Gå til innhold

Moroklumpen

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Moroklumpen

  1. Det foreligger ingen dokumentasjon på at iPhone telefoner skal tåle mindre enn andre telefoner så det er naturligvis bare rene vissvass fra diverse tullebukker her inne.Det at man oftere ser knuste iPhone's kontra andre telefoner har jo naturligvis mye å gjøre med at det er solgt suverent flest iPhone's i Norge og de fleste andre land kontra noen andre modeller, men når vi ser på prosentandelen med knuste telefoner så er nok denne neppe noe sjokkerende høyt kontra andre og det er jo ikke til å skyve under en stol at det er mange temmelig skjødesløse personer der ute som kanskje ikke burde hatt slike telefoner i det hele tatt og mange er jo eksperter på å miste telefonen sine når de har fått et par glass innabords.Men at sannsynligheten for å knuse glasset på iPhone 4 / iPhone 4S kontra mange andre modeller kan jeg være med på ettersom det går glass kant til kant på begge sider av telefonen, så om du først mister den på en stein eller noe så er jo oddsen for å treffe glasset større enn på de fleste andre telefoner, men at selve glasset skal tåle mindre har jeg aldri sett noen dokumentasjon på så det blir jo rent oppspinn inntil noen faktisk kan foreligge noen seriøse data på det.

     

    Trenger du virkelig dokumentasjon for å bli overbevist om at iPhone knuser lettere en ALLE andre tlf?

     

    Jeg foreslår du ringer 3-4 verksteder som bytter skjerm på iPhone/Samsung, så får du nok svaret ditt ganskje kjapt.

     

    Når det gjelder alt annet av fysiske/programvare relaterte problemer, ring Telekiosken og Elkjøp. Jeg skal love deg at service på Samsung er "ikke eksisterende", mens på iPhone som har de lageret fullt.

     

    Ser at iPhone blir sammenlignet med Mercedes, greit nok, men det er isåfall Mercedes kopi som er bygget i Kina. Kvaliteten på iPhone er så ræva at jeg hadde ikke ønsket en iPhone til min verste fiende engang. Får jeg den gratis, så skal jeg love jeg kaster jævelskapet rett i en vegg.

    • Liker 1
  2. Begynner å bli temmelig irritert over alle som sier iphone ikke tåler en dritt. Før jeg kjøpte iphone 5 hadde jeg en 4er. Den mistet jeg i bakken, sovnet på og slang den i veggen for å nevne noe. Den fikk 3-4 bittesmå skrammer langs kanten og det var det. Den tåler like mye som andre tlf-er.

     

    Ok så du mener at tlf. som har både glass foran og bak tåler like mye som tlf. som f.eks. har plast og Gorilla glass? Hvorfor får vi inn nesten utelukkende iPhone med knust glass? Bare sånn du vet det, så knuser skjermen på iPhone 5 enda lettere enn på iPhone 4/4s. Eneste tlf. som tålte litt var 3gs'en ;D

  3. Jeg hadde stilt det som et krav at homeknapp og powerknapp fungere i hele levetiden til tlf, spesielt om jeg betaler over 5000kr. Hadde også vært fint om batteriet varte mer enn noen få timer. Makan til dritt tlf. skal du lete lenge etter..................Skuta til Apple har allerede flere hull i baugen, bare vent, om knapt ett år, så er aksjekursen ytterligere halvert. Folk har begynt å våkne opp og skjønt at Apple har elendig kvalitet på tlf. sine
    Da har du bare vært veldig uheldig med den telefonen du har fått, eller bare veldig uforsiktig med den! Jeg har har hatt så og si alle generasjonene av iPhone, og jeg elsker det.Har aldri hatt problemer med verken hjem-knapp, power-knapp eller batteri. Når det er sagt må jeg også si at batteriet er jo ikke av de beste, men det har også kanskje litt med retina- skjerm å gjøre også, eller?

     

    Jeg kommenterer ikke på vegne av meg selv, men kunder som vi får inn. Hvorfor får vi aldri inn en Samsung tlf. med defekt knapp? Når man betaler 5000kr, så bør i det minste knapper fungere i hele levetiden til tlf. Det må da være et minstakrav el?

    • Liker 1
  4. At apple er de som tar seg grovest betalt for utdatert teknologi, er grunnen til at de tjener hauger av penger. Billig teknologi inn, putte det i en pen beholder, og selge det dyrt ut. Og hvordan kan apple få dette til? Jo, genial markedsføring som til dels hjernevasker en gruppe kjøpere, og en stor andel journalister. Med all hypingen rundt iphone ble jo også jeg interessert, og måtte teste. Skjønte med en gang at jeg var blitt lurt, så jeg kvittet meg med den etter en og enhalv dag, og gikk for en android istedet. Kom forøvrig fra windows, og tilogmed gamle windows var å foretrekke fremfor ios.

     

    Apple burde heller satse på ekslusive produkter med super kvalitet og fin design. Dessverre så finner du kinamobiler med bedre kvalitet :D

  5. Hva f**n menerdu med "Nye iPhone vil OGSÅ bli hatet"?Den nyeste iPhonen har jo ikke blitt hatet....

     

    Jeg hadde stilt det som et krav at homeknapp og powerknapp fungere i hele levetiden til tlf, spesielt om jeg betaler over 5000kr. Hadde også vært fint om batteriet varte mer enn noen få timer. Makan til dritt tlf. skal du lete lenge etter..................Skuta til Apple har allerede flere hull i baugen, bare vent, om knapt ett år, så er aksjekursen ytterligere halvert. Folk har begynt å våkne opp og skjønt at Apple har elendig kvalitet på tlf. sine

     

     

  6. iPhone er den eneste tlf. som har dårligere kvalitet enn Nokiaen som selges på Clas Ohlson. iPhone 5 tåler ikke engang vanlig bruk, både homeknapp og powerknapp slites etter svært kort tid. Her har Apple vært greie å laget funksjonen "assistive touch", slik at du alikevel får brukt homeknappen, selv om den slutter å fungere. Så kan man spørre seg, visste Apple at knappen skulle gå i stykker?

     

    Har ei vennine som mistet iPhone 5 fra en høyde på knapt 20cm, den knuste med en gang. Jeg fatter ikke at folk betaler over 5000kr for noe jeg hadde katagorisert som regelrett søppel. Telefonen har også flere problemer som overopphetting, batteriet tømmes etter får timer o.l.

     

    Jeg jobber selv i servicebransjen. Vi får aldri, absolutt ALDRI inn f.eks. en Samsung tlf. grunnet defekt knapp, batteri o.l. 1 av 300 tlf, er Samsung med knust skjerm, resten er iPhone. Det sier det meste.

     

    Er det rart at Apple har vokst seg stor når de selger tlf. i glass(4/4s), også tar de nærmere 3000kr hvis tlf. knuser og du skal få beholdt garantien? Enkelt og greit, de selger deg samme tlf. to ganger. Synes det er morsomt at folk betaler mangfoldige tusen kr for å bytte knust skjerm, flere ganger i året. Seriously? Jeg hadde ikke tatt imot en iPhone om jeg så fikk den gratis,..

×
×
  • Opprett ny...