Gå til innhold

Exonoz

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Exonoz

  1. Tenkte på det selv, blir rart med den logoen når du ikke har noen ting annet fra EVGA :p

    Javel ja, da kan det jo være en ide å kjøpe en 3-way bro. Ser jo mye penere ut enn den SLI-broen jeg har nå. :w00t:<br />

    <br />

    Blir kanskje litt snodig med EVGA logo på SLI-broen når man har Gigabyte Titan kort da, men .....

     

    Tenkte på det selv, blir rart med den logoen når du ikke har noen ting annet fra EVGA :p

  2. Kunne ikke bryd meg noe mindre om lyden, om folk er villig til å spytte inn over 10000kr på en tv, regner jeg med at de har råd et hjemmekinoanlegg. Hadde egentlig vært billigere for oss kunder om de hadde solgt tvene uten lyd/smart tv funksjonen, regner med at folk kobler seg trådløs opp på tven med en bærbar pc eks, istede for å bruke tv til å surfe på, fy faen de er treige!

    • Liker 1
  3.  

    Selv laster jeg ned spill som jeg finner ut av om er morsomme eller ikke, sesonger av serier lastes ned for å finne ut om de er spennende nok til å kunne kjøpe en sesong. Om ikke ekjøp/platekompaniet har filmen jeg ser etter må jeg ty til andre løsninger (yify eksempel) Filmer blir kjøpt får det meste, eller så er jeg ekstremt mye på kino..

    Jeg har selv, netflix, spotify, bandcamp og ett par andre tjenester.. har ikke regnet hvor mye penger jeg bruker på å kjøpe filmer, spill, kinobilletter, musikk i året, men det er nok en god del.

  4. Selv laster jeg ned spill som jeg finner ut av om er morsomme eller ikke, sesonger av serier lastes ned for å finne ut om de er spennende nok til å kunne kjøpe en sesong. Om ikke ekjøp/platekompaniet har filmen jeg ser etter må jeg ty til andre løsninger (yify eksempel) Filmer blir kjøpt får det meste, eller så er jeg ekstremt mye på kino..

    Jeg har selv, netflix, spotify, bandcamp og ett par andre tjenester.. har ikke regnet hvor mye penger jeg bruker på å kjøpe filmer, spill, kinobilletter, musikk i året, men det er nok en god del.

×
×
  • Opprett ny...