Gå til innhold

ThatLittleSpider

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ThatLittleSpider

  1. Taster føler jeg selv er utrolig "hva man foretrekker", jeg kan ikke leve uten numpad eller piltaster men så fremdeles etter noe som var kompakt. Endte opp med en Vortex Tab90M som jeg aldri kommer til å bytte vekk fra. Har en Pok3r som er 60 % med blå taster, deiligste keyboardet jeg har skrevet på, men mangler det jeg trenger og blir lite effektivt. Glad dere reviewer noen anderledes keyboard i andre format enn fullsize standard. :)

  2. Da kan jeg i følge din logikk svare: Da ler jeg av deg som begrenser deg til kun simple spill som krever en enkel joystick eller noen få knapper. "Sigh..."

    Husk å kjøpe en spypose da, i tilfelle ;)

     

    Jeg begrenser meg selv ikke til simple spill. Jeg nyter begge. Kompleksiteten av et spill avgjør ikke hvor gøy jeg har det. eller hvor mye innlevelse jeg opplever. :)

     

    Takk for at du beviste hvor sær du er.

  3. Viss du trenger alle knappene for å ha det gøy, så ikke kjøp deg rift. Da kan du kose deg med "realistisk" simulatorer , på en flat skjerm..

     

    De andre som ønsker en enormt mye bedre innlevelse med full dekking av synsfeltet. (fartsfølelse, magesug, og 3d er inkludert) med færre knapper, de kan kjøpe seg en rift.. Og virkelig nyte det :p

     

    Rift er best med en joystick eller en console kontroller, noe du kan sette deg tilbake i stolen med.. (anbefaler også trådløst headset, g930 eller noe)

     

    Det burde være simpelt.. Men i bytte er innlevelsen enorm i forhold til noe anna jeg har prøvd.. Jeg spillte half life 2 på riften, jeg fant alle knappene på keyboardet som jeg trengte, det var bare instinktivt. Men viss det er slik at du trenger hele keyboardet, så er ikke rift noe for deg.

     

    Jeg vet ikke om jeg skal syntes synd på deg eller le av deg fordi du er så opphengt i dette med keyboard.

    Jeg kommer til å spille dritten ut av dette viss/når det kommer, og dette har blitt kaldt den beste opplevelsen på E3.

    Og det er med kontroller og rift. Viss du ikke føler dette ser spennende eller gøy ut, så er det nok din egen særhet som kommer i veien for all positivitet du har for nye ting.

     

    http://www.youtube.com/watch?v=fdU-f456N-E

     

     

    Jeg har allerede svart på spm angående kvalmhet og andre rift spørsmål tidligere i denne tråden. Jeg blir ikke kvalm.

  4. Man kan se 360 grader i track IR og fortsatt se skjermen. Er bare å stille inn sensitivity på Track IR.

    Heller track IR da jeg bare behøver å lene litt på hodet for å se f.eks 180 grader (slipper å bli sliten i nakken).

    Og track IR er et pluss da du kan se tastatur samtidig og knapper.

    Og jeg blir ikke kvalm av Track IR.

     

    Du sitter alikevel å ser på en skjerm med track ir, en som ikke dekker hele synsfeltet ditt. I tilegg får du ikke 3d effekten. Det er stor forskjell på en opplevelse der du sitter å ser på en flat skjerm, og en hvor skjermen faktisk dekker hele synsfeltet ditt og gir deg 3d.

     

    Jeg har hatt rift i 3 uker nå. Det har vært en helt unik opplevelse, spesielt med dog fighting/rom simulatorer. Der er det helt konge.

     

    Når det konsumer versjomer versjonen kommer, med høyere oppløsning, skal jeg garantert ha meg en.

    Det er mulig verden ikke er klar for VR enda, og at det kanskje vil floppe (noe jeg absolutt ikke tror på etter at jeg selv prøvde riften)

    Men det er en veldig annen diskusjon enn diskusjonen om "track ir vs rift", og der har desverre ikke track ir en sjangse. Det blir rett å slett ikke det samme.

  5. Vil man venne seg av med denne kvalmen som oppstår eller er det litt som å bli bilsyk/reisesyk, at man må ta tabletter før man spiller?

     

    I min erfaring, og jeg kan ikke snakke for andre. Så er det kun visse type spill som jeg ble dårlig av. Det har noe med field of viewen å gjøre.

     

    Første kvelden jeg hadde riften spillte jeg alle mulige forskjellige spill. Jeg holdt på i 3 timer. Det var kun den siste halvtimen, hvor jeg testa dear esther at jeg ble skikkelig dårlig. Og det var med custom drivere så du måtte trikse en del med settings selv.

     

    I spill hvor dybden og perspektivet føles naturlig, slik som first law, half life 2, team fortress, riftcoaster og portal, har jeg ikke opplevd at jeg har blitt dårlig.

     

    Mine tanker angående dette er at det er veldig opp til hver person om de blir dårlige eller ikke. Tror noen få mennesker kan ha en dårlig effekt.

     

    Jeg har latt 10 venner ta riftcoaster. 1 av de 10 har hatt en dårlig opplevelse. Han fikk hodepine og ble ganske kvalm.

     

    Flere av vennene mine har etterpå kjørt på med den ene demoen etter den andre og ikke blitt kvalm..

    • Liker 2
  6. Har Rift devkit. Å sammenligne Track IR med rift er en sinnsykt dårlig sammenligning. Du sammenligner bare tracking, også glemmer du å inkludere selve dekkinga av synsfeltet.. :) Når du snur deg 90 grader med Track IR ser du ikke skjermen din lengre. Når du gjør det med riften ser du enda skjermen..
    Venter fortsatt på mitt Devkit :) Gleder meg sykt! Sitter å leser på http://www.reddit.com/r/oculus/ hver dag!

     

    Nice :) Personlig anbefaler jeg deg å sjekke ut https://developer.oculusvr.com/forums/ . Henter mesteparten av demoer og test ting derfra. Anbefaler å sjekke ut firstlaw. En rom simulater. Sykt morro.

  7. Meh. Gimmik. Track IR lar deg se deg rundt i spillet ala 'mouse-look' + se tastaturet ditt/joysticken din for kompliserte spill med mange hot-keys + kan se hendene dine slik at du kan forsyne deg med snacks og drikke på bordet ditt uten å måtte ta av deg noe + ikke like stor sjanse for bevegelseskvalme + billigere.

     

     

    Har Rift devkit. Å sammenligne Track IR med rift er en sinnsykt dårlig sammenligning. Du sammenligner bare tracking, også glemmer du å inkludere selve dekkinga av synsfeltet.. :) Når du snur deg 90 grader med Track IR ser du ikke skjermen din lengre. Når du gjør det med riften ser du enda skjermen..

    • Liker 3
×
×
  • Opprett ny...