Gå til innhold

jomargrr

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jomargrr

  1.  

     

    Full installasjon av Windows 10 på min Lenovo 2 13" i går. Alle tilgjengelige Win 10 drivere + Lenovo Energi Manager fra Lenovo Support installert.

    Slo av PC i går kveld. I dag helt flatt batteri!

    Jeg ser ikkehelt hvordan Windows skal påvirke maskinen i avslått tilstand...

    Er nå i tvil om jeg slo den helt av eller bare lukket den.

    Uansett så skulle ikke batteriet være helt utladet (0%) på under 10 timer. Etter ett tilfelle av svart skjerm etter dvalemodus har jeg nå avinstallert Lenovo energi manager.

  2. De har også fjernet muligheten til å direkte slette opptak direkte når du er ferdig med en episode i en serie e.l. Nå må du ha tunga rett i munnen slik at du ikke sletter feil, dette er vel hva de mener med bedre brukervennlighet ;-)

    Ellers føles designet "skrikende". En bedre utnyttelse av resursene hadde vært å få tilbake de norske lokal kanalene fra shoutcast. Shoutcast radio senker lysstyrken på TV etter kort tid. Hvorfor kan ikke dette gjøres med den ordinære radioen? Jeg trodde dette var pga. reklamen, men nå er det ingen reklame sammen med radioen! Jeg blir vel vant til dette designet også, men det er ingen forbedring!

  3. Jeg stiller meg veldig kritisk til dette. Statistikk lyger alltid. Det understrekes i artikkelen at statistikken går ut ifra amerikanske brukere. Jeg tviler på Yahoo er like stort i resten av verden som det er i USA.

     

    Men at Yahoo er større enn Google stemmer ikke. Uten å basere meg på noe (og jeg kan bomme fælt nå), har jeg følelsen at antall Android-brukere alene er større enn antall besøkende til Yahoo.

     

    Uten å kritisere, for jeg vet at artikkeltitler er hovedsaklig for å lokke lesere, men den er veldig å sette fakta på spissen.

     

    Ta deg en tur til fjerne østen å spør om mail adressen til innbyggerne. Du skal lete lenge etter gmail.com men yahoo er svært vanlig.

  4. Er irritert over at Android produsentene "glemmer" sine produkter etter relativ kort tid.

    Hvordan forholder det seg til "Nexus" produktene, er det bare å oppgrader til siste Android uten å bry seg om produsenten, eller må du "roote" produktet?

    Delvis skuffet over stabiliteten i Android etter 2 år med "Asus transformer tf101". (Er nå "rootet" og stabiliteten har blitt bedre.) Dette medførte at jeg gikk til innkjøp av en billig kinesisk Wp8 telefon. Virker OK for meg, savner ikke 1000 tilnærmet like apper:-). Er du avhengig av produsentens velvilje for oppgradering her også? Hva jeg savner er å kunne benytte valgfrie operativsystemer slik som på PC. Vurderer nytt nettbrett/PC med Windows/Linux. (ios ikke aktuelt, fikk Apple i vrangstrupen i PC barndommen.)

×
×
  • Opprett ny...