Gå til innhold

Powen

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Powen

  1. Fictivision skrev (På 18.3.2020 den 17.58):

    Lyd fra kupévifta kan være at vifta begynner å bli dårlig, selve filteret burde ikke vært påvirket av dette. Hvis du ikke kan selv da ville jeg spurt en bekjent med å hjelpe deg til å åpne der filteret sitter og få den undersøkt, den ligger ganske lett tilgjengelig i motorrommet. 

    Hvis filter er våt da er det litt mer alvorlig. 

    Jeg var på et annet verksted med bilen for en evaluering. De fant 1 kg med løv og kvister rundt kupéfilteret. Det var en kvist som hadde kommet inn i kupékifta. De hadde ikke støvsugd eller ryddet dette bort, og ga meg heller pristilbud på å bytte kupévifte til 7000 kroner....

  2. Fictivision skrev (11 timer siden):

    Høres meget merkelig ut. Kupéfilter byttes ca 1 gang i året. 

    Hvor mye betalte du for hver filter bytte?

    Og hvilken bil er det snakk om? 

    Takk for svar.

    Jeg betalte 800 på et annet verksted i september. Det var 279,- der jeg tok servicen. 

    Det er snakk om Peugeot 207, 2007 modell. Det er snakk om 60.000 km service. 

  3. Heihei, 

    Håper noen som har litt mer erfaring enn meg kan komme med noen gode råd. 

    Jeg leverete bilen min til verksted for å bytte kupefilter på bilen min i september 2019 pga lukt. Jeg har siden den gang hatt bilen min på service (mars 2020) og da byttet de blant annet kupefilter for andregang på hva jeg føler er kort tid. Jeg opplever nå en rar lyd fra kupevifta.

    De mener nå at den rare lyden jeg begynte å høre etter servicen nå i mars har kommet på grunn av det tette kupefiltertet mitt (noe jeg tviler sterkt på). De vil nå bytte kupevifte og en rekke andre ting for om lang 7000kr... er dette rimelig eller virker dette som en useriøs bedrift?


    Takk!

  4. Hei

     

    Har et lite problem her. Har funnet en workaround, men trenger en annen løsning.

    Har et dokument i Word, som jeg limer inn i et editor felt (samme som jeg skriver i nå på diskusjon.no) på en nettside. Dette er noe som brukes ofte. Da blir det feil avsnitt på litt av dokumentet jeg limer inn. Mens når jeg limer inn fra Word Online, vil det se likt ut uten å måtte gjøre noen endringer. Det er snakk om samme dokument. Har prøvd forskjellige PC-er også. Dette gjelder kun min PC\bruker. 

    Noen tips?

  5. Du finner også en del elbiler under 100 000, både Leaf, e-up og iMiew og lignende. Har du vurdert det? For elbiler i denne prisklassen bør du helst ha mulighet for lading hjemme eller på jobb. Selv har vi en Leaf fra 2012 som kjører ca 20 000 i året, da fyller jeg spylervæske ved behov og bytter luftfilteret til kupeen selv, koster ca 150 kr. Sparere vel rundt 10 000 i året på drivstoff, 10 000 på bompenger og rundt 10 000 på årsavgift, service og oljeskift i forhold til dieselbilen vi hadde. Lavere verditap har den også.

     

     

    Bor du i/rundt Oslo ville jeg ikke turt å kjøpt annet enn elbil i disse tider.

     

    En EL-bil hadde vært drømmen. Dessverre har jeg ingen lade muligheter da jeg leier en leilighet og bor relativt "på landet". Blir mye kombinasjon av by-kjøring, motorvei og landevei. 

  6. Takk for gode tips!

    Har tittet litt på Finn nå. Fant egentlig en bil jeg liker skikkelig godt, på utseende ihvertfall. Kunne noen ha anbefalt Audi A1? Er dette en god bil? Noen kjente feil, eller noe jeg burde være obs på?

    Virker som de selges rundt 100 000 og har gått relativt lite. 

  7. Hei!
    Jeg skal snart kjøpe meg min første bil. Jeg er 24 år gammel jente som ikke er så veldig god på bil. Så jeg vil trenge en bil som er relativt i god stand. Jeg er også på utkikk etter en liten snerten bil (typ golf størrelse) med automatgir. Jeg har satt av 100 000 til bilkjøp, men jo billigere, jo bedre. 

    Jeg vil bruke bilen i jobb sammenheng, som byr på kjøring på ca. 20 km per dag og betydelig mindre i helgene. 

×
×
  • Opprett ny...