Gå til innhold

_Albatross_

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av _Albatross_

  1. Så nylig Jurassic Park (1993) igjen, da jeg ville kose meg med en nostalgisk film. Som de fleste vet er denne blockbusteren regissert av selveste Steven Spielberg og omhandler et forskningsteam som gjør en oppdagelse litt utenom det vanlige. Selv om filmen nærmer seg fossil-stadiet, respekterer jeg at noen kanskje ikke har sett den og velger å ikke si mer om handlingen.

     

    Jeg har ikke sett filmen siden jeg var 10 år, og jeg må si jeg blir forbauset og imponert over hvor godt filmen holder seg. En film som støtter seg så mye på gode spesial-effekter, som enda, den dag i dag, ser svært troverdig ut! Det er en scene ganske tidlig, selve avsløringen, hvor man får se "dyrene" for første gang, hvor jeg fant meg selv sitte måpende i ren beundring av det jeg bevitnet på skjermen.

     

    Filmen er svært velregissert og inneholder en god dose humor, frykt og spenning. Sam Neill serverere sammen med sine medskuespillere upåklagelig skuespill. Jurassic Park er en eventyrfilm helt utenom det vanlige. Den opplevdes som magisk når jeg var guttunge, og den holder seg enda bra. Anbefales på det sterkeste. Ta et gjensyn! 9/10

×
×
  • Opprett ny...