Gå til innhold

JK fotball

Medlemmer
  • Innlegg

    58
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av JK fotball

  1. Ble tilbudt en jobb ved siden av studiene, det medfører at jeg sier opp en lager jobb jeg allerede har nå der tjener 176,- i timen og må ta et vekter kurs som går i 4 uker, som bedriften betaler for. Etter kurset så kan jeg først starte på jobben. Vet ikke hvordan jeg skal få til det med jobben jeg har nå om å søke fri, si opp så tidlig, men hvordan skal jeg dekke husleie osv blir litt problematisk! Noe innspill?


    Evt hva er start lønn for en alarmoperatør med gjennomført vekterkurs? 


    Er jobben bra?


  2. Dette gjelder en god vennine av meg, vi var gode venner i barndommen, vi gikk på samme skole, var naboer, lekte mye osv.  Så etterhvert måtte hun flytte, vi tok farvel og da så ikke vi hverandre derfra.

    Det er snakk om 12 år tilbake og vi er i 20 årene nå.

    Så for en uke siden fant jeg henne på FB, vi snakket litt, hun husker meg og husker et brev hun skrev til meg da hun skulle dra.  Vi snakket lite på chatt, = jeg vil ikke virke desperat og presse henne. Så har ikke snakket med henne siden da. 

    Så spørsmålet miitt er:

    Etter så lang tid så føler jeg at det er vanskelig å snakke med henne. Jeg er normalt sett flink til å snakke med jenter osv, men dette føler jeg er litt komplix. Så noen som kan gi noe tips om hvordan jeg kan gå fram?

    Takk på forhånd ?

  3. Heisann. Jeg søker meg i år rett ifra Vgs, går påbygging til generell studiekompetanse ett halvt år igjen?. Gleder meg. Lege-erklaringen og alt annet

    på plass, førekort, skal kjøre opp 17.02, det fysiske går fint, bortsett ifra benken- jeg benker hit til 50 kg og sliter med det. Noen som kan komme med noe tips til hvordan jeg kan klare å få 60 kg på plass?

    Takk på forhånd og lykke til ??

  4. Tråden for opptak til politihøgskolen 2017. Tråd angående opptaksprosessen og spørsmål rundt utdanningen generelt.

     

    Da har kommende studenter fått svar på studieplass, gratulerer!

     

     

    Jeg har vært svært aktiv i tråden for 2014 og 2015. Jeg er ferdig utdannet, og svarer på spørsmål i forbindelse med opptaksprosessen og utdanningen.

     

    Hei! Jeg har nylig kommet tilbake ifra ferien, hatt en lang og deilig ferie. Nå skal jeg tilbake og studere videre.Jeg skal et år påbygging til generell studiekompetanse, og etter året er ferdig, så har jeg planer om å komme inn i Politihøgskolen.Har derfor laget et treningsprogram som vil hjelpe meg med å trene opp til disse fysiske testene. Jeg spør deg som kjenner til opptakene om å ta en titt på treningsprogrammet mitt og gi meg gjerne en tilbake melding på det.    

     

    Treningsprogram X For 2016-2017 

    Svøming,styrke og kondisjon.

     

    Mandag:  Styrke=  

    ·        Hangups 4 rep over

    ·        Puchups 20 rep over

    ·        Situps 25 rep over

    ·        Benkpress 60 Kg 4  rep over

    Tirsdag :  Løping  

    ·        3000 M 13 Min FEH

    ·        Veklser i mellom

    ·        802 M. 6 Min Løping rundt med to hindriger  på magen og på ryggen

     

    Torsdag :

    ·        Svøming 200 m

    ·        Undervannsvømming

     

     

    OBS: Resten av tiden går til studiene.

    Treningsprogrammet gjelder hver uke 

    Takk på forhånd default_Happy.gif

  5. Hei! Jeg har nylig kommet tilbake ifra ferien, hatt en lang og deilig ferie. Nå skal jeg tilbake og studere videre.Jeg skal et år påbygging til generell studiekompetanse, og etter året er ferdig, så har jeg planer om å komme inn i Politihøgskolen eller en av forsvarets høgskoler. For å komme inn på en av disse høgskolene, så må man gjennom noe opptak blant annet de fysiske opptakene.Derfor så har jeg laget et treningsprogram som vil hjelpe meg med å trene opp til disse fysiske testene. Jeg spør deg som kjenner til opptakene om å ta en titt på treningsprogrammet mitt og gi meg gjerne en tilbake melding på det.    

     

    Treningsprogram X For 2016-2017 

    Svøming,styrke og kondisjon.

    Mandag:  Styrke=  

    ·        Hangups 4 rep over

    ·        Puchups 20 rep over

    ·        Situps 25 rep over

    ·        Benkpress 60 Kg 4  rep over

    Tirsdag :  Løping  

    ·        3000 M 13 Min FEH

    ·        Veklser i mellom

    ·        802 M. 6 Min Løping rundt med to hindriger  på magen og på ryggen

     

    Torsdag :

    ·        Svøming 200 m

    ·        Undervannsvømming

     

     

    OBS: Resten av tiden går til studiene.

    Treningsprogrammet gjelder hver uke 

    Takk på forhånd :)

  6. Lærling samtidig generell studiekompetanse!

    Hei! Det har seg sånn at jeg jobbet for en bedrift lærling i 10 måneder og fikk sparken, fordi jeg ikke trivdes. Jeg har fått et nytt jobbtilbud og skal på intervju  imorgen. Men jeg har så lyst til å studere videre. Jeg vil da ha studiekompetanse, men samtidig vil jeg ha fagbrev å falle tilbake på.Jeg har to år igjen av lærlingtiden min, jeg har tenkt å søke meg inn til 23-timerskurset (kveld) som tilbys av en videregående skole her i Oslo, sånn at jeg tar studiekompetansen samtidig med fagbrevet. Det er fire fag jeg mangler Norsk 10 timer/uke Historie 5 timer/uke Matematikk 5 timer/uke Naturfag 3 timer/uke. Og i følge kurset så skal dette gå i et helt år og studiekompetansen vil først gjelde etter at jeg har bestått fagprøven. Jeg er mellom flink i faget og er sikker på at jeg vil bestå fagprøven. Noen som har gått det samme! Evt noe tips?

    Er det vanskelig å kombinere lærlingtiden med kvelds-kurset?

    Eksamen både i i faget jeg jobber i og under studie? 

    Får man lekser og hvordan foregår det i klassen? Synes du at jeg skal søke?

    Vil jeg da miste ungdomsretteten min hvis jeg tar det kurset og får ikke bestått fagprøven?

    OBS er forresten 20 år gammel blir 21 til juli default_Happy.gif   

    Takk for svar

  7. Hei!Jeg er elektrikerlærling. Nå har jeg tenkt å bytte firma og synes da at Relacom AS er en attraktiv arbeidsplass. Men blir glad om noen her kjenner til systemet I Relacom elektro. Jobber elektrikerne I Relacom mest av tiden inne eller ute?

    Er det en bra firma å gå læretiden I?

    Takk på forhånd ?

  8. Vidt meg bekjent skal det ikke være noe endemotstand på detektorsløyfene hos AutroPrime med mindre du bruker en sløyfetilplassningsenhet for konvensjonelle detektorer. Er enest de overvåkede inngangene og utgangene som skal ha endemotstand.

     

    Sjekk koblingen og gjerne forklar bedre hvordan du har koblet. Antakeligvis skal du ha 2 inn og 2 ut. Når du har koblet inn sirenen skal du få melding på sentralen om konfigurasjons-mismatch. Gå inn i Serviceenyen -> konfigurer enheter -> punkter for å konfigurere enheten. Mulig den vil legge seg under klokker/lydgivere istedet for punkter. Vil også anta du må legge til denne enheten under "Standard Alarmsone", som er "gruppen" for klokker/lydgivere. Kan også være lurt å gå inn i topologien å se at sirenen ligger der du forventer at den skal ligge.

     

    Har ikke jobbet med sløyfebaserte alarmorganer før så ta det jeg har skrevet med en klype salt. :p

    Du er inn på noe her. Den skal være på egen kurs. Ikke i serie med sløyfene.

    Jeg har koblet den, ringeklokke i stedet for nødt-lyset, sentralen viser at alt er i orden og ingen feil, men når jeg tester, så  fungerer ringeklokken ikke. Så jeg tror den må aktiveres fra sentralen, men vet ikke hvordan jeg skal aktivere det!!   

×
×
  • Opprett ny...