Gå til innhold

Steffiluren

Medlemmer
  • Innlegg

    54
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Steffiluren

  1. Fake.

     

    Her er det noen som har manipulert et bilde av en 6s. Den blomstertingen på skjermen gikk mye igjen i promomaterialet til 6s(det var noe man kunne "3D-touche", slik at det bevegde på seg.

     

    Skjerpings, Tek.

     

    "Kilden skal visstnok ha tilknytning til deksel-bransjen, og ser dermed ut til å ha fått tilgang til «...ekte, tekniske 3D-tegninger av den kommende telefonen.»

     

    De datagenererte bildene er basert på skissene, og dersom kilden er troverdig kan det godt hende at vi nå ser hvordan den endelige telefonen faktisk vil bli seende ut."

     

    Stod jo ikke at bildene er lekkede pressebilder. Det er konsepter basert på lekkede 3D-skisser, og har derfor bakgrunnen fra 6S.

  2.  

    Forbrukermakt må til. Skal du ha Android, kjøp Nexus telefon, eller en kanskje til og med en iPhone hvis du tør å konvertere. Hvis HTC, Samsung, LG og alle de andre merker en betydelig nedgang i salg på alt annet enn Nexus telefoner så vil jeg tro de etterhvert får svar på hvorfor. Da skal man se at oppdateringsfrekvensen blir en annen...

    Har du lest siste sak vedr HTC 10? Hvor man stripper ned Android for å få ut oppdateringene enda kjappere.

    http://www.tek.no/artikler/sniktitt-her-er-htc-10/346186

     

    HTC har fra før et mål om lansering innen 90 dager etter lansering fra Google. Noe de vel har klart de siste par årene. Både LG og Motorola har også vært rimelig kjappe ned lansering. Samsung er en versting på dette området.

     

    Synes det er merkelig at tek ikke trekker mer og gjør oppmerksom på dette i anmeldelse av Samsung telefoner. Dette er åpenbart veldig viktig for brukermassen her og tek er overhodet ikke i takt med sine lesere. Om det er nok til å trekke s7 ned til f.eks 9/10 er en annen sak. Mtp at Samsung aktivt bruker positive tester i markedsføring vil de ikke bli bedre så lenge det ikke går utover salget.

    Vil si at Sony og Samsung deler versting-plassen.

  3. Egentlig er jeg ikke spent på noe fra Android om dagen. Jeg har på mange måter gitt opp å håpe at det Google viser frem kommer oss kundene til gode.

     

    Google har mistet for mye makt i forhold til mobilprodusentene. Android på Samsung er noe helt annet enn Android på LG.

     

    Den beste (og høyst usannsynlige) nyheten de kan komme med er at det fra nå av er et krav om vanilla Android på alle nye Android-telefoner, samt at tilleggsinnhold som mobilprodusenten legger til ikke skal påvirke muligheten til å oppgradere Android til seneste versjon.

     

    Helt enig med deg. Produsentene sine skins og ekstra apper skulle ha vært mulig å avinstallere i alle fall. Blir nok dessverre bare med drømmen :(

  4.  

    Sorry Asus, men enda en laptop med Nvidia grafikk med integrert Intel grafikk er definitivt ikke det jeg ønsker meg !

      

    Hva er det du ønsker deg da?

    Hvorfor en spillbærbar ikke skal forventes å ha mer en tre timer batteritid syns jeg bare er tull. Ikke alle har råd til to bærbare.

     

    Skjekk ut razr blade, den har god batteritid. Ellers er ingen av disse billige uansett, så forstår ikke penge argumentet.

    For min del leter jeg fortsatt etter produsenten som tør å snu tegninga på hodet, og sette inn en Skylake Intel Core m5 6YM7, og øke batterikapasiteten til 100 WHr. PCIe-basert SSD, null dedikert grafikk, 15,6" full HD IPS og så slank som mulig i forhold til spesifikasjonene. MacBook Pro 15R er nærme, men bruker en strømkrevende quad core og har en fantasipris. Dette kunne vært solgt i en bærbar til under 9000 kroner.

    Den PCen finnes allerede:http://anandtech.com/show/9623/the-lenovo-thinkpad-t450s-review/6

    Som du ser i forhold til 52 whr xps 13 er det langt mer enn cpu og batteristørrelse som teller. Xps slår og ut mba til tross for like stort batteri og langt mindre størrelse. Hvorfor? Fordi spesielt skjermen er mye mer effektiv. Så hvorfor skal du absolutt ha 100 whr?

     

     

    Finnes ellers ikke denne i en vanlig utgave, uten ROG stilen?

    Jo, det stemmer. asus zenbook pro ux501 er nesten helt lik, bortsett fra at du får en glossy 4k skjerm, 256GB SSD, ingen 2. HDD, ''bare'' 2GB VRAM og 8gb RAM.

    • Liker 2
  5. "Apple revolusjonerer bilmarkedet med sin nye iCar* med et helt års garanti**.

    Bytt inn din gamle bil i dag og få opptil 5000,- kroner i avslag***

     

    *Kan kun fylle drivstoff på offiselle Apple iFuel-stasjoner

    *Kan kun kjøres på offiselle Apple iRoad****

     

    **gjelder ikke om bilen har vært brukt i regnvær

    **gjelder ikke slitedeler

    **gjelder ikke fabrikkfeil

    **gjelder ikke mekaniske feil

    **gjelder ikke elektriske feil

     

    ***Eksempelet gjelder ved innbytte av en 2014-modell Merzedes S63 eller tilsvarende

     

    ****Apple iRoad vil være tilgjengelig i et distrikt nær deg i løpet av Q4 2018"

     

    kommer den i gull?
  6. Fantastisk telefon når den virker. har hatt 3 så langt. første var høyttaler DOA, den andre slapp vann inn i kameralinsen og kortsluttet hele skiten, og den tredje høres ut som høyttalerene er sprengt, i tillegg til at antirefleksjonsbelegget på kameralinsen er slitt av. hjelper ikke akkurat at Telenor er forbanna trege med service heller. noen som har hatt lignende problemer med sine Z3er? har brukt min gamle nexus 4 mer enn z3en det halve året jeg har hatt den :( 

  7. Kan se ut til bilprodusentene legger ut på en litt utfordrende reise. Kanskje de ender opp med å måtte ha muligheten til å legge opp til valg i utstyrslista over hvilken dings man bruker for kommunikasjon.

     

    Har man Android, så kan man velge Android Auto.

     

    Har man Apple/iOS, så velger man iCar.

     

    Eller kanskje tilsvarende fra Windows.

     

     

    Det blir ikke bare lett for bilprodusentene dette...:-)

     

    Er ikke sikker på om dette gjelder alle produsenter, men vet i hvert fall at KIA og noen andre legger inn både carplay og android auto i sine systemer, sånn at du kan velge det systemet du vil

    • Liker 2
  8. Synd at disse jentene fortsatt er dumme nok til å kjøpe disse apple produktene.

     

    Er vel også litt ironisk at de fleste som påstår at en "MacBook er bedre for gaming enn en dedikert stasjonær pc er bedre" fortsatt ikke har fullført skoleåret, dersom de er i 20-30 og oppover årene er det klart tydelig at det er noe som ikke virker helt i hodet. Skolen burde nok prioritere litt annerledes for å forhindre dette.

     

    Er jo flott gjort av Apple da - å utnytte lavutdannede Osloungom til å kjøpe disse overprisete produktene.

     

    Hehhehehee. Stå i kø for dette, jaaaa. /s

     

    Alt kommer jo an på hva du vil bruke den til. Det finnes Apple-fans, Android-fans, Windows-fans, etc. Kan ikke folk like det de vil, uten at fanboys skal rakke ned på dem? Ja, Apple koster flesk, men de er ikke alt for overpriset, om du ser på konkurrenter innenfor både telefonmarkedet og PC-markedet.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...