Gå til innhold

ErikKjell

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ErikKjell

  1. Ganske fornøyd med Win10 sålangt. Ser veldig smidig ut, og alt fungerer som det skal - bortsett fra lyd. Noen andre som har hatt dette problemet også? Jeg får null lyd, hverken fra høyttalerne mine eller headsettet mitt. Har prøvd å google litt, men finner ikke noe særlig informasjon. Har prøvd å oppdatere drivere, men får beskjed om at alle er nyeste. 

     

    EDIT: Når jeg spiller av lyd, og er inne i lydpanelet så beveger equalizeren seg som om maskinen spiller lyd, men ingen lyd kommer ut. Jeg bruker et Sennheiser G4ME ZERO headset koblet inn i lydkortet via 3,5mm jack.

     

    Har akkurat samme problem, ingen lyd kommer ut selv om alle drivere fungerer og er oppdatert, til og med forsøkt med noen eldre drivere, no luck. Har forsøkt alle google-bare løsninger så langt.

  2. Tenkte jeg skulle laste ned Farcry 3 som det ble lagt ut spillnøkkel til på gamer.no for abonnenter og fyrte opp games for windows marketplace(GFWL). Men så viser det seg at det ikke finnes noen marketplace-tab i GFWL. Hvordan i huleste får jeg lasta det ned?? Har installert GFWL på nytt, men til ingen nytte.

     

    se vedlagt bilde

    post-308964-0-44497100-1415824791_thumb.jpg

  3. Se hvor langt du klarer å overklokke CPUen ;)

     

     

    Ellers så har du jo egentlig en bra pc.

     

    Har overklokka den til 4 ghz (tror jeg, sitter på jobb nå) men den er ikke hundre prosent stabil, har fått to BSOD siden jeg overklokka den pluss noen mindre alvorlige krasjer. Det største problemet er at jeg får kraftige fps drops etter ca en halvtime på tilnærmet full load for så å få det med jevne mellomrom, alt fra 5 til ti minuttur mellom. Har overvåket temperaturene og finner ikke noen ting der som tyder på at ting blir for varmt. Har ikke lyst å bruke for mye tid på å feilsøke, så derfor tenker jeg at om jeg bytter hk, cpu, gpu vil nok også problemet forsvinne.

  4. Har en maskin med følgende spesifikasjoner:

    Fractal R3
    ASUS M4A87TD USB3 AM3 ATX
    CORSAIR 8GB DDR3 XMS3 1600MHZ (2X4GB)
    AMD PHENOM II X6 1090T BE 3.2GHZ

    ANTEC KÜHLER H2O 620

    COOLER MASTER GX ATX12V 2.3 650W
    SAMSUNG SPINPOINT F3 1TB

    CORSAIR FORCE SERIES 3 2.5" 120GB SSD

    ASUS GEFORCE GTX 570 DIRECTCU II 1280MB

     

    Mitt spørsmål er hvorvidt jeg bør gå for en oppgradering av denne eller om jeg heller bør gå for alt nytt og forsøke og selge denne?

     

    Dersom jeg skal oppgradere må jeg uansett ha nytt HK da det ikke finnes noe bedre CPU alternativer for am3 socket enn den jeg har, ihvertfall ikke lett tilgjengelig. Jeg vil også oppgradere skjermkortet, noe som til sammen vil koste ca. 4500.

     

    Det jeg er ute etter er en maskin som "ligner" på den jeg har (opprinnelig prissjikt, ca 10 000), men som er up-to-date, om dere skjønner...

×
×
  • Opprett ny...