Gå til innhold

curly

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av curly

  1. Jeg har en ALPS touchpad på min bærbar. Det går helt fint å bruke den med normal instillinger, men den har også en scrolle funnksjon på siden og over som er kjekt å bruke. Jeg kjører Suse 9.0 med 2.6.3 kjerne. Lurer på om det er noen som hvet om driver for linux slik at disse funksjonene funker

  2. Har en WB cl 50 med atheros innebygd wlan kort. Kjører nå Red Hat 9.0 og prøver å få kompilert driveren som jeg har funnet til kortet.

    Men når jeg prøver å kompilere får jeg en feilmelding om at fil .config ikke eksisterer.

    Jeg har prøvd og finne riktig kernelpath fo å få kompilert denne driveren, men finner det ikke.

    Er det noen her som kan hjelpe? Still spørsmål hvis noe er uklart

  3. Hadde vært flott hvis noen kunne gitt meg tilbakemelding på spørsmålene over! Vipper mot Whitebox, kan det være så farlig?!

     

    Oki, det eneste minuset med cl50 er tastaturet som mangler større og mindre enn, ellers er pc'en helt topp og så og si helt lydløs. Du får mye mer pc for pengene med den.

    Servicen fra whitebox har vært bra, tatt i betraktning at de r et veldig lite selskap.

    Tastatur problemet skal også snart være løst så da er det vel ingenting å lure på. Se tråd om cl50

  4.  

    Den nederste linken fungerte ikke for meg. Men en ting jeg lurer på. Jeg sitter å surfer på en T610, så jeg tror ikke jeg gidder å laste ned .net, men betyr det at med det programmet kan du sette den tasten til å være mindre enn og større enn tegn?

     

    Nei du får ikke satt opp den spesifikke tasten fordi det krever bios løsning, som bør komme snart. Men du kan sette opp andre taster. f.eks ctrl + ø og æ til å gi <>, sånn som jeg har gjort. Funker ikke for alle progrtammer, men en del(funker i opera f.eks).

  5. Mener du at du fikk tasten til å virke? Er ikke poenget at man må fortelle Windows om at man har nytt tastatur? Noen som vet hvordan dette gjøres? Når det gjelder BIOS, brukte du 1.60A eller 1.60B arkivet?

     

    Lastet ned A versjonen, men har ikke funnet noe info om forskjellen på de to.

    Har ikke fått tasten til å funke enda. Skal ringe til whitebox i dag for å høre oppsettet de har på sin, der tasten funker

  6. Har ikke fått noe svar fra whitebox med nærmere info angående problemet med større elle mindre tegnet, men de sa at de funket fint hos de. Så en mulig løsning må finnes.

    Oppdatering av bios er enkelt. Gå inn på siden http://www.compal.com/asp/driver_dnd/index.htm og bios. Der finner du zip fil til 1.60 og den extracter du ut til en cd.

    Hvis du nå har en dos boot disk, booter du maskinen fra den med cd support og starter boot.bat fra cd. Resten fikses av seg selv. I hvertfall gikk det fint hos meg

  7. Er du sikker på at mindre enn og større enn tegnene ikke finnes? For jeg trenger de tegnene!!! Hva er vitsen med norsk tastatur da. De tegnene skal ligge ved siden av shift left knappen!!:evil:

     

    Joda tastene er der men de funker bare ikke hos meg, tror dette er et problem hos meg og ikke noe generelt.

    De hadde testet på sine pc'er og det funket perfekt. Ellers er tastaturet veldig bra.

  8. Jeg la først merke til kråketegnene idag. Jeg ble så sur at jeg faktisk hadde tenkt til å ringe dem imorgen og sende tilbake hele greia. Jeg håper det kommer en bruksanvisning på hvordan man setter på tastaturet, for det er sikkert ikke bare og bare.

     

    Å sette inn tastaturet er veldig enkelt, bare å vippe opp dekselet der power knappen og snarvei knappene sitter. Start fra høyre side.Da ser du to skruer som holder fast tastaturet, skru ut de og ta vekk det gamle. Liten kabel under tastatur som må dras ut.

    Sett i det nye tastaturet og plugg i ledningen på undersiden. Skru det på plass og sett på dekselet igjen, og vips du er klar med norsk tastatur.

    Det er et minus så langt da, får ikke større enn og mindre enn tasten til å funke. Ganske irriterende egentlig

  9. Er det noen som har klart å finne større-enn og mindre-enn tegnene på tastaturet, altså <>. Kjøpte bærbar for blant for å programmere i skolesammenheng, og da er det litt kjipt og ikke ha tilgang på disse tegnene fra tastaturet.

     

    Nei de finnes ikke med norsk opsett, men du kan svitsje mellom norsk og engelsk ved hjelp av hurtigtaster enn så lenge (progger selv og fant dette meget frustrerende).

    Skrev til whitebox om problemet og de sa at de skulle ha en avtale om levering av norskje tastatur i boks og at jeg skulle skrive mail til de denne uken for nærmere info om ankomst. Skrev mail i dag så jeg venter på svar.

    Nytt tastatur blir ettersendt gratis :)

  10. Det er vel kanskje en grunn til det! JEg syns at maskinene så gode og greie ut, og prisen var ikke så ille, men det var før jeg fikk vite åssen den var som maskin! Han sa at den var feit, stygg og bråka no sinnsykt til tider! Altså en centrino skal egentlig ikke bråke i det hele tatt! Og det skal helst også være med integrert wlan!

     

    Dette er garantert ikke cl50, for det første er den helt lik zepto 4100, laget på compal fabrikken i taiwan, for det andre bråker den ikke i det hele tatt, for det tredje har den innebygd a+b wlan. Dette lignet mer på cl5 som er stor stygg og bråker mye.

  11. Ny test: skjermlysstyrke satt til minimum, ikke usb mus tilkoblet og winamp spiller musikk på lavt volum uten noen visuelle effekter, maskinen ble ikke brukt til noe annet enn winamp som spiller musikk på lavt volum. Ellers er alt som før.

     

    Resultat: 3 timer 4 minutter og 41 sekunder... da var det stopp og maskinen slo seg av.

     

    Hvilken power option står maskinen din på. Home/office , portable osv. Merkelig at den varer så kort tid. Bytte batteri?

  12. Batterilevetid: 2 timer og 41 minutter, testforhold: internett surfing + word med winamp som spiller mp3 med en liten visual effekt. lysstyrke på skjerm satt til middels og trådløst nettverk av. har tilkoblet en usb mus og har 5400rpm harddisk, ellers er alt standard.

     

    batterilevetiden hadde nok gått enda litt ned ved enda kraftigere bruk(heftig 3d spilling).

     

    Kan ikke skjønne åssen du får det til. Jeg kjørte akkurat det samme omtrent bortsett fra JBuilder i stedenfor winamp, og har foreløpig bare en 4200 disk (oppgradering neste uke), men med trådløst nettverk på og min holdt ut i 4 t 20 min med 12 % igjen.

    Jeg brukte riktignok nest laveste lyssstyrke og muspadden, men så drastisk kan det ikke være. Og en 5400 disk bruker ikke så mye mer strøm, i hvertfall ikke ved slikt bruk.

  13. Hvordan er vekten , tykkelsen og støyen ?  Vurderer å kjøpe T40P den koster rundt 20K med 60GB hdd , 512 Mb ram og 1.6Pm cpu... men kan du få cl50 til dennne prisen og den er lett og tynn må jo den være perfekt.. sparer jo mange penger på det....

     

    Har hatt min i en uke nå snart. Den er stille som graven , kan av og til høre knitring fra hardisk og litt stille susuing fra vifta når de en gang i blangt slår seg på, men ellers 100% støy fri. Det er ellers den samme pc som zepto 4100 hva angår vekt ,størrelse etc, men med en annen konfig. 1,5 prosessor osv (se tråd om tekniske specs). Helt klart veldig mye bærbar for pengene

  14. Ikke dårlig :) Det der virket meget bra! Men hvis disken er 4200rpm så er den ubrukelig...

     

    Blir jeg nødt til å kjøpe maskinen for så senere å bytte disk da? Høres dyrt ut.

     

    Hvis jeg kunne komme med et forslag til erstating for 803, som jeg selv hadde på tankene

    CL50 fra whitebox er et meget bra alternativ. Selv om det har vært veldig mye spekulasjon rundt whitebox som selskap selger de uten tvil den beste maskinen for 15500. Samme pc som zepto bortsett fra at du får 1,5 processor, 60 gig 5400 hardisk, a + b trådløst nettverk og 512 ddr ram.

    Se tråd cl50 for mer info, og nei jeg jobber ikke for Whitebox

×
×
  • Opprett ny...