Gå til innhold

merkur

Medlemmer
  • Innlegg

    185
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av merkur

  1. Kjøpte meg en ny Pioneer BDP-150-K 3D bluray-spiller fordi jeg ikke var fornøyd med samsung bluray-spilleren jeg hadde fra før. Koblet den til min Pioneer VSX-922 receiver og regnet med at disse skulle fungere utmerket sammen da disse var av samme merke.

     

    Koblet den til receiveren med hdmi-kabel til "BD in" og det så ut til å fungere bra, men nå plutselig så vil ikke bluray-spilleren vises på tv-skjermen når jeg slår på receiveren. Slår jeg av receiveren så kommer bilder og menyer tilbake på skjermen igjen. Det jeg synes er veldig merkelig er at bluray-spilleren kun vil vise bilde på skjermen når receiveren er slått av, selv om den bare er koblet til receiveren :huh:

     

    Noen som har vært borti noe lignende eller vet hva jeg kan gjøre? :/

     

    Både receiver og bluray-spiller har nyeste oppdaterte programvare. Har kjørt cd-en som fulgte med receiveren flere ganger og testet forskjellige hdmi-kabler uten hell.

  2. Kjøpte nylig en pioneer-receiver hvor jeg har koblet til tv-boksen, bluray-spiller og pc via hdmi-kabler sånn at alt skal gå gjennom receiveren til tv-en slik at jeg får all lyd på hjemmekino-høytalerne..

     

    Når jeg ser på film via bluray-spilleren eller ser på tv-kanaler fungerer lyden som det skal. Kun lyd fra høytalerene som er koblet til receiveren. Men når jeg har pc-en tilkoblet så skurrer det i de innebygde høytalerne i tv-en selv om jeg får lyd fra hjemmekino-høyalerne som det skal..

     

    Noen som vet hvorfor dette skjer, og hvordan jeg kan løse dette?

  3. Det er ikke mest pga selve brenneren jeg vil ha et bluray-drev på pc-en, men pga jeg vil kunne lese bluray-plater på pc-en. Tenkte at jeg når jeg først skulle ha en bluray-leser i pc-en, så er det jo like greit at den kan brenne blurays også. Har 10 brennbare bluray plater jeg fikk av noen for en stund siden som jeg sikkert får nytte av en dag. Harddisk-plass har jeg nok av for øyeblikket så det er ikke noe problem.

  4. Var problem hos internettlrverandøren og det er fikset nå. MEN kommer fortsatt ikke på trådløst nett med min pc, selv om det funker fint på kjæresten min sin pc og mobilene våre.. Det som er veldig rart er at når jeg skrur på pc-en min hvor nettet ikke funker så stopper også wifi å virke på iPhone..

     

    Synes dette er veldig merkelig.. Noen som har vært borti dette eller vet hva jeg kan gjøre? Begynner å bli lei nå..

     

    Edit: Har Jensen-router og bredbånd fra Ventelo. Internett med kabel fungerer.

  5. Både pc-er og iphones til meg og kjæresten viser at de er koblet til trådløst internett, men får ikke kommet inn på noen websider. I hjørnet nederst til høyre på pc-en står det fullt signal, men med gul trekant. Kabel gir heller ikke noe nett. Da jeg feilsøker på pc-en får jeg opp at det kan være et problem med dns-serveren.

     

    Har søkt på google og testet forskjellige ting uten hell. Har blant annet prøvd å pinge 192.168.0.1 hvor jeg får svar, så det betyr vel at jeg har kontakt med router. Får "forespørsel avbrutt" da jeg prøver å pinge div internett-sider og ipene deres.

     

    Har selvfølgelig prøvd å restarte/resette modem og ruter og restart av pc. Føler jeg har prøvd alt, men ingenting ser ut til å fungere... Noen som vet hva jeg kan gjøre?

  6. Nei, har ikke det.

    Har prøvd alt mulig for å få lyden til å virke, men uten hell. Ser ut som dette er en feil som flere har etter å ha lest litt på nettet. Har tilogmed funnet en facebook side om akkurat denne feilen. Ser ut som jeg må sende mobilen tilbake til Apple igjen.. Veldig moro når man akkurat har fått sin første iphone.

     

    Om noen vet noe mer om denne feilen så si gjerne ifra her.

  7. Jeg har en samsung 46 3d-tv, men savner bedre lyd. Har en liten leilighet så har vel ikke plass til mer enn et lite 2.1-system.

     

    Har kikket litt på dette: http://www.netonnet.no/art/lyd-og-musikk/hjemmekino/21-hjemmekinoanlegg/samsung-ht-d5000xee/152072.3162/

     

    Men har hørt at det heller lønner seg å kjøpe en god reciever og høytalere ved siden av. Er veldig usikker på hva jeg skal gjøre :p

     

    Tar imot ideer/forslag/tips med takk :)

  8. Du kan kjøpe armbåndmobil til henne,

    http://www.mobilen.no/wip4/armbaandsur-mob.../d.epl?id=13443

    Ikke dumt, men er ikke så lenge siden hun fikk ny mobil :p

     

     

    Bukse med stor nok lomme..?

    Joa, men hvis man sitter i sofa etc så detter den ganske fort ut igjen også ;)

     

     

    Sette på alarm som går av i det hun vanligvis drar fra ett sted. Da blir hun obs på den, eller noen finner den. F.ex. fast alarm hver hverdag kl. 1600 hvis det er da hun drar fra jobb.

     

    Gi henne hodetelefoner, slik at hun hører på musikk/radio på mobilen, og må ha den med hele tiden.

     

    Kjøpe belteveske som hun digger.

     

    Kan sikkert funke en liten stund, men så er det bare det å huske og gidde å sette på alarmen hele tiden..

     

    Hu burde nesten hatt en belteveske ja, men hu går aldri med belte og liker heller ikke å gå med sånne ting..

     

    Skal ikke være lett :p

  9. Hei!

     

    Det har seg sånn at dama mi er veldig flink til å miste, rote bort og glemme mobilen sin på steder. Så derfor tenkte jeg at den perfekte julegave til henne burde blant annet være noe som kan hjelpe henne med å alltid ha mobilen med seg :p

     

    Spørsmålet mitt er: Finnes det noe slikt som for eksempel en dings som kan varsle når hun er for langt unna mobilen eller ett eller annet som kunne hjulpet mot dette?

     

    Kom gjerne med linker til ting man kan kjøpe på nettet etc. :)

  10. Heisann :)

     

    Kjæresten min ser etter en ny bra mobil til mellom 1-500 kr. Mobilen må ha abbonomentet Netcom YoungTalk Plus.

     

    Mobilen bør ha et greit kamera (ikke under 2 megapixler), må være godt egnet til musikk og ha et pent design.

     

    Har kikket litt på SE T707 og W980 men finner ingen med riktig abonnoment.

     

    Noen som har noen mobiler å anbefale med link til kjøp?

  11. I dag når jeg skulle bruke pc-en var den plutselig blitt helt ekstremt treig.. Den funka helt fint da jeg brukte den før jeg la meg i går, men nå er den så og si ubrukelig.

     

    Har prøvd å restarte flere ganger, og da bruker den omkring 10 minutter på å starte. Har også prøvd å skanne med avg, ccleaner og ad-aware (noe som tok en god stund), men PC-en er fortsatt like treig..

     

    Noen som har noen ideer?

×
×
  • Opprett ny...