Gå til innhold

blueandred

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av blueandred

  1. "- Vi er helt uenige i at «like bra» er villedende. 4G er foreløpig kun keiserens nye klær. Det er noe nesten ingen trenger, og ingen opplever."

     

    Den type holdning hater jeg. Det er ingen som "trenger" Facebook, heller. Vi har levd ganske mange år uten sosiale nettverk og det samme gjelder 4G. Hva vi trenger er ikke det samme som hva vi ønsker. Jeg nekter å betale til et mobilselskap som ikke engang prøver å komme videre i teknologien. I det minste kunne OneCall bruke mindre penger på reklame og mer penger på kundeservice, for deres kundeservice er noe av det verste jeg har opplevd, for å si min mening.

    • Liker 3
  2.  

     

    De sier heller ikke du får 20TB data. De sier du får 20TB, men ingenting om det er lagringskapasitet eller data.

    20 TB er en datamengde. Så de sier jeg får 20 TB med data.

    Det måles vel stort sett alltid i lagringskapasitet av de fleste, og ikke direkte data, når man måler noe i TB. Så at vi får 20TB betyr at jeg får lagringskapasitet tilsvarende 20TB, men ikke 20TB med data. Det er sånn jeg ser på det.

    • Liker 1
  3.  

     

    Hyggelig å møte deg også. For "Leakim1991" er jo så ekstremt fancy pro shit.............

    Lær deg forskjellen på TB og GB.

    Ser man det ja, haha, jeg bommet totalt på T. Jeg må ha vært i mine egne tanker da jeg skrev kommentaren, skjønner virkelig ikke hvordan jeg kan ha oversett at jeg skrev G overalt. T og G er litt for nærme hverandre på tastaturet noen ganger, faktisk ikke første gangen jeg har skrevet feil med de to. Mente uansett TB alle steder der jeg skrev GB, det hadde du kanskje skjønt hvis du hadde brukt litt mer tid til å tenke istedenfor å være en sånn "pro" techperson som sender en dum melding til de som skriver feil her og der.

  4. Smart egentlig. Vet at mange har iPad 2 liggende.

     

    Men FYI. Er ikke for pant av Surface, men til gavekort. Ganske missvisende med et Surface til bilde for artikkelen.

     

    Enig. Her burde det ha gått en bjelle for den som skrev artikkelen. Jeg syns at de heller burde hatt et bilde av en iPad, siden det er på en måte det artikkelen handler om (i tillegg til gavekortet, men vanskelig med et bilde av et gavekort)

  5. Han duden med EJ brillene er ikke et godt valg for representasjon (too much prozac in the breakfast?) ... mer som anti-reklame.

     

    Helt hundre prosent enig. Han snakket utrolig tregt, gjorde det ikke noe spennende, og jeg ventet egentlig bare på en demonstrasjon hele tiden mens han snakket. Eneste demonstrasjonen vi fikk var med en penn, og man bruker tross alt fingre på touch... Rett og slett en dårlig presentasjon synes jeg.

     

    P.S. Jeg har aldri hørt noen bokstavelig talt si "x" i en setning der man sier at noe er "så mange ganger bedre". Man skriver x (2 to 3 x better), men man sier vel "times" så vidt jeg vet? Kanskje småplukk, men det irriterte meg nok til at han ikke var en bra representant.

    • Liker 1
  6. Jeg synes forsåvidt at ikonene er fine å ha der, men jeg kan ikke huske sist gang jeg faktisk trykket på diskett-ikonet og lagret. Idag bruker jeg Ctrl + S så langt det er overhodet mulig (og det er ganske mange programmer som bruker denne snarveien), så for min del kan de egentlig bare bruke en fint designet S (for "Save") istedenfor diskett-ikonet.

     

    Jeg vil nevne at jeg elsker hvordan Microsoft fikk fjernet timeglasset. Jeg virkelig hatet timeglasset, synes den var stygg og rett og slett irriterende. Den sirkelen som går rundt er nok den beste (in my opinion) løsningen for at "her skjer det noe, bare vent litt", kudos til Microsoft for det!

    • Liker 1
  7. Rask oppstart sier du?? Windows 7 starter like raskt på ssd som win 8. Og når jeg kobla til min android tlf i windows 8 så kom den ikke opp en gang. I windows 7 er dette ingen problem. Fuck dere microsoft. Her sitter jeg med windows 7 ultimate som jeg betalte 2000 kr for og dere kan ikke en gang gi meg dx 11,1 .

     

    At din Windows 7 er like rask til oppstart som din Windows 8 PC skal du faktisk få lov til å bevise for meg, for jeg tror ikke på deg. Kanskje begge er raske, men jeg nekter rett og slett å tro at Win7 (selv med SSD) starter like raskt som Win8. I'll believe it when I see it.

     

    Jeg tror siden du ikke er fornøyd med Win8 (det er helt greit det, alt er smak og behag) så legger du skylden på alle problemer du finner på Win8 (det er ikke like greit). Jeg har Samsung Galaxy S4 nå og hadde før SIII. En venn av meg ladet sin Sony Xperia Z i min USB-port, og en i familien har LG Nexus 4. Ingen av de smarttelefonene hadde ett eneste problem når jeg koblet den til min Windows 8 PC. Jeg vet ikke hvilken mobil du har, men jeg *tror* ikke at du faktisk automatisk kan skylde på Windows 8 for det.

     

    Fuck Microsoft-delen er jeg veldig enig i. De har gått i helt feil retning med Windows 8, men det er allikevel ikke et forferdelig operativsystem. Den har sine fordeler og ulemper, som alt annet.

     

    TLDR: At Win7 er like raskt som Win8 i oppstart tror jeg ikke på i ett sekund. Det virker som om du prøver å legge alle problemer du finner på Windows 8.

    • Liker 2
  8. Ka i helvette ska eg med windows 8 shit som e kun tilrettelagt til tablettbrukere??? Eg trur ikkje ms bør lage disse reglene på dette tidspunktet!!!

     

    La meg gjette... du har ikke Windows 8 på noen enheter? Har du prøvd det i en periode? (og å se på det i butikken teller ikke) Den nye startskjermen er tilrettelagt for touch, men du har fortsatt en desktop-versjon som ligner ganske mye på Win7 (bortsett fra startknappen selvfølgelig). Jeg gjetter på at du ikke har Win 8 på noen enheter på grunn av at din kommentar manglet stor kompetanse om hvordan Windows 8 faktisk er.

     

    Kommentarer fra folk som aldri har prøvd Windows 8 er ekstremt tåpelig. "Nei, jeg har aldri prøvd bananmilkshake, så da er det sikkert et helt forferdelig produkt og jeg skal aldri ha det". Jeg var veldig skeptisk til Windows 8 i starten, men nå har jeg det på min gaming-PC. Jeg har aldri før opplevd et operativsystem som starter opp så kjapt (mindre enn 5 sekunder med SSD på min gaming-PC) og med Start8 eller lignende produkter (som kan gjøre at du starter opp rett til desktop'en) faller Windows 8 veldig godt i smak for meg. Og jeg har ikke engang touch..!

     

    TLDR: Prøv Windows 8 før du oppgir en mening.

    • Liker 2
  9. Spiller ikke noen stor rolle for meg uansett, jeg bruker egentlig bare Google på Desktop'en. Er ikke så stor fan av vinduer som absolutt skal ta fullskjerm, jeg liker veldig godt å kunne gjøre flere ting med flere vinduer åpne samtidig og det støtter ikke det nye UI til Windows 8 (i hvert fall ikke som jeg har klart å finne ut av). Så lenge alt må være fullskjerm i det nye UI holder nok jeg meg lenge til Desktop.

  10. Jeg har prøvd ett slikt tastatur før, og tastene laget alt for mye bråk for min smak. Jeg skrev helt vanlig (jeg skriver kjapt) og man kunne høre tastetrykkene inn i siderommet med lukkede dører. Det var faktisk flere ganger jeg prøvde å skrive saktere fordi det bråket så mye. Det var også et slikt "mekanisk gaming-tastatur", men den jeg hadde var fra Logitech. Uansett tror jeg at jeg holder meg til bærbare gaming-laptoper, jeg. Har en MSI gaming-laptop nå, og den er perfekt! (pluss at den har flerfarget bakgrunnsbelyst tastatur, noe som bare er så fabelaktig å se på hahaha)

  11. Av ren nyskjerrighet, hvorfor er du så avhengig av hardware-menyknappen?

     

    Legacy-apps vil automatisk få opp en menyknapp nederst til høyre, så det er ikke noe problem:

     

    image00.png

     

    Jeg vet dessverre ikke hva "Legacy-apps" betyr :/ Men det jeg mente var bare at jeg er så utrolig vant til den komfortable "Apps" knappen til høyre som sånn det er på Samsung Galaxy S-serien og egentlig alle andre Android-smartphones jeg har sett. Det kan godt hende at dette selskapet har en egen løsning, men jeg bruker den "Apps" knappen såpass mye daglig at det ville tatt veldig lang tid for meg å venne meg til at den ikke er der lenger.

×
×
  • Opprett ny...