Gå til innhold

mikkelreven20

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mikkelreven20

  1. Yter omtrent som det snart 2 år gamle 1080Ti, 300W TDP og samme MSRP som 1080Ti hadde ved launch. Color me unimpressed. Hadde vært bedre med 8GB HBM og samme pris som RTX2070. 

     

    De bruker nok defekte MI50 og MI60 chips her, så vinn vinn for AMD uansett da de ellers hadde skrotet chips.

     

    Skjønner ikke hvorfor dem ikke har en 8GB modell. Hbm2 er jo veldig dyrt, så kunne sikkert solgt et 8GB kort for 100-150 dollar mindre..

  2. Fin oversikt!

     

    Jeg ønsker meg surround i stua (joda, har hjemmekino i kjelleren) som ikke tar opp mye plass og støtter surround format som netflix og amazon bruker (dolby digital+?), samt dolby digital og DTS. Hva er billigste løsning her? Lydplanke med trådløse bakhøyttalere? Hva anbefaler dere? Kan vurdere annet oppsett enn lydplanke, men det må ikke ta opp mye plass

  3. Hei.

     

    Jeg har i det siste lagt merke til en rar tikkelyd som jeg slet lenge med å lokalisere. Trodde først det var fra noe utstyr nær meg, og når jeg vrir på hodet så blir lyden helt borte. Så her en dag når det var veldig stille og lyden irriterte meg nok, så begynte jeg å gå rundt i rommet for å finne synderen. Så fant jeg lyden først i senterhøyttaler (måtte legge øret veldig nære for å være sikker). Sjekket så fronthøyttalerne, og lyden var der også. Så sjekket jeg bakhøyttalerne og lyden var der også. Tenkte da selvfølgelig at her var det noe støy som kom via forsterkeren. Skrudde av forsterkeren med hovedstrømbryteren, og lyden var der fortsatt. Så dro jeg ut strømledningen, og jaggu var tikkingen der fortsatt! Hvordan er det mulig å høre tikking selv om det ikke er strøm på forsterkeren? Jeg har kun digitale kilder koblet inn på forsterkeren (Marantz SR-14 MKii)

     

    Har ikke tatt meg tid til å skru av sikringer eller nappe ut ledning på andre enheter for å se om det fjerner tikkingen.

     

    Håper på oppklarende svar :)

  4. Hei.

     

    Jeg kjøpte et hus for ett år siden, og naboen har identisk hus, og vi eier 50% hver av fellesområde som inkluderer en dobbel garasje og en grusplass bak garasjen. Da jeg flyttet inn hadde jeg ikke så mye ting å tang så det ble til at jeg aldri brukte den plassen til noe. Så at naboen lagret ved og hadde tilhengeren sin der samt noe annet rask, gjorde meg ingenting. Så kjøpte jeg meg tilhenger, og begynte å ha den på plassen der. Alt vel så langt. Så kjøpte jeg meg en 14 fot båt og begynte å ha den der også. Plassen rommer ca. 2 biler i bredden og lang nok til at jeg kunne lagre båt og henger på en "stripe" og la det være tilsvarende plass igjen til naboen. Så kom naboen til meg en dag og sa at det var avtalt med tidligere eier at den plassen skulle være åpen og tilgjengelig og ikke brukes som lagringsplass. Jeg sa at det var jo rart at dere da har brukt den til dette, og at jeg ikke ville flytte mine saker før dem hadde ryddet opp i sitt eget rot. Naboen sa at det ble veldig sjenerende for dem å ha mye ting der, da dem har mer direkte utsikt mot den plassen enn meg. Greit nok tenkte jeg, og satte båten i garasjen og tilhenger i hagen. I ettertid har dem tatt seg noen friheter og parkert bilen og sykler der, jeg har aldri hatt noe på den plassen etter dem snakket til meg.

     

    Men så tenker jeg. Hva er vitsen men å ha en plass ingen kan bruke. Og hva sier lovverket her. Kan jeg gå til naboen og si at, ærlig talt, jeg eier 50% av denne plassen og jeg akter å bruke den til hva jeg vil?

    Jeg kjøpte jo båt i god tro om at den plassen kunne jeg bruke, for naboen brukte den jo også til lagring.

     

    Mikael

  5. Litt off topic. Jeg leverte inn en Surface Pro 2 nylig på expert fordi batteriet var døende (2,5år gammel). Jeg var veldig spent på om jeg kom til å få dette fikset uten krangling eller ikke fikset i det hele tatt. Til min store overraskelse så fikk jeg faktisk en Surface Pro 3 med penn og tastatur i retur! Det kaller jeg bra kundeservice! Var Microsoft som ordnet dette, ikke expert.

    • Liker 1
  6. Jeg har en HTC one m8 som jeg hadde cyanogenmod på. Men fordi bootloader var så gammel gikk det ikke å oppgradere til android lollipop eller marshmallow. Jeg skulle derfor prøve å reversere å gå tilbake til "stock", for så å få alle HTC sine oppdateringer, og så kunne roote på nytt. Det hele feilet totalt, og har nå en telefon uten operativsystem. Er det noen man kan sende inn en slik telefon til for å få den fikset? Og hva kan det komme til å koste? Har prøvd en lokal telefonfikser, men han ga opp. Han og jeg vet at det er mulig å få fikset dette, men det er utrolig mye knoting for noen som ikke har hatt akkurat dette problemet før.

  7. Jeg trikset en del med å oppgradere slike kabinetter med større harddisker for mange år siden. Og da viste det seg at slett ikke alle typer harddisker gikk i alle typer kabinetter. F.eks. kunne en 250GB hd av ett merke kun vise 128GB, mens et annet merke viste 250GB. Og noen harddisker virket ikke i det hele tatt i enkelte kabinetter. Vet ikke om det er sånn lenger. Men virket som det lå en slags begrensing i firmware til kabinettet om hvilke type disker som man kunne sette inn.

  8. Hvor dumt er det å kjøpe Z3+? Hvordan funker Snapdragon 810 i denne telefonen om dagen? Tenker på overoppheting osv.

     

    Den blir fortsatt alt for varm, kan kun filme 4k i kanskje 30sek før appen avsluttes. Kan heller ikke bruke Sony's egen AR app for morsomme effekter på bilder, blir for varm. Dårligste telefonkjøpet jeg har gjort noengang. Kom fra en Z2 og den opplevdes raskere i menyer og slikt. Heretter skal det leses opp mye grundigere før telefonkjøp

  9. Hei,

     

    Jeg har et stort kabinett med 850w PSU som står og støver ned. Tenkte å bygge en HTPC som senere skal oppgraderes med dedikert skjermkort for å kunne game litt. Har i dag en meget stillegående HP Elite SFF 8100, men den støtter ikke 4K. Så det jeg trenger er:

     

    Hovedkort som støtter 4K, helst via HDMI 2.0

    Prosessor som IGP'n støtter 4K, helst 60 FPS om det finnes. Og som senere orker å dra noen spill også

     

    Hvor billig kan man få til dette?

     

    Kabinett, PSU og 16GB ddr3 ram har jeg liggende. Harddisker og Blu-Ray tar jeg fra den nåværende HTPC. Har planer om å sette kabinettet i kjellerboden og strekke HDMI eller DP til TV og USB kabel til Bluetooth dongle. Kan man få problemer med å bruke opptil 7meter lange slike kabler?

     

    På forhånd takk for svar :)

     

    Mikael

  10. "Det sosiale nettstedet utnytter lave temperaturene til å dytte store mengder kald luft inn i serverutstyret. Når luften allerede er kald utenfor, senker det energibehovet betraktelig." Og pumper dem varme luften ut i et ellers kaldt klima.. Facebook er kilden til global oppvarming!!
    Energi kan verken oppstå eller forsvinne helt av seg selv. Og uansett hadde den varmen kommet ut på en eller annen måte uansett :)Alle husholdningene i et middels stort tettsted bruker nok mer energi og utskiller nok mer varme enn dette datasenteret. Og energien som dette datasenteret, og alle husholdninger bruker for å generere varme må tas fra et sted, så verdens energinivå endrer seg ikke av den grunn.

     

    Det var forsøk på humor :) står jo i artikkelen rett under min quote at varmen brukes til å varme opp kontorene også..

×
×
  • Opprett ny...