Gå til innhold

Bahada

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bahada

  1.  

    Reglement tilknyttet et arrangement som er påbegynt bør ikke endres. Siden alle parter da har et grunnlag å forholde seg til. Endres den er risikoen veldig mye større for at man får hendelser som beskrevet i nyheten.

     

    Regleverk er vanskelig ja CWH, men det er langt fra umulig. Spesial tilpasninger som overprøver egne regler slik som dette er en uting. Begge lag burde vært inneforstått med konsekvensen av valget sitt, det samme gjelder arrangør.

     

    Jeg tviler ikke på at ting kunne vært riktigere håndtert.

    But hindsight is 20/20. Etterpåkloke er lett å være.

    Jeg har selv stått for slike arrangementer og vet hvor kaotiske tilstandene kan bli. Selv med god planlegging. Jeg forstår det var bl.a.nettutfordringer. Det er ikke en ukjent problematikk for mange LAN og events. Våre konkurranser i 2012 ble forsinket pga klonede Mac-adresser. Dette vil være utenfor compo-teamets hender. Men det vil stresse og belaste dem.

     

    Det er på sin plass å være kritiske, men kan man også ta frem det positive fra Gigacon?

    Hvor mange år mener du det er greit at de klarer å faile med arrangementene sine? Snakker ikke nå bare om gigacon, men om ledelsen, som flere ganger har bommet stygt på arrangementene sine.

  2. Renato er jo kjent for å ikke holde ting han lover, og hvertfall i dota miljøet var det ingen lag som ville møte opp etter alle hans løfter fra spillexpo. Der premier enda er vente.

     

    Hvordan ikke folk skjønner at det å hjelpe Renato med "drømmene hans" (altså skrape sammen penger til seg selv) skader esport i Norge mer enn det hjelper det.

  3.  

    Er jeg den eneste der ute som ergrer meg over at det er så sykt mye random i hearthstone?

    Finnes det så veldig mange kortspill som er helt forutsigbare? For min del så øker kort som "3 random dmg" og "50% chance to draw a card" spenningen, man vet ikke om det vil gå i sin favør eller om man får ønsket verdi ut av kortet. Liker man ikke slike kort/syntes det er for høy risiko så bør man se om det er mulig å bygge gode stokker med kort som er mer forutsigbare. Vil tro at en del kort følger filosofien om "høy risiko, høy belønning".

    Joda, ser den, bare jeg har spilt mye magic opp igjennom, og føler at når alt kommer til alt er det random nok med hvilke kort man trekker. Det trengs ikke legge til en random faktor i de kortene man da kan trekke også. Føler at det kunne blitt en bra esport også, hvis det ikke var for "Krysse fingrene og håpe dette kortet gjør det jeg vil".

  4. Er jeg den eneste der ute som ergrer meg over at det er så sykt mye random i hearthstone? De prøver å pushe det som en e-sport med turneringer, men for meg vil hearthstone aldri bli noe ordentlig før de slutter med "3 random dmg", "50% chanse to draw a card" og slike ting.Det kan fucke deg over maks, eller vinne deg kamper.

  5. Jeg liker det, dette er en utvikling som hjelper e-sport i seg selv, at det blir annerkjent mer og mer. De som sier det ikke er en sport, vel, det er ikke lett å kunne spille på sitt beste i 10 timer i strekk, når golf blir kalt en sport, hvorfor ikke dataspilling? Vet ikke hvor mye fotballspillere trener, men tviler egentlig på at det er like mye som de som går for å bli verdens beste i for eksempel Starcraft 2.

×
×
  • Opprett ny...