Gå til innhold

stianost

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av stianost

  1. Hei,

     

    Jeg trenger et enkelt program til å overføre filer fra en PC til en annen over TCP/IP. Etter timevis med surfing har jeg ikke funnet noe som passer, programmet bør være raskt å sette opp (dvs jeg vil ikke konfiguere en hel FTP server kun en engangs operasjon) og bør støtte resume osv. Jeg har brukt Remote Desktop før, men det støtter ikke resume og er ellers litt klønete. Noe Windows Network/NetBios osv er ikke aktuelt. Har også sett litt på ICQ og sånt, men man må jo lage accounts og greier som tar mye hodebry.

     

    Dette er til å overføre saker jeg skal brenne fra en laptop til en desktop (altså store filer). Noen som vet om et enkelt program?

  2. Hvordan funker et sånt Shell replacement? Hadde vært artig å prøvd noe lignende selv.. har du noen linker kanskje?

    Trykk ctrl-alt-del og avslutt "explorer.exe". Da ser du at windows "blir bort". Alle funksjoner og sånt er der, men gui'en er borte.

    Men hva med alle parametere som andre programmer sender til explorer.exe? Hva med ikonene i systray? Programmer som kjører etc? Vanskelig å finne noe bra med Google om dette.

  3. Hei

     

    Jeg prøver å lære meg C++, men jeg har litt problemer med MSVC++.

     

    Jeg lager et Win32 console prosjekt, regner med at det er riktig. Problemet er at når jeg tester programmet så lukker det seg før jeg får sett resultatet. Koden er som følger:

    #include <iostream>
    
    using namespace std;
    int main()
    {
    int answer;
    
    answer=1+1;
    cout << answer << endl;
    
    return 0;
    }

     

    Jeg kan selvfølgelig legge med en cin.get() på slutten, men jeg lurer på om det går ann å ordne dette på en annen måte.

     

    Et annet "problem" er når jeg lager et nytt prosjekt, så må jeg fjerne masse filer og endre på noen saker for å få et "rent" prosjekt med bare en source fil. I et nytt prosjekt så kommer det med en headerfil eller to, som jeg ikke vil ha med, samt at jeg må skru av "Precompiledheaders" for å kompilere. Er det noen annen måte å lage et nytt prosjekt uten alt det "rotet"? =p

     

    Finnes det noen enkle innføringer i VC++ .Net på nettet?

  4. Hei,

     

    Nettopp fått meg en Intel P4 boxed 3.0ghz. Jeg had aldri bygget noen PC før med kjølepasta og lurer litt på hvordan det funker.. Vil helst ikke gjøre noen feil :p Fant en guide på hardware.no men jeg er fortsatt noe usikker på hvor mye og området kjølepastaen skal dekke på en P4..

     

    Skal jeg dekke hele flaten på toppen av prosessoren? Og hvor tykt lag? Skal jeg bare bruke alt i den "sprøyten" som ligger ved? :p

     

    Noen som kan gi meg noen tips?

  5. En slabbedask av en noob-venn av meg gadd ikke å lage poste selv så jeg poster for han:

     

    Hei,

     

    jeg har windows XP home edition, med et Geforce MX 440 skjermkort. For 3 dager siden oppdaterte jeg til directx9 og windows media player9. Resultatet ble at nview koning fungerte på akkuratt samme måte, men når jeg prøver å se videofilmer, blir skjermen der hvor videobildet skulle vært, bare helt svart, mens alt ellers er akkuratt som vanlig. Altså, kan se bakgrunn, mapper og menyer og alt sånn på tv-skjermen, er bare video som ikke vil fungere.

     

    Så lurer på om noen har noen som helst anelse om hva dette kan komme av, og har forslag til hvordan jeg kan få det til å fungere som vanlig igjen.

×
×
  • Opprett ny...