at metro er inspirert av Windowsphone designet så liker der altså ikke windows 8 på mobiler ?

    Wow!!

    Trodde du virkelig at win 8 og 8rt var beregnet på smartmobiler i tillegg til pc og nettbrett.

  3.  

     

    Uinteressant. Ingen fysiske tastaturer, jo.

     

    Hehe, du skal lete dypt i skuffen for å finne mobiler med fysisk tastatur. Med tastaturer som for eksempel SwiftKey så skriver jeg svært raskt på telefonen. Tviler sterkt på at et fysisk tastatur hadde kommet i nærheten av hastigheten jeg skriver med nå.

    Man finner sikkert telefoner med fysisk tastatur, men de lanseres ikke på en messe om dette.

     

     

    Finnes det smartmobiler som fungerer skikkelig i regnvær? Samsung Galaxy Xcover 2 er i alle fall fullstendig ubrukelig...

     

     

    Nei. Vann kortslutter den kapasative berøringsskjermen noe som gjør skjermen nesten helt ubrukelig når den er våt

×
×
  • Opprett ny...