Gå til innhold

snakeeye

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av snakeeye

  1. Min kundebehandler i Sparebank1 Østlandet fortalte meg på telefonen at de snart skulle fjerne den gode renten for de over 34. I vilkårene deres står det imidlertid at den gode renten varer til og med fylte 36 år. Det betyr eventuelt at jeg har et år til med god rente i Sparebank1. Tilbakemeldingen fra kundebehandleren har fått meg til å undersøke hvilke andre banker som har konkurransedyktig rente til oss over 34. Er det noen som vet om både Sbanken, KLP og OBOS fortsatt har god rente til de over 34 år? Og krever de eventuelt at du er totalkunde?

  2. Jeg har nå vært i kontakt med Multicom, det virket å være enkleste løsning på problemet. De ga meg rask og god service, selv om svaret kanskje ikke var det jeg ønsket å høre:

     

    Den får du nok dessverre ikke oppgradert. Se specc under C-2 i manualen

    ftp://multicomftp.webmercs.com/Drivere/Laptop/Xishan/W760CU(H)/Manual.pdf

     

     

    Dual Channel DDRIII (DDR3)

    Two 204 Pin SO-DIMM Sockets

    Supporting DDRIII (DDR3) 1066/1333MHz

    Memory Expandable up to 4GB

    (1GB / 2GB DDRIII (DDR3) Modules)

  3. hallo

     

    sikkert et velig dumt spørsmål... vet ikke helt hvordan jeg skal få formulert dette eller.

    men jeg har surret det til slik at når jeg bruker tastene som har blå skrift på seg i tillegg til det vanlige de er til så kommer det som står i blå skrift. for å unngå dette må jeg holde inne fn tasten når jeg bruker disse tastene, noe som er utrolig slitsomt. hadde samme problem flere ganger før, noen ganger har det vært slik som jeg beskrev nå kun i f. eks msn, mens det under word har funket som normalt. de gangene problemet har oppstått før, har en reboot fikset problemet. nå er derimot problemet konstant og meget irriterende...

     

    håper på hjelp:) på forhånd takk!

×
×
  • Opprett ny...