Gå til innhold

Plump

Medlemmer
  • Innlegg

    71
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Plump

  1. Er alltid veldig fornøyd med Logitech sine produkter, med noe, få unntak. Har selv Pro musen som er fantastisk. Savner kun at rullehjulet kan klikkes høyre og venstre. GHUB programvaren er derimot noe av det dårligste og mest ustabile de har laget til nå, men får ikke rullet tilbake da jeg har 915 tastaturet og Ghub overstyrer den gamle softwaren. De høyre sideknappene på pro musen er feks. deaktivert, men fortsetter å fungere til stor frustrasjon. Ghub rip.

  2. Det er lett å klage over Ubisoft, men her er det faktisk lov.

    At det er mulig å gå så mange skritt tilbake fra Wildlands burde ikke være mulig. Lite inspirerende progresjonssystem og oppgraderingssystem. Info og quest grensesnittet er noe av det mest håpløse jeg har vært borti. Dette kan da ikke være rakettforskning etter så mange produserte spill?

    Følelsen av ett sekund input lag på alle bevegelser du gjør er ikke dette spillet fra Ubisoft alene om, men det gjør det ikke mindre håpløst. At du må slutte å gå fremover 5 meter før en fjellkant for ikke å forsvinne utfor stupet er helt fjernt i ett spill i 2019. Og at du ruller ned en bakke med 2 graders helning med den nye mekanikken....

    Mikrotransaksjoner er greit nok. Alt er å hente i spillet. Selv kjøper jeg aldri noe.

    Alt dette vet vi jo og vi kjøper spillene like så, så har vi egentlig rett til å klage? :)

    Ellers: Stor vakker verden, god skytefølelse, grei variasjon og ganske mange quest

    • Liker 1
  3. Var stor fan av det første spillet. God handling, store kart, masse å gjøre og masse eastereggs/ hemligheter osv. Ett av de spillene hvor du tror det er nær slutten, og så åpner det seg ett nytt like stort kart som det forrige. De spillene er det ikke mange av. Og så er det ikke Head bobbing som i Dead island :). Hvorfor noen ønsker å implementere det i spill er uforståelig for meg.

    Gleder meg

  4.  

    Genial. Ventet på asus sin i 2 år snart, siden de begynte å droppe info. Den har jo ikke kommet ennå så dette er etterlengtet. Spørsmålet er vel om det er noen kabler som støtter den oppløsningen i 175hz pr dags dato. Nizzen vet kanskje?

     

    Pris på Asus sin kom på Komplett og Proshop i dag, 29000,-, og kommer i slutten av måneden.

     

    Pris og tilgjengelighet ser ut til å bli det største hindret. Komplett får kun inn 1 ser det ut til.

     

    Venter selv til over sommeren, og ser hvordan AOC sin blir. Har 21:9 skjerm hjemme fra de i dag, og 2 16:9 skjermer på jobben, og har ikke hatt noe å utsette på dem. Mulig den blir noen tusen billigere enn Asus og Acer sin versjon. (Samt mindre flashy som ikke gjør noe).

     

    Har ventet på de i 2 år snart selv.

    Hmm. 29 høvdinger for 2,5 tommer mindre og 3 ms mer. Da er de siste 25hz overkommelige da de er rimelig vanskelige å få i praksis uansett. Lurer fortsatt på hvilken kabel de skal bruke for å oppnå disse hastighetene. DP og hdmi trenger vel begge nye standarder mener jeg. usikker

  5. Hvordan det i det hele tatt kan være en debatt rundt om man skal bannlyse ett spill som i all hovedsak går ut på at man voldtar forundrer meg.

    Og forsvare dette med at internett skal være uten sensur faller på sin egen urimelighet. For det første er prinsippet om at internett skal være åpent for alle til å formidle det de vil ukritisk, helt avlegs. Da snakker jeg ikke om meninger men materiale. Det å implementere internettsensur i saker som dette bekrefter bare at man egentlig ikke har så mye å bidra med i debatten.

    For det andre handler ikke dette i praksis ikke om internettsensur, men om at Steam ikke ønsker å formidle den type innhold, noe som de mener ikke hører hjemme i deres butikk. Og det er helt forståelig. Å indirekte formidle holdninger om at det å voldta noen er underholdning er etisk forkastelig og hører ikke hjemme noe sted uavhengig av kultur og relgion. At noen synes det er helt greit er vel ett skrekkeksempel på misforstått relativistisk moral.

    Til sammenligning blir Kevin Spacey forvist fra alle skjermer for sine seksuelle tilnærminger mot unge gutter, men voldtekt som underholding er greit?

    Dersom noen liker tanken om å voldta noen og synes dette spillet er noe å bruke fredagskvelden på, er de enten urovekkende umodne eller har sterkt behov for å søke hjelp.

    Og man må slutte å skrike internettsensur om ting som ikke hører hjemme under det begrepet.

    • Liker 8
  6. The division 1 har alltid fått ufortjent mye dårlig kritikk. Folk er flinke til å klage og glemmer helt alt det positive spillet byr på. At servere har problemer ved lansering er ikke på noen måte unikt og alle spill har barnesykdommer i starten. Folk klaget over at npcene var bulletsponger og at de tålte urealistisk mye juling ift andre mmorpg spill. Å stå å slå på en boss med sverd og spells i 20 minutter er tydeligvis mer realistisk for noen...

    The division er uten tvil ett av de bedre spillene jeg har brukt tid på. Veldig mange ulike muligheter avhengig av hvordan du ønsker å spille og veldig god mekanikk. Survival var ufattelig kult. For ikke å snakke om at det er vanvittig bra grafikk og ikke tungdrevet.

    Fantastisk spill. Ikke hør for mye på den ufortjente dårlige kritikken. Gleder meg til å sette tennene i toern ( no pun intended)

    • Liker 1
  7.  

    Spørsmål til noen som kan mye:

     

    Det begynner å komme veldig mange tester på 9900k på nett.

    Hvorfor er det slik at tester i spill på tilsynelatende mer eller mindre samme test oppsett hardwaremessig og samme spill viser så forskjellige resultater?

    Her kommer 9900k nesten ikke seirende ut på noen spill (riktig nok med små marginer) men på andre tester ligger den fort 10-20 fps over?

     

    Hardware Unboxed hadde en video som forklarer kanskje noe av forskjellen.

     

    https://www.youtube.com/watch?v=NGHiRrQ2AAo

    Ja har sett denne, men det er vel noe TEK sine dyktige ansatte har tatt med i regnestykket? Kanskje ett svar fra redaksjonen?

    Flere andre som adresserer denne problematikken også.

    Personlig vil jeg heller gå for i9 7900x dersom det viser seg å være så små forskjelder, da den platformen har flere PCIE lanes (også noe som fortjener ett avsnitt ift hva det faktisk har å si rent praktisk, da mange ikke er klar over problematikken)

    Som sagt, kanskje redaksjonen kan glitre til med litt av sin ekspertise her ;)

    • Liker 3
  8. Spørsmål til noen som kan mye:

     

    Det begynner å komme veldig mange tester på 9900k på nett.

    Hvorfor er det slik at tester i spill på tilsynelatende mer eller mindre samme test oppsett hardwaremessig og samme spill viser så forskjellige resultater?

    Her kommer 9900k nesten ikke seirende ut på noen spill (riktig nok med små marginer) men på andre tester ligger den fort 10-20 fps over?

  9. Takk for en god test!

    En liten kommentar: dere ser på single og multicore ytelse alene, men fint om dere også kunne påpekt at denne har færre PCI-E lanes enn f.eks. 7900X serien.

    Kjører selv 5 stk 1080 TI, hver i x8, noe som tar totalt 40 lanes (av totalt 44).

    Jobber en med GPU rendering eller ting som benytter mange GPU`er eller andre PCI-E kort vil nok 7900X serien være et mer fornuftig valg.

     

    Er nok ikke alle som kjører 5 stk 1080 kort, men uansett. At en prosessor i den prisklassen, med både tilhørende hovedkort og krav til psu i høy prisklasse, er det for meg uforståelig at det ikke er flere pcie lanes. I en tid hvor man fokuserer mye på m2 ssdr så virker det som om de er redd for at kunder skal forlate andre dyrere platformer til fordel for z390. At man skal legge ut så mange laken for noe i toppsjiktet for så å strupe effekten med begrensninger som mangel på pcie lanes er et paradoks. Ett annet paradoks er at de i en high end gaming cpu har integrert grafikkløsning (heller kanskje gi mer plass til pcie lanes. Med fare for å ikke kunne nok om hvordan det gjøres?) er i mine øyne bare helt fjernt. Personlig må jeg feks droppe mitt interne lydkort å kjøpe nytt eksternt for å tilfredstille mine krav til antall lanes. Pr i dag er det liten forskjeld på å kjøre 2 skjermkort i 2x16 eller 2x8, men det kan nok endre seg. Snart kommer jo også pcie 4. At de i tillegg på entusiasthovedkortene har dimm.2 løsning som også bruker cpu lanes...Kompromisser hører ikke hjemme i disse prisklassene. Som å kjøpe en Lamborgini Med 2 liters bensintank.

    • Liker 1
  10. Fullførte L 20 på 2 dager. Fulgte alle oppskrifter på nett for å levle raskt etter det. Kjørte world events i en uke og kom halvveis til L 21. Til deres forsvar så var det på PS4 hvor jeg som pc spiller rett og slett ikke treffer en dritt. Følte ikke at man hadde noen fremdrift hverken i levler eller utstyrsoppgradering etter L20. Synes det burde være unødvendig å bruke adskillige timer på nettet for å finne ut hvordan man skal finne mats og oppgradere utstyr. På PS4 følte jeg også veldig på den komplette mangelen på kommunikasjon med andre spillere med mindre man kjørte en emoji.

    Mange liker spillet så det er kanskje bare meg, men det ble fryktelig kjedelig og ensformig. som sagt, imho.

  11.  

    Samsung har allerede lenge hatt ute en skjerm i samme størrelse og med tilsvarende specs. Har prøvd denne og fristet lite pga alt for lav oppløsning samt freesync.

    Skulle ønske de kunne laget minimum 5120x1440 versjon i to utgaver, en for freesync og en for gsync. Virker lite logisk at de skal neglisjere halve markedet bare fordi de ikke støtter begge sync-teknologiene.

     

    Hvilket skjermkort skal drive freesync i den oppløsningen? :p

    Det må være det kommende skjermkortet til Intel, Spectre . Den har visst den nye Foreshadow teknologien. Super å overklokke når du bruker intels nye overklokkingssofteare Meltdown 1.0.

  12.  

    Lurer heller på hvor det blir av 21:9 skjermen dems med HDR og 200Hz som ble annonsert i fjor vår.

     

    1440 skjermer er bedre til spilling enn 1080 når det kommer til oppløsning, og avstanden man har til skjermer på PC pulter.

    Begrensningene ligger i displayport og hdmi standarden.

    https://www.kitguru.net/peripherals/monitors/damien-cox/the-first-4k-144hz-monitors-cant-support-full-quality-at-144hz-despite-2000-price-tag/

    https://linustechtips.com/main/topic/972771-asus-pg35vq-3440x1440200hz/

     

    Må vente på både skjermkort og skjermer med ny displayport / hdmi stnadard for og få båndbredde nok (og nei, de nye rtx kortene støtter ikke dette)

    Skulle akkurt til å svare det samme. Samme problem med asus sin 4k skjerm i 144 hz når man skal kjøre full pupp ( no pun intended #metoo)

    Sad but true

    • Liker 1
  13.  

    Så hele bf demoen live fra Nvidia releasen (og Tomb Raider demoen hvor grafikken så ut som noe fra 2000 tallet , men med raytracing. Det så jo helt fjernt ut)

    Jeg må si at det er imponerende det de får til.

    Selv synes jeg at det ser fryktelig kunstig ut. Ser ikke realistisk ut når alle flater de reflekterer av ser ut som om de er blankpolerte. Har ikke noe stort behov for å se massive refleksjoner av lys og ild i pupillen på min motspiller. Jeg frykter at alt for mange utviklere velger å legge store resurser i å adaptere raytracing, når de kanskje heller burde bruke pengene på bedre innhold. Forsåvidt ikke noe nytt. Grafikk er bra, men innhold er viktigere.

    Skal bli spennende å se hvordan, og i hvilken grad raytracing implementeres i nye spill.

    Trur du har missforstått hva dette er. Det kreves ingen utviklingstid for å gi refleksjoner i pupillen til han vi så. Det er jo det som er poenget. 

    Man slipper å bake inn lys i teksturer, man slipper å "pynte" scener med falskt lys som egentlig ikke er der (i like stor grad). 

     

    Virker som om majoriteten her inne ikke aner hva ray traced teknologien kan gi oss. Heller ikke AI/deep learning. 

     

     

    Her skal jeg gi et lite eksempel hvor jeg bruker lyd fremfor lys, da ny teknologi innenfor lyd er også noe vi burde forvente å få med dette: 

     

    De fleste av oss har vell sett "behind the scenes" rundt hvordan lydbildet til bilene i ethvert Forza spill er? 

    De plasserer 10-20 mikrofoner rundt om på bilene, som tar opp lyden derifra. Deretter blir disse lydsporene slått på eller av, eventuelt mixet sammen for å lage et lydspor etter hvor kameraet våres er.

     

    Med Ray Traced lyd, så trenger man kun 1 lydfil, og det er motorlyden direkte ut fra en motor. Med denne ene lydfilen, så kan man få alle slags typer realistiske lyd-effekter vi hører i det virkelige liv. Hvis vi ønsker å dempe denne lyden, så modeller en eksospotte slik de faktisk er, og lyden vil naturlig nok sprette rundt i denne og bli dempet før den går ut av eksospotten og treffer vår avatar i spillet. 

     

    Doppler effekten vil fungere helt naturlig, siden lyd-frekvensen skiftes fra lyden går ut av potten når bilen går mot deg, fra den kjører forbi og går fra deg. Det samme kan sies med ekko. Spill kan rett og slett nå inneholde ekko av skudd som treffer fjell bak oss og reflekteres tilbake f.eks med ray traced lyd. 

     

     

    De som ikke ser det fantastiske med dette, og som kun fokuserer seg på FPS gains og det BS'et der, skjønner rett og slett ikke hva vi har i vente. 

    Godt eksempel. Hadde ikke tenk på det fra den vinkelen .Dette virker lovende

  14. Så hele bf demoen live fra Nvidia releasen (og Tomb Raider demoen hvor grafikken så ut som noe fra 2000 tallet , men med raytracing. Det så jo helt fjernt ut)

    Jeg må si at det er imponerende det de får til.

    Selv synes jeg at det ser fryktelig kunstig ut. Ser ikke realistisk ut når alle flater de reflekterer av ser ut som om de er blankpolerte. Har ikke noe stort behov for å se massive refleksjoner av lys og ild i pupillen på min motspiller. Jeg frykter at alt for mange utviklere velger å legge store resurser i å adaptere raytracing, når de kanskje heller burde bruke pengene på bedre innhold. Forsåvidt ikke noe nytt. Grafikk er bra, men innhold er viktigere.

    Skal bli spennende å se hvordan, og i hvilken grad raytracing implementeres i nye spill.

    • Liker 3
  15. Morsomt. For noen måneder siden da det var mangel på skjermkort og prisene føyk i været, gikk de ut og sa at de syntes det var dumt og at de alltid ville prioritere gamere og helst så at de fikk kortene. Nå var det riktig nok ingen med under par i forretningssans som trodde at de ikke ønsket å selge flest mulig kort til høyest mulig pris, men snakk om å ta seg selv selvmotsigelser,- her har du ett hovedkort som tar 20 skjermkort LoL

  16. Personlig har jeg ikke behov for lys på alle mulige komponenter og perferiutstyr. Her kan de heller bruke plassen til noe nytting som noen ekstra velplasserte knapper, eller som nevnt, fjerne for å spare vekt. De må vel finne på noe nytt for at folk skal kjøpe nye produkter. Eller som Ford kalte det; Organized creation dissatisfaction. Bruker selv logitech G pro og er veldig fornøyd, men kunne fint hatt en ekstra tommeknapp eller en på høyre siden. Avtagbar ledning, som på tastaturet, hadde vært guld.

×
×
  • Opprett ny...