Gå til innhold

Bytemare

Medlemmer
  • Innlegg

    112
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bytemare

  1. Har begge, så ikke lett å gi et godt svar. Har over 200 timer i Dying Light, fantastisk morsomt. Men gleder meg også veldig til 8 mars å komme i gang med Division. Vi er en gjeng på 4 som starter sammen, så det blir bra.

     

    Hadde vel gått for Division, selv om sikkert er mye oppstarts problemer å server lagg første dagene...men, er jo to helt forskjellig spill men to veldig bra spill også.

  2. Jeg har nå fullført spillet og alle dets bosser, og kan avsløre at valget falt på Ludwig's Holy Blade +10 - jeg er utrolig glad i moveset'et, og figuren som var påtenkt å være en strength build endte opp som quality build. 

     

    Utrolig nok evnet jeg å drepe The First Hunter* på første forsøk. Den bossen jeg slet aller mest med var Ebrietas, hvis magi enten drepte meg, eller tok mye av min helse og tømte stamina-baren min slik at jeg sto åpen for bossens påfølgende angrep. Ebrietas er likevel en av mine favorittbosser - jeg likte hver eneste kamp. En boss jeg derimot ikke likte, er Rom, The Vacuous Spider. Hun tok jeg med ytterst få marginer på femte forsøk, og det ene forsøket var mindre fornøyelig enn det forrige. Favoritten min er likevel nødt til å bli Martyr Logarius, en utrolig utfordrende og nervepirrende kamp jeg gleder meg til å gjennomføre på nytt (jeg har hjulpet andre med å ta ham, bare for fornøyelsens skyld  :wee:). 

     

    Avslutningsvis vil jeg si at ingenting slår stemningen jeg opplevde i Central Yharnam. Første kampen mot Father Gascoigne var også utrolig fornøyelig, og jeg likte atmosfæren i Yharnam før natten falt over byen. Alt i alt et utrolig godt spill jeg kommer til å fullføre et dusin ganger til (før jul).

     

    *

    Gehrman

     

    Er også veldig godt i gang med Bloodborne, veldig addictive spill må jeg si :p Er nok litt noob ennå på game mechanics osv men føler det begynner å løsne litt.

     

    Hva er din PSN Curumo ? Kanskje vi kan gruppe opp gang i bland? :)

  3. Heisann!

     

    Ny på destiny og søker folk å game med :) Startet for 2-3 dager siden og er nå 22.

     

    Planen er å kunne kjøre raids, og strikes..men alt er jo kjedelig alene.

     

     

     

    Noen som kunne tenkt seg å gruppe opp gang i bland å kjøre litt ting sammen? :)

     

     

     

     

    Gamertag: Bytemare77

  4. Hadde jeg vært deg, hadde jeg brukt 14 dager utbetinget angrerett, levert den inn uten å si noe som helst, og bare bestilt en ny. Du har krav på 14 dager angrerett når du handler på nettet. Gjort dette flere ganger uten problemer.

  5. Jeg hadde PS4 i ett år før jeg ikke orka mere rett og slett. Først og fremst støyer den MYE mere etter mange timers gaming. Xbox One er bare dønn still konstant hele tiden. Det betyr mye for meg som har den i stua. Og du må regne med mye nedetid på PSN, aner ikke helt hvorfor men jeg holdt på å klikke i vinkel etter ukevist med surr. Aldri 100% i orden følte jeg, får håpe det har blitt bedre.

     

    Ellers får du en mye mer for pengene, hvertfall føler jeg det. Er så mye mere snadder du kan gjøre, med apps. Microsoft har veldig store planer med Xbox One fremover (windows 10 osv)

     

    Så jeg angrer ikke ett sekund.

     

    Det du bør tenke på er spillene, hva du vil ha etterhvert.

     

     

    Gå Xbox One så er du safe ;)

    • Liker 1
  6. Hei!

     

    Ser etter et rimelig gaming headset fra SteelSeries. Fra 500-1000kr toppen.

     

    Det som er dumt er at mange headset leveres med USB, noe som er dumt for mindel som ønsker å bruke det til Xbox, PC, Bærbar PC, tlf osv.

     

     

    Det MÅ være jack med mic i samme plugg. Altså ikke x 2 jacks for audio/mic - alt i ett.

     

    Feks:

    https://www.mpx.no/steelseries-7h-fnatic-edition/798528#!tab:extra

     

     

    Koplingstype Hodetelefoner ( minijack stereo 3.5 mm )
    Mikrofon ( minijack 3,5 mm )

     

    Da lurer jeg veldig om på dette er x 2 jacks, eller 1 jack inkl mic i samme plugg... :(

     

     

     

  7. Hei!

     

    Regner med du har kjøpt deg pc. Uansett, vil bare si at jeg sitter med en Acer Nitro med 128GB SSD, i7 og GTX 860, og er strålende fornøyd. Kostet 9490kr på komplett, det er 10% på den nå.

     

     

    Kjøler helt sykt bra, er slim, god å skrive på, og ikke minst spill kjører godt på den.

     

     

    At dem klarer å lage dem såpass tynne og lette, og fremdeles kan game spill på rimelig høye settings er beyond min forståelse :)

     

     

    https://www.komplett.no/acer-aspire-nitro-vn7-591g-156-fhd-ips/831950

  8. Kjøpte denne maskinen for noen dager siden og er bare insane fornøyd med den. 9490kr !!

     

    Herregud så den drar spill og kjøler bra. Skal jeg ha ennå råere maskin må jeg legge på flere TUSEN penger, og det gidder jeg ikke. Diablo og WoW går så det suser etter, og kvaliteten på maskinen er i grunn veldig god. Ellers hadde jeg levert den tilbake rimelig raskt. Stiller høye krav til standard når det gjelder slikt, så jeg er veldig forbauset over denne anmeldelsen.

     

    Fra meg får den 8/10

     

     

     

    Jeg har hatt Asus sine ROG maskiner i flere år, og dem er absolutt helt forferdelige når det gjelder fett merker. Du kan faktisk ikke ta i den normalt en gang uten å sette fra deg fingermerker over alt.

     

     

    Acer Nitro synes jeg er en helt fantastisk gamer maskin til prisen, og ennå kan jeg ikke se fingermerker på den, bortsett fra på tastaturet. Men hvilken gamer bærbar PC gjør ikke det? Det er da BARE å tørke med en riktig type fille så er saken biff.

     

     

    Lett, tynn, kjapp og kjøler faktisk veldig bra. Etter 5 timer med Prime96 stresstest, gikk den ikke over 80 grader en gang...

     

     

    Så det er 9500kr verd hver eneste krone! :)

     

     

     

    Til dem som vurderer, ta denne anmeldelsen med en klype salt... er du ikke super kresen på å ha det råeste så klarer du deg helt fint med denne. Jeg spiller veldig mye Reaper of Souls, altså Diablo. MAX settings og kjører GRifts 35 og ennå ikke sett frames under 70.

     

     

    Dere sammenligner også maskinen med en som koster fra 5000-7000kr mere? hva hadde dere forventet? Det er vel en grunn til at ASUS sin toppmodell er ennå råere?

    .....jesus mother......

     

    LØP Å KJØP!

     

     

    https://www.komplett.no/acer-aspire-nitro-vn7-591g-156-fhd-ips/831950

  9.  

    Søker spesielt gaming partnere til å spille Diablo med, helst med mic slik at det blir noe sosialt også :)

     

     

    Absolutt uten modda items, 100% legit gameplay slik Blizzard designet det.

     

     

    Er aktiv omtrendt hver eneste kveld på boxen.

     

     

    GT: Bytemare77

     

     

     

    Håper på flust av svar :p

    I fare for å være litt noob her, men med umodda items, mener du da den muligheten til å fjerne egenskaper, for eks. str og så legge til andre ?

    Eller mener du gems også ?

     

    hehe nei, alt som kan gjøres ingame i diablo er selvsagt helt legit. Modda items er modifiserte items av andre, for å oppnå høyere verdier enn spillet er laget for. Dvs, dem ødlegger spillet for seg selv og andre :)

     

     

    Jeg ønsker å spille diablo slik blizzard har designet det, uten at items har blitt rørt av moddere/hackere. :)

  10. PS4 er litt kraftigere og har bedre eksklusive for min smak, men bruker Xbox One da den er bedre i alt annet.

    Leste faktisk at Microsoft i neste patch, skal justere opp CPUéne i Xbox One til 8 cores, dem bruker vist bare 6 nå, slik at det blir ennå mere futt... selv har jeg aldri merker noe forskjell i dem ;)

  11. Vil helst anbefale deg Xbox one. Har begge, men koser meg mest med Xbox One. Helt stillegående etter mange timer i strekk med gaming. Online funker stortsett alltid. Bedre UI, navigering, snarveier m.m

    den er bare en drøm.

    • Liker 1
  12. Søker spesielt gaming partnere til å spille Diablo med, helst med mic slik at det blir noe sosialt også :)

     

     

    Absolutt uten modda items, 100% legit gameplay slik Blizzard designet det.

     

     

    Er aktiv omtrendt hver eneste kveld på boxen.

     

     

    GT: Bytemare77

     

     

     

    Håper på flust av svar :p

×
×
  • Opprett ny...