Gå til innhold

^Morgoth^

Medlemmer
  • Innlegg

    172
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ^Morgoth^

  1. Hei.. gikk som vanleg rundt med k750 i en i lomma.. når jeg tar den opp igjen etter den har logget der noen timer er skjermen helt hvit.. jeg kan så vidt se noe i menyen så telefonen funker.. men det virker som om brighnessen er skrudd 200% opp.. noen som vet hvordan å fikse eller må eg sende til garanti? har en knapp som har blitt dårleg å autofokus som slutta å funker så vurderer sterkt å sende den inn :dontgetit:

  2. Hei.. I det siste har mobilkameraet mitt sluttet å fungere ordntli, det vil seie at autofokusen ikkje fungerer som den skal ser det ut som,, mobilen er ca 1 måned gammel å har tatt godt vare på den så er merkelig.. noen som vet problemet?

    Se bilde for eksempel.. Det er ingen ting med akkurat det bilde.. er like uskarpt på alle eg tek.. : :cry:

    post-19-1127840280_thumb.jpg

  3. Før noen fjerner dette inlegge pga eg ikkje har peiling på overskriftregler så vil eg spørje.. i sumar så hendte dette til mitt 9800 pro.. det kom slike "matrix" aktige flekker opp på skjermkortetgreier opp på skjermbilde , sjå bilde.... det har noko med mitt grafikkort å gjere , ikkje maskinvara ellers.. testa hos ein venn. han fekk desse skjemde flekkane han au.. men han gjekk inn på hz å stilte ned til 60 ,då forsvant dei.. så stilte han opp igjen til 100 eller 120 å det funka heilt fint.. men hos meg hender ikkje dette.. nokon som har hatt liknandes problem?? :dontgetit: tar gjerne i mot tips som ikkje har med garanti å gjer.. har hatt det i to år..

    post-23-1126891895_thumb.jpg

  4. Hei! har et 9800 pro , Plutslig dukket det opp her en dag vertikale striper nedover på skjermbildet bortover.. har hatt kortet i 2 år.. er det maskinell feil eller driver det er noe galt med? er det dette som er artifacts? :dontgetit:

    Går det ann å fikse?

  5. Hei. Har windows xp liggende, Så skal jeg reinstallere. men jeg har ingen serial printet på manualen å finner ikke noe ekstra bøker der det kan vere kode så jeg lurte på om man kan finne serial koden i windows noen plass for så å skrive den ned på et papir før jeg formaterer..?

×
×
  • Opprett ny...