Gå til innhold

Kaluka

Medlemmer
  • Innlegg

    47
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kaluka

  1.  

     

    Er det vanskeligere å jukse på lan enn online?

    Mye vanskeligere... Hjemme kan det lett jukses om man har riktig cheats
    Er det fordi de fleste jukseprogrammer benytter visuelle markører, f.eks. til wh?

    Ja, men det er bare fordi det er en dommer bak som kan se skjermen din. Og kanskje må spilleren installere cheaten på pc hvis det er egne pcer til spillerene. Men begge lagene har vært på LAN før :)

  2. Hahaha @Carew! Første 2 matchene jeg hadde på ESEA som var før jul så møtte jeg spinbotters. Det er ikke noe problem å lage cheats som unngår både ESEA og Faceit klienten. Og de potet cheatsa som GrandeS bruker så trenger det ikke så altfor mye til. Kanskje rundt en tusenlapp. Jeg ser selvfølgelig at GrandeS har lagt inn utrolig mange timer i spillet og det viser seg. Men han cheater oppå det i tillegg. Tipper han hadde klart seg helt OK uten cheatsa også, men noen vil heller ta snarveier når de ikke får resultater fort nok...

  3.  

    Antall Telenor kunder kommer til å droppe noe helt sinnsykt, og Telenor vet det. Uansett, Telenor suger, så det er vel like greit.

    Fortell meg hvorfor telenor suger

     

    Har du aldri kjøpt ett produkt av Telenor eller ringt kundeservicen de sin? Du kan gå til nærmeste elektro butikk og kjøpe nytt produkt også gå hjem igjen før du får svar hos Telenor. Og når du først får svar, så er de ubrukelige siden kundeservicen er en gjeng studenter som er ansatt for å BS seg ut av alt. De har veldig begrenset kunnskap. Og produktene til Telenor er det billigste de kan få tak i. De klarer hverken å fungere skikkelig (jeg måtte ta vekk hele dekselet rundt modemet mitt for at modemet skulle få nok luft til å kjøle seg ned), jeg måtte kjøpe router for å få trådløst signal (siden antenna og trådløse delen av modemet ikke fungerte) og av og til slår modemet seg av fordi det ikke har noe bedre å gjøre. Og hvis det slår seg av, så tar det lang tid for å få den på igjen, den gir bare en feil melding i 10-20 min også kommer den på igjen. Samme greia med Canal Digital som eies av Telenor. Kunne vært utrolig mye bedre. Men Telenor sine tjenester (dekning, signaler, internett) er veldig bra i forhold til konkurentene.

  4. Hei sann! Er litt off-topic, men det gjelder Telenor og modem. Telenor har relativt dårlige produkter og du kan skaffe mye bedre selv. Spesielt når jeg stiller litt høyere krav enn å surfe på iPad. Så det jeg lurte på er om jeg kan bytte ut Telenor modemet med ett annet modem? Tenkte ett fra AVM. Jeg har vært litt fram og tilbake siden dette burde være mulig, hvis ikke Telenor er noen sleipe drittsekker. Noe jeg tror de er siden jeg har hørt at de har brukt drivere som bare støtter deres modem. Så kan jeg bytte modem og alt fortsetter å fungere som før? Kommer ennå til å fortsette å ha Telenor forbindelse… (Gode tjenester, dårlige produkter)… Takk på forhånd.

    Mvh Kaluka

×
×
  • Opprett ny...