Gå til innhold

doffer 10

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av doffer 10

  1.  

     

     

     

     

    Vennligst les eksemplet jeg kom med i mitt innlegg 15.17 på nytt.

     

    AtW

    Hårsåre du sko vær då :p

    Det er ikke hårsårt å poengtere et eksempel for å hjelpe deg å forstå hvorfor du gjør en elementær logisk feilslutning. Det er for å hjelpe deg å skjønne hvorfor du tenker feil.

     

    AtW

    Du glemte å legge til "lille venn"...

    Heh, joa, men litt må man regne med å få tilbake når man svarer på den måten.

     

    AtW

    Svare på den måten? Alle har ikke samme meninger som deg

  2.  

     

     

     

     

     

    Det har jeg jo allerede svart på. Så lenge det ikke er store forskjellene mellom de ulike telefonene, så ser ikke jeg vitsen med å bytte telefon. Er sikkert flere her som sitter med en Z2 å da er det ikke noe vits å kjøpe en Z3. Min Z2 kan jo gjøre absolutt akkurat de samme tingene som en Z3 kan, så hvorfor skal man da kjøpe en Z3 når Z2 er mye billigere?

    Nei, du har ikke svart på det, du har bare sagt at du ikke kjøper telefon så ofte som sony gir ut nye toppmodeller nå, det er greit nok det, men når man snakker om hva som lønner seg for sony, så må man se på alternativet, dvs modeller sjeldnere. La oss si de gir ut ny modell hver 6 måned, og du kjøper ny telefon hver tredje modell, så vil det allikevel lønne seg mer for de enn om de gir ut hver 12 måned og du kjøper annenhver modell.

     

    AtW

    Så du mener det er lønnsomt for Sony å ha masse ferdig produserte produkter de ikke får solgt?

    Det er jo selfølgelig noen som alltid skal ha det nyeste og beste å bytter telefon hver gang en ny topp modell kommer, men jeg tror de er en minoritet. Folk flest tror jeg har telefonen sin i mere enn 6 måneder før de bytter.

    Virker ikke som du helt forstår eksemplet mitt, du trenger ikke å kjøpe hver eneste modell for at det skal være lønnsomt, du trenger bare å kjøpe telefon oftere enn du eller hadde gjort (noe forenklet). Sony tilpasser jo produksjonen etter hva de selger i begge tilfeller.

     

    AtW

    for å si det slik då, så lager de fleste to toppmodeller vært år. som for eks, Samsung med s serien og note serien. lg med g serien og flex serien. grunnen folk reagere på sony gir ut nye toppmodell hvert 6 mnd, er pga at de har bare en toppmodell serie og sikte seg inn på samme brukegruppen hver 6 mnd, å då sier det seg selv at ikke alle kjøpe den nye hver 6 mnd, men hoppe over annenhver modell, så de så kjøpte z1 kjøpe kansje z3 og de så kjøpte z2 kjøpe kansje z4:p

    • Liker 1
  3. Blir Xperia Z Ultra her neste gang iallefall.Har Note 2 nå, men begynner å gå lei Samsung :p
    Er ganske så enig med deg angående lei Samsung. Vil prøve noe nytt.Det at den tåler vann til dels og er enda

    større enn Note gjør det bare enda bedre.Min Note trur jeg har vært utsatt for høy varme for den har virkelig krympet siden jeg kjøpte den :p

     

    Jeg er også enig at jeg begynner å gå lei samsung på hvordan de ser ut. Men når det er sagt så syns jeg samsung mobilene gjer meg mye bedre brukeopplevelse, og er mye mer stabile enn for eksempel sony og htc. Håper derfor samsung note 3 kommer med en 5,8 til 5, 9" skjerm og ett helt nytt utseende.

     

     

  4.  

    Nå snur du tingene på hodet.

    Du må ikke glemme rekkefølgen i innlegget over da. Z kom lenge før S4 og One.

    Med XU og kommende Xi1 rett rundt hjørnet får de som sagt grust både S4 og One.

     

    Og hva mener du med mine fanboys ?

    Det er i tilfelle dine.

     

    Igjen, Samsung har virkelig grunn for å pisse i buksa.

    Forhåpentligvis gjør Samsung noe med det stygge kjipe designet sitt også nå..

     

    Syns uansett at samsung note 2 er bedre enn sony xperia z. Er det noen andre enn meg så sliter med å sende media gjennom hjemme netverket med throw på sony xperia z?

  5. Ja en vanlige gps er nok litt mer nøyaktig enn mobilgps. Men jeg syns det er herlig å koble til mobilen min via blutoothen min, så kommer navigasjonen direkte til steroen og skrur ner musikken jeg høre på automatisk så jeg faktisk høre ka hun sier:) nå jeg kjøre etter en vanlig gps, høre jeg ofte på musikk i bilen. Å nå damen i gps bjunner å snakke så høre jeg jo ingenting:p men fint vi har samme synspynkt at mobilnavigasjonen har tatt over mye. Mobilen har vel tatt over ganske mye i de siste årene så vi trengte andre enheter til for 2-3 år si.

×
×
  • Opprett ny...