Gå til innhold

Rolf Amundsen

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Rolf Amundsen

  1. Aldri opplevd dette, men jeg lukker alltid programmer jeg ikke bruker. Er derimot ekstremt plaget av at telefonen får for seg at jeg trykker volum opp-knappen når jeg hører på musikk (med headset både med og uten handsfree-kontroller på kabelen). Hjelper ikke å prøve å endre volum, stoppe musikken, ta inn og ut hodetelefon-kabelen eller lukke appen. Eneste som funker er å restarte... Men da starter den ofte på nytt så fort jeg starter musikken. Vilt hvor irriterende dette er til tider

  2. Logi? Greit nok... Om de hadde laget en "undergruppe" som fortsatt het Logitech til å ha alt det rimelige utstyret de tjener på for så å gjøre "Logi" til kvalitets-merket er det greit.

     

    Hovedproblemet er at selv om de lager bra utstyr når du ser på hi-end hierarkiet er det derimot ting som "Orion Spark", "Daedalus Prime" og "Proteus Core" som kommer opp. Det er kanskje bra utstyr men det ser ut som romskip og fremstår som veldig barnslig.

     

    Jeg er veldig fornøyd med min G700s men problemet mitt ellers med Logitech/Logi er at det virker så barnslig. De kunne lært litt av Razer eller spesielt Corsair på å gjøre ting litt mer voksent og elegant.

     

    I tillegg, heller svinge litt unna resten av industrien kalle det "entusiast-utstyr" enn "gamer-utstyr" å unngå å få det til å se ut som rekvisita fra sci-fi. Begynner å bli ganske lei av at alt seriøst ment rekvisita kun er siktet mot gamere.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...