Gå til innhold

ktbd

Medlemmer
  • Innlegg

    45
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ktbd

  1. Hei folkens!

     

    Jeg har en xperia xz som er ca 1 år gammel. Jeg har fått Nougatt 7.1.2 på den nå. Og den er blitt helt vanvittig treg. Fra jeg tar av skjermlåsen så bruker den liksom litt tid på å "våkne" Akkurat som den må laste inn alt og gjøre seg klar til bruk. Absolutt alt er tregt. Åpne en ny fane med Chrome, facebook med messenger, kamera. Og snapchat bruker seriøst 30sekunder eller noe før den er klar til å ta bilder,har lasta inn stories osv. Den har blitt mer og mer treg de siste mnd. Jeg har tømt den for alt av overflødige apper jeg ikke bruker. Overført omtrent alt til eksternt minnekort. Og har 14 gb ledig plass på mobilen. Har tømt buffer, logger, cacher og deaktivert tjenester jeg ikke bruker. 

     

    Er dette bare android sin bane? 

    Jeg vurderer å få meg en Google Pixel da dette er reneste formen for android. Eller i verstefall så har jeg faktisk vurdert å gå over til Iphone?

     

    Det er synd fordi jeg liker veldig godt Sony. Både når det kommer til design, byggekvalitet, skjerm osv.

     

    Setter pris på tips, synspunkter :)

    Siden du allerede har slettet det meste, og overført til ekstern minnekort - så kan du like gjerne resette telefonen og se om dette hjelper. Eventuelt sette telefonen i sikker modus for å se om tlf oppfører seg likedan (den starter kun essensielle programmer og dermed skal tlf være responsiv og rask som da du kjøpte den). Hensikten er å se om oppførselen til tlf kan komme av tredjepartsapplikasjoner som f.eks Snapchat. 

     

    Reset tlf: http://androidcure.com/hard-reset-sony-xperia-xz/

     

    Sikker modus link (how to): https://support.sonymobile.com/global-en/xperiaxz/kb/0231018877589a7b01429399b11c00699b/

     

    Nå er ikke jeg allverdens techsavvy, men det er gode startpunkter hvertfall. Andre har sikkert gode innspill å komme med, eventuelt kan du ramle innom denne nettsiden og be om tips i ludo: https://forum.xda-developers.com/xperia-xz

  2. Link til avtale mellom SaltX og Goldwin, nylig inngått og pressemeldt - http://saltxtechnology.com/press-releases/saltx-signs-loi-with-goldwind-world-leading-wind-power-provider-to-jointly-develop-and-demonstrate-saltx-large-scale-energy-storage/

     

    Vil bare vise til at energilagring er kommet mye lengre enn mange har en oppfattelse av, nå mangler det bare at nok bedrifter får opp øynene - selvom Goldwind er en skikkelig storfisk i seg selv :)

  3. Løsning:

    http://saltxtechnology.com

     

    Storskalatesting via deres Enerstore er allerede suksessfullt gjennomført i ved Deutsches Centrum für Luft und Raumfahrt (DLR), som tilsvarer USA sitt NASA. Skalerbare moduler, effektiv og bedre energilagring enn dagens løsninger samt rimeligere kostnad - problemet er ikke lenger at løsninger ikke finnes :)

  4. Er det noen som vet hvor mye prosessoren throttles ned på de ulike nivåene av Stamina mode? På min Z5 Compact kjøres den ned merkbart mye, såpass at den lagger på ALT.

     

    Men på XZ Premium forventer jeg at prosessoren burde fungere bra selvom stamine mode er påslått og man velger f.feks balansert ytelse. Enda ikke kjøpt XZ Premium, men er på tur å gjøre det snart!

    Har noen målt dette??

  5. Jeg har fått svar fra ASUS, og løsningen deres var at jeg skulle gjenopprette pc og re-installere win 8.1.

     

    Det hadde jeg gjort 3 ganger allerede før de svarte uten hell, og en 4. gang etter de svarte, fortsatt uten hell. 

     

    Legger ved skjermdump av svchost prosessen som gjør at CPU og viftene jobber hardt hele tiden --> dette er svchost.exe. 

    Legger også ved selve fildumpen i zip.fil (den er ca 100mb) for de som skjønner seg på sånt (jeg gjør ikke det).

     

    Håper noen har mulighet til litt hjelp og tips :)

     

     

     

    post-309117-0-02042600-1479804169_thumb.png

    svchost.zip

  6. Hei!

    Jeg bruker en ASUS UX32LN:

    i7-4510U CPU

    8gb RAM

    64.bit win 8.1

     

     

    TL;DR:

    Hadde win 8.1, jeg var dum og installerte win 10, ASUS støtta ikke win 10 på denne laptopen, re-installerte win 8.1 --> problemer følger.

    Drivere fra enhetsbehandling kunne søkes opp og installeres helt fint før - går ikke lenger.

    Windows Update fungerte fint før - ikke nå lenger --> forsøkt Microsoft sin egen diagnoseprogram uten hell.

    CPU-load og vifter jobber hardt og konstant (oppførte seg normalt før) - vet ikke grunnen, skjedde "over natta" med endringene mine.

    USB-kontaktene bruker evighet på å legge til nye drivere, installerer ikke program automatisk lenger (som Xperia Companion).

     

     

    For en liten stund siden fungerte PC'n 100% perfekt, jeg kunne oppdatere samtlige drivere via enhetsbehandling ved å velge automatisk søk, jeg kunne oppdatere windows via windows update og USB-portene installerte drivere automatisk og raskt dersom jeg satte inn en USB-pinne eller lignende.

     

    Så begynte microsoft å mase om win 10, og dum som jeg var (uten å sjekke på hjemmesida til ASUS), installerte jeg win 10 - ASUS har derimot ikke support på denne laptopen med win 10, og deretter har det gått nedover.

     

    Etter jeg installerte win 10 ville ikke maskinen skru seg av ordentlig, den brukte strøm og tappet batteriet selvom jeg hadde "slått den av" via "skru av knappen" - powerknappen lyste fortsatt og harddisken arbeidet videre samt vifter gjorde det samme. Det kunne jeg løse manuelt ved at jeg trykket og holdt inne av-knappen i 5 sek. Forsøkte også å skru av fast-boot, uten at dette løste noenting, ei heller skru av alt som het hvilemodus.

    Dessuten arbeidet CPU på høygir og viftene spant på høygir på lett weblesing - jeg kunne aldri finne grunnen til dette -> har ikke teknisk know-how til det heller.

     

    Videre kunne jeg ikke lenger oppdatere drivere via enhetsbehandling, den sto bare å søkte uten noensinne å stoppe, og til slutt hang den seg opp.

    Windows update fungerte derimot bedre enn noensinne.

     

    Uansett, jeg har brukt ASUS sitt gjenopprettingsprogram via F9 under oppstart, og FORNY PC med full rensk av alle partisjoner og re-installering av win 8.1.

    Dette har løst problemet med at den ikke skrudde seg skikkelig av. Den har derimot ikke løst problemet med høy CPU-load og viftekjøring (jeg får ikke lagt ved en minnedumpfil fordi den er for stor). 

     

    I tillegg fungerer ikke Windows Update lenger, den søker og søker og søker i det uendelige, og CPU-load og viftene jobber hardt.

    - her har jeg forsøkt å bruke microsoft sin Windows Update Diagnostic program - der sto det at den hadde løst 5 problemer, men jeg opplever ingen forbedring i mitt problem.

     

    Driveroppdatering via enhetsbehandling fungerer heller ikke, den søker og søker uten noensinne å avslutte søket.

     

    Jeg har forsøkt å gå inn på hjemmesiden til ASUS, for å laste ned drivere (driverne hos ASUS er forresten ett-to år gamle, men noen er nyere enn de som er på maskina) fra siden deres og installere disse --> det går ikke, hver gang jeg velger driver derfra får jeg feilmelding:

     

    Dette nettstedet er ikke tilgjengelig.

    dlcdnet.asus.com-tjenerens DNS-adresse ble ikke funnet.

    DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN

     

    Jeg har forsøkt både med Chrome og Internet Explorer.

     

     

    Jeg har sendt inn melding til ASUS om dette, men håper og ønsker hjelp herfra i tillegg :)

     

    Ha en fin dag!

  7.  

     

    Djuice har den til 3290,- dersom man velger et abb. til 299,-.

    Kan vel ikke klage på den prisen, bare 300 opp fra Z3C.

    Jeg turte i alle fall ikke vente med å bestille i tilfelle den er feilpriset :-)

    Bestillingen gikk i alle fall igjennom så får vi se.

     

    Ta deg en kikk hos Chess også, så får du ennå bedre deal :) minste totalpris på ett år: 5987,-

    Ja enig meg deg at Chess kan komme rimeligere ut, men det forutsetter at du har et abonnement som koster mindre enn 74,25 per måned, eller at ingen andre betaler for deg :-).

    Chess oppgir ikke totalprisen sin inkludert abonnements utgifter, så det kan virke misvisende dersom man er for rask. Fordelen er at du får en telefon som ikke er operatørlåst.

    Uansett. Jeg ville bare tipse flere om et tilsynelatende godt tilbud. Begge nett funker godt nok for min del.

    Q

    Ja, du har helt rett. Jeg så det nå istad da OC-Freak påpekte det. Trodde jeg hadde funne et bra tilbud, men neida. Djuice sitt var faktisk ikke så dårlig det, 1500,- rimeligere enn NetCom sitt (forutsatt man tar den til 299,- mnd)! Eneste minuset jeg ser er jo at jeg ikke ville fått en fysisk butikk å gå til dersom telefonen streika o.l. mtp å sende den inn.

    ...Dæven som jeg har lyst på den telefonen - hatt HTC M7 siden den ble lansert, og den har sett bedre dager :)

  8. <blockquote class="ipsBlockquote" data-author="ktbd" data-cid="22781395" data-time="1443013171"><p> 

    Djuice har den til 3290,- dersom man velger et abb. til 299,-.Kan vel ikke klage på den prisen, bare 300 opp fra Z3C.Jeg turte i alle fall ikke vente med å bestille i tilfelle den er feilpriset :-)Bestillingen gikk i alle fall igjennom så får vi se.

    Ta deg en kikk hos Chess også, så får du ennå bedre deal :) minste totalpris på ett år: 5987,-
    Ja søren..Tenkte ikke over det engang. Fillern, var sikker på at jeg hadde funne et ganske så bra tilbud!
  9. Djuice har den til 3290,- dersom man velger et abb. til 299,-.

    Kan vel ikke klage på den prisen, bare 300 opp fra Z3C.

    Jeg turte i alle fall ikke vente med å bestille i tilfelle den er feilpriset :-)

    Bestillingen gikk i alle fall igjennom så får vi se.

     

    Ta deg en kikk hos Chess også, så får du ennå bedre deal :) minste totalpris på ett år: 5987,- <--- dette inkluderer i tillegg et headset jeg tror er verdt ca 1000kr. Ganske så bra mye for pengene :)

  10. Hei!

    Tenkte jeg skulle lage en liten tråd med litt info om en frihandelsavtale som regjeringen ønsker å innføre i Norge. Mange vet sikkert litt om det, og noen vet relativt lite om det. 

     

    Har i lengre tid ønsket at de ulike mediene engasjerer seg kraftig inn i TISA-avtalen som regjeringa nå forhandler frem. Mediene har såvidt toucha emnet, men ikke på langt nær nok. Regjeringen ønsker i tillegg å holde dette så hemmelig som mulig. 

    En kort innføring følger her nå, og jeg tar forbehold om mulig tolkningsfeil/personlig tilnærming av avtalen. Jeg innrømmer glatt at jeg ikke er særlig fan av hemmelige avtaler som skal være til folkets beste - men dette vet tydeligvis regjeringen bedre enn vi som ikke jobber som "profesjonelle" politikere.

     

    Kort fortalt:

    TISA-avtalen (Trade in Services Agreement) handler om å sikre utenlandske tjenester ikke-diskriminerende adgang på markeder som er kommersialisert, basert på felles spilleregler. <--- Hentet direkte fra: https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/handelspolitikk/tidligere-nyhetsbrev/tisa-forhandlinger/id2341665/

     

    Høres fint og flott ut, hva? Eller kanskje ikke. Dette betyr at tobakksindustrien kan få anledning til å saksøke Norge som stat fordi de potensielt kan tape penger på lover og regler som allerede er fastsatt i Norge. Skal en eventuell rettssak foregå her i Norge? Nope, den skal foregå et helt annet sted - dette er bare et eksempel, men Australia har for litt siden allerede fått kjenne på dette:

    - http://www.nrk.no/verden/tobakksgigant-saksoker-australia-1.7884555

    - http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/politikk/Regjeringen-vil-innfore-kontroversielle-investoravtaler-8090857.html

     

    Dessuten virker det som at avtalen, som det forhandles om, en irreversibel avtale - slik at sittende regjering kan forankre sin politikk for all tid framover. <--mulig tolkningsfeil av meg.

     

    Jeg vil oppfordre alle til å logge inn på Facebook, og melde seg inn i denne gruppen:

    https://www.facebook.com/folkmottisa

     

    Her utgis det all slags informasjon om avtalen, og det vil 10.oktober være en folkeaksjon. Jeg er ikke oppstarter av gruppen, men ønsker å spre informasjonen slik at flest mulig vet mest mulig.

     

    Jeg vet at selve innlegget er litt slurvete skrevet, og folk lurer sikkert på hva dette egentlig er: klikk på linkene, og da særlig FB-linken, og gjør dere opp en mening selv :)

     

    Flere linker:

    http://www.attac.no/stopp-tisa/

    http://www.dagbladet.no/2015/04/18/kultur/meninger/debatt/kronikk/handelsavtaler/38743822/

    http://www.dn.no/meninger/debatt/2015/05/25/2057/Gjest-p-mandag/handel-mot-demokrati

    http://www.vl.no/nyhet/avtalen-som-kan-koste-norge-dyrt-1.383083

     

    Ha en flott dag videre folkens!

     

    • Liker 2
  11. Hei folkens!

     

    Jeg har nylig fått ruteren Zyxel p8702n fra Telenor, og nettopp fått ny laptop, asus ux32ln.

     

    Har et spørsmål til denne ruteren.

     

    Nettet fungerer helt fint, jeg får kommet meg inn på alt av nettsteder, streamet serier/filmer osv. Men ikke pokker om jeg får tilgang til apper som Blizzard sin battle.net app (skal spille World of Warcraft). Får hele tiden timeout, der det står at den ikke kan koble seg til serveren.

    Dette er feilmeldinga: BLZBNTBGS80000021 (3003

    Link til topic fra battle.net sitt forum, hittil ikke funnet noen løsning: http://us.battle.net/en/forum/topic/12646064568?page=1#14

     

    Sååå..i håp om at noen her har løsningen så krysser jeg fingrene. Jeg har forsøkt alle offisielle tips og triks, og ingen fungerer.

    - DNS flush, Secondary logon-something, sjekket noe som het hostfile (den var fin), skrudd av antivirus (skrudd på igjen nå, da Windows Defender er kompatibel), lagt til nødvendige porter i windows sin firewall, lagt til nødvendige porter i selve ruteren, forsøkt å skru av firewallen i ruteren.

     

    - Hvilken ip-adresse skal jeg legge inn i portene som det skal åpnes for i ruteren; da jeg kjører ipconfig får jeg opp èn type ip-adresse, mens dersom jeg finner ip-adressen min via en nettside så står det en helt annen adresse.

     

    - Vil legge til at jeg begynte å spille på fredag 17. oktober i år, så dette er noe som har vært der fra get-go.

     

     

    Det artige er jo at hos en kompis kom jeg rett inn, appen fikk tilgang til serveren og bare kjørte på som Kipketer i sine glorydays.

    Så, da jeg kom hjem igjen, så var det samme gamle regla - feilmelding på feilmelding.

    Det får meg til å tro at det er noen innstillinger med selve ruteren fra Telenor.

     

    Er det forresten forskjell på å åpne opp porter fra laptopen i firewallen, kontra å gå inn på selve ruteren og åpne opp portene på selve ruteren? Altså, kan appen ha fri gjennomgang via firewallen, men bli kontant stoppa av Jon Rønningen i ruteren?

     

    Håper virkelig på svar og hjelp :)

  12. toshibaen er testet av notebookcheck, men ikke oversatt til engelsk enda. Testen på tysk: http://www.notebookcheck.com/Test-Update-Toshiba-Portege-Z30t-A-10X-Ultrabook.122780.0.html

     

    JA satellite z30 og portege z30 er tilnærmet identiske, portege er dog bedriftsversjonen og kommer derfor med win 8 pro - som også gir win 7 pro lisens fordi en del bedrifter ønsker det.

     

    Men støy, batteritid osv skal være likt.

     

    Jeg ville absolutt valgt en maskin med FullHD skjerm ihvertfall, da dette oftest gir bedre kvalitet på skjermen også.

     

    Utenom det så tror jeg du har funnet de beste kandidatene allerede.

     

    Har selv UX32LN og er godt fornøyd med den, har dog oppgradert harddisken til 500Gb SSD da 128Gb er litt lite når recovery spiser en del..

    Okai, men da tenker jeg at jeg fikk svar på det jeg lurte på:) Helt himmel, takker!

  13. Hei!

     

    Hvilken av disse kan være et godt kjøp?

     

    Kriterier:

    Lett: 1kg til 1,9 kg

     

    Ikke Apple :)

     

    Stille: stille ved kontorbruk, stille ved streaming av serier, okay støy under gaming (helst under 38-40dB)

     

    Lang batterilevetid: 6 timer til 12 timer

     

    Rask: skal lett takle streaming, dokumentarbeid, surfing på nett, og lett gaming (Heroes of Might&Magic 3 - the best!) + eventuelt Baldur's Gate 2.

     

    SSD kan jeg eventuelt sette inn selv senere

     

    Helst et ekstra ledig spor til RAM-brikke slik at den kan kjøre i dual-channel.

     

    Her er de jeg har funnet: https://prisguiden.no/produkt/toshiba-satellite-z30-a-1dj-214831

    - Jeg er meget spent på Toshiba sin, men finner pent lite reviews om den.

     

    http://www.prisjakt.no/product.php?p=2749391

    - Asus Zenbook, hørt mye bra om Asus

     

    http://www.prisjakt.no/product.php?p=2716858

    - Asus Zenbook, annen variant og billigere

     

    Andre laptoper jeg burde vurdere? Innspill og triks i ludo tas imot med takk :)

  14. Okei, den var informativ:) men lurer fortsatt på ferien jeg ble tvunget til å overføre. Jeg skulle egentlig ta ut denne ferien i 2013, men pga uforutsette hendelser måtte jeg avstå fra det. MEN, arbeidsgiver trakk meg for lønn fordi jeg ikke hadde opparbeidet feriepenger på den tiden, så om jeg ikke får tatt ut denne ferien har de tatt fra meg 5-6000kr sånn uten videre. Så på en eller annen måte ønsker jeg å bli kompensert for den 'utgiften' :)

     

    Har jeg krav på det? Helst ta det ut i ferie, eller penger :)

     

    Igjen, takker for alt av svar!

  15. Takk for svar så langt!

    Hmm..den ene ferieuken min fra i fjor er såvidt jeg forstått de pliktig til å enten la meg ta ut eller betale den ut - jeg ble tvunget til å overføre denne uten at jeg ønsket det og har ennå denne tilgode.

     

    Så håper noen kommer flere innspill så jeg får alt på bordet:)

     

    Altså lurer jeg på om jeg fortsatt har krav på å ta ut de resterende ferieukene mine i oppsigelsestiden?

     

    Loven du tenker på Salvesen, tror jeg er at jeg må si opp innen 15 august, eller så har jeg ikke krav på å ta ut ferie i oppsigelsen - men jeg kan ta feil.

  16. Hei!

    Jeg har bestemt meg for å si opp stillingen min, og har 1 måned oppsigelsesfrist.

     

    Jeg ønsker å avvikle ferie i oppsigelsestid.

     

    Hvilke krav kan jeg sette fram?

     

    Jeg har tatt ut 3 uker ferie i juli, samt at jeg har igjen 2 uker ferie i 2014 + 1 uke ferie fra 2013 - totalt 3 uker ferie igjen. Disse 3 ukene ønsker jeg å benytte meg av.

     

    Oppsigelsen vil gjelde fra 1. August.

     

    Setter stor pris på svar!

  17. Nikkor:

    I og med at du ikke kjenner til alle omstendighetene så syns jeg du kan spare deg for kommentarene dine. Det er en ekkel tone du har kommet med i innleggene dine, og du bare antar uten å faktisk vite noen ting, du tar utgangspunkt i dine erfaringer i livet - noe som kanskje kommer til kort i denne saken. Artig at du da tar opp oppdragelse når du selv ler av en annen sin sykdomshistorie uten å ha alle fakta på bordet.

    Hadde det vært så lett som du antar, så ja, da hadde jeg ikke hatt særlig mye å si på det.

    Når det gjelder vasking: jo, vi må rundvaske etter visning for å være sikker. Og ikke bare "vanlig" vask, det må skrubbes. Håper for din skyld at du er frisk hele livet ditt.

     

    Siste setningen din vet jeg ikke helt hvordan jeg skal tolke - gjør du narr av igjen?

    eller lurer du faktisk?

     

     

    Herr Brun:

    Jeg setter pris på innspillene dine, og har et litt bedre bilde av hva som er normen.

    Er det noen "skjulte" regler som tilsier at vi er pliktig å gi tilgang for visning hver eneste gang huseier/megler ber om det dersom vi først har sagt ja én gang?

    Det er heller ikke sikkert huseier får solgt etter denne visningen, hvor ofte må vi isåfall akseptere at det holdes visninger under leieperioden? Det er ikke første gang eier har forsøkt å selge, dette er dog første gang det er forsøkt gjort mens vi leier - noe jeg fikk beskjed om ikke skulle skje mens vi leide.

     

     

    Ellers, jeg skjønner at det er lurt å ha et godt forhold til utleier:) det er ikke rocket science :)

    • Liker 1
  18. Takk igjen for svar. Som jeg leser kontrakten vår er ikke vi pliktig å gi inngang til leiligheten før det gjenstår 1mnd av oppsigelsen våres - og ingen av partene har sagt opp. Megler fortalte meg at utleier mener det står i kontrakten at vi må godkjenne visninger, og jeg har nå gått gjennom kontrakt uten at jeg kan finne noe punkt om dette forutenom punktet med oppsigelsen.

    Som sagt, jeg vil ikke være vanskelig, men grunnen til at vi flytta inn var jo for å få fred og ro. Jeg skjønner også utleier sitt ønske om å selge, men vi er ikke interessert i å bli sagt opp grunnet salg..ei heller visninger da jeg fikk beskjed at den skulle tas av markedet etter vi flytta inn. De som kjøper vil jo seff flytte inn fortest mulig også... Merker det blir litt klaging i tråden også, er klar over det.

    Takk igjen for svar. Som jeg leser kontrakten vår er ikke vi pliktig å gi inngang til leiligheten før det gjenstår 1mnd av oppsigelsen våres - og ingen av partene har sagt opp. Megler fortalte meg at utleier mener det står i kontrakten at vi må godkjenne visninger, og jeg har nå gått gjennom kontrakt uten at jeg kan finne noe punkt om dette forutenom punktet med oppsigelsen.

    Som sagt, jeg vil ikke være vanskelig, men grunnen til at vi flytta inn var jo for å få fred og ro. Jeg skjønner også utleier sitt ønske om å selge, men vi er ikke interessert i å bli sagt opp grunnet salg..ei heller visninger da jeg fikk beskjed at den skulle tas av markedet etter vi flytta inn. De som kjøper vil jo seff flytte inn fortest mulig også... Merker det blir litt klaging i tråden også, er klar over det.

    Beklager dobbelpost i samme post, tlf hang seg opp.

  19. Okei, takker for svar!

    Flere spørsmål: hva er kan defineres som rimelig tid i forveien, å gi beskjed til oss som leier? Vi fikk beskjed at om én uke (må rette på meg selv der, da jeg først sa to uker i starten av tråden) er det visning. Altså i slutten av uke 7, der vi skulle få beskjed på dato når dette blir.

    Dama er syk i den forstand at det å måtte være borte i de timene det tar kan være en ganske så stor påkjenning for hun, i tillegg er det no go at hun er alene hjemme mens dette foregår av grunner som jeg ikke kan gi ut. Med andre ord:det ER meget ubeleilig for oss med visning.

     

    Så kan vi da be om nedsatt husleie? Og isåfall hva er da rimelig å be om?

  20. Hei!

     

    Pr dags dato bor min samboer og jeg i leilighet som vi leier av privatperson. Vi skal mest sannsynlig flytte til sommeren uansett, men fikk en litt irriterende beskjed igår. Jeg har ennå ikke gitt tilbakemelding.

     

    Mens jeg var på jobb poppa det opp en beskjed om at utleier har tenkt å holde visning i leiligheten der vi bor om to ukers tid. Ikke visste vi at den fortsatt var til salgs, dette trodde vi ble tatt av bordet da vi skrev under for å leie leiligheten.

     

    Det jeg lurer på er om vi kan be om redusert husleie da dette er meget ubeleilig for oss?

     

    Til info er samboeren min hyper-allergisk og supersensitiv mot dufter, parfymer, støv og lignende. I tillegg har vi ikke akkurat mulighet å bare være borte flere timer en dag heller, og dessuten blir vi nødt til å rundvaske leiligheten dersom masse folk skal inn og ut, og de de mest sannsynlig ikke klarer å la være å spraye på parfyme, bruke såpe uten tilsatt lukt og lignende.

     

    Noen lure innfallsvinkler, tips og triks i ludo til oss? :)

     

     

     

     

  21. Har nå oppdatert til 4.4 - etter dette har bluetooth sluttet å fungere.

    Den står bare og søker, men finner ingenting - any thoughts???

    Med andre er mitt bluetooth headsett ubrukelig nå :( jaybird freedom headsett om noen lurer.

    Telefon ble også nullstillt før oppgradering.

     

    Vet det går ann å tilbakestille oppdatering, men har ikke anelse om hvordan.

     

    Håper på litt hjelp! :)

×
×
  • Opprett ny...