Gå til innhold

hm23406

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av hm23406

  1. El-biler kommer jo mer og mer, men virker som om du må lade ofte, og at det tar veldig lang til å lade. Hvorfor har ingen kommet opp med noen bedre løsninger som er billige, og løser problemet, iallefall gir deg muligheten til å komme litt lenger før du må lade? Hva med å sette en vindmølle på taket? Ikke en sånn stor, men en i et rør, som går langsmed taket eller noe. kunne sett ut om trent som en jetmotor eller noe?

  2.  

     

     

    Her til lands ihvertfall, så er vel lovlydighet en større predikator for hastighet enn makseffekt.

    Vel, det står som regel lite om lovlydighet i garantikravene. Dessuten finnes privat vei/bane.Nei. Heller ikke om jeg har maling i kjøleskapet, hvilket har omtrent like mye med saken å gjøre.

     

    Det står gjerne lite om makshastighet også, enda det er det som er avgjørende, så hva er liksom poenget når det kommer til effekt?

     

    AtW

    Øker du effekten på en bil er det ikke sikkert den går fortere, men den akselerer fortere. Drivakslingen til en bil er dimensjonert til en gitt effekt som prodsuneten bestemmer etter hvilken effekt de setter inn i bilen. Øker du effekten, så risikerer du at du deformerer, eller drar av drivakslingen. Ettersom effekten i en bil ofte blir trappet ned ganske mye av en datamaskin, så er det dumt å gå inn så du har muligheten til å endre på noe på datamaskina i bilen om du ikke vet helt hva du gjør.

×
×
  • Opprett ny...