Gå til innhold

Øyvind R.

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Øyvind R.

  1. Takk for gode svar.

     

    Har fått det bekreftet fra tollvesenet at den er betalt 30/3.Men vet fortsatt ikke hvem som gjorde det.Får ta det opp med selger,føler ikke at det er riktig å kreve meg for de pengene.

  2. Hvis det er skilter på bilen skal årsavgiften være betalt innen rundt 20 februar (eller er det mars?). Er den ikke betalt til nå er det nok to stk purregebyr på avgiften og sannsynligvis også gått til inkasso. Dette bør du sjekke opp i.

     

    Det er vanlig at hvis du kjøper bil etter at halve året er gått så er årsavgiften inkludert. Eneste gangene det er vanlig at årsavgiften er i tillegg er hvis det er tidlig på året og selger har regningen for årsavgiften, så betaler du den når du kjøper bilen. Dette er rar oppførsel hvis det er hos en forhandler.

     

    Hvis selger mener du skal betale ekstra for årsavgiften ville jeg i allefall krevd å ikke betale mer enn halvparten, siden du kjøper bilen etter halve året er gått, men ville egentlig ikke gått med på det i det hele tatt.

     

    Lite utklipp fra naf.no

    Har sjekket med brønnøysund,og der er det ikke registrert skyldig avgift.Og den sto med skiltene på når bildene i annonsen ble tatt.
  3. Skal hente meg en pent brukt xsara på fredag,problemet er at i annonsen sto det ikke noe om årsavgiften.Selger mener den kommer i tillegg til kjøpesummen,men det er ikke registrert skyldig årsavgift på den.Jeg vet ikke om det er forrige eier,eller nåværende (Forhandler) som har betalt den.Om det er forhandleren,kan han kreve meg for avgiften,eller bør den være en del av kjøpesummen?

×
×
  • Opprett ny...