Gå til innhold

herpel

Medlemmer
  • Innlegg

    223
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av herpel

  1. Legg ned hele Idol 2007!!

     

    Rett og slett bare søppel som er med i år. Denne kvelden skulle jeg kose meg på sofaen, bråvåknet til noe falskt helvete og det ble bare verre utover sendingen! Latterlig at disse som er med som de siste har kommet så langt. Dommerne er jo like forferdelige, Asbjørn er den eneste som tør å si rett ut at noen er drit dårlig, de andre sier hver eneste gang: Dette var bra! Stå på! BLA BLA BLA!!

     

    Argh!! Orker ikke mer.... ><

  2. Er selv arbeidsgiver så tenkte jeg kunne si min mening om denne søknaden.

     

    Det er en søknad du rett og slett husker, helt klart. MEN den gir et inntrykk av at du er temmelig useriøs og ikke bryr deg om hva du møter opp på for å få penger i hånda.

     

    Jeg vil bli meget overrasket om du vil få noen innkallelse til et intervju da du ikke levert søknaden dierkte til sjefen. Da hadde du nok stilt sterkere, med tanke på at sjefen kunne fått et bedre inntrykk av hvordan du er.

     

    Er du heldig har sjefen en god sans for humor, men er han over 40 tror jeg ikke du stiller sterkt dessverre. Jeg lo godt av søknaden, men hadde aldri tatt deg inn til intervju. Søknader skal gjerne formuleres på en måte som stikker deg ut fra resten av bunken, men jeg liker ikke at de er overdrevet og useriøse.

     

    Da du kanskje er mer seriøs og virkelig er innstillt på å sitte bak kassa der og gjøre en god jobb i en noen år fremover, vil jeg anbefale deg å ta turen ned på dagtid da sjefen er der for å forhøre deg om han har lest søknaden og at den er kommet fram.

     

    Lykke til! :)

  3. Jeg har et Mastercard som jeg aldri har brukt, men jeg mener bestemt at banken ga meg følgende beskjed da jeg mottok det:

     

    Kjøper jeg noe på Mastercardet, vil det ta 30 dager før jeg mottar en regning. Betaler jeg regningen da blir det null ekstra kostnader eller renter. Venter jeg med å betale ut over de 30 dagene begynner renter osv å løpe.

     

    Tydeligvis må man være ekstra obs på disse kredittkortene, og jeg synes Statoil har et meget dårlig system over fakturaene. Det står jo helt tydelig på bildet at du har betalt beløpene? Som du nevnte er jo ikke 1100,- i renter all verden, men da du ikke var klar over at du i tillegg er over maksgrensen på kredittkortet blir det en saftig kostnad å dekke på en gang.

     

    Jeg hadde også følt meg lurt.

  4. Jeg har vært litt i tvil om TV serier er ulovlige å laste ned...

     

    Tenkte litt over dette: min favorittserie går på TV. Jeg er ikke hjemme så jeg setter DVD opptakeren på å ta den opp. Dvs at jeg kopierer serien ut på en DVD. Er dette ikke like ulovlig som å laste den ned fra nettet? Jeg kan ikke se at det skal være ulovelig å laste ned TV serier da de blir sendt på TV som hvermansen kan ta opp med DVD opptakere.

     

    Kort sagt: er det like ulovlig å ta opp ting fra TV'en som det er å laste ned? I så fall kan vi nok anmelde selveste justisministeren for piratkopiering da jeg er temmelig sikker på at han har noen gamle VHS kopier liggende...

  5. @herpel: hvorfor valgte du PC8500-ram og ikke PC6400? Er det pga klokking? Jeg tenkte på 620W PSU'en fra Corsair også, men det var visst overkill. Selv 520W er mer enn nok etter det jeg har hørt fra de som har greie på det. :)

     

    RAM'en var med tanke på klokking ja, men med dette oppsettet er det ikke noe behov merker jeg... :) Er veldig fornøyd med ytelsen som det er, men ville ha muligheten åpen hvertfall da jeg ikke ofte oppgraderer maskinen min.

     

    PSU var også for å være sikker da jeg har en del gamle disker som jeg har stappet i maskinen og da jeg har lest litt til og fra hvor mye GTX kortene trekker. Ville også her være på den trygge siden. For en del år tilbake var maskinen veldig ustabil akkurat på grunn av PSU ikke leverte nok strøm til grafikkortet, det var meget meget irriterende så det skal ikke skje igjen.

     

    Har ikke 'totalrenovert' PC-en siden 2004 så nå ville jeg være på den trygge siden. Ville ha muligheten å gjøre noen endringer de kommende årene som ikke er avhengig av PSU eller kabinett.

     

    Håper mine erfaringer hjelper trådstarter å velge det som passer. Eneste jeg vil påpeke er å ikke velge 8600 kort, velg et 8800GTS/GTX kort.

  6. Edit: Jeg regnet ut at jeg ikke sparer så utrolig mye på å kjøpe ting andre steder enn hos Komplett. Dessuten liker jeg Komplett, og jeg vil påstå at de har den beste og mest oversiktlige siden av alle norske nettbutikker.

     

    Komplett er flinke, MEN de er ofte overpriset. Dersom du kjøper 5-6 komponenter fra noen andre nettbutikker kan du fort spare 500,- inkl frakt. Totaloppsettet mitt som jeg førte opp i posten over sparte jeg 'svimlende' 1200,- på ved å ikke bestille alt fra komplett (inkl frakt fra 3 butikker). Det enste jeg kjøpte fra de var CPU og minne. Dette var i juni i år. Jeg setter alltid opp et raskt regneark hvor jeg legger inn alle priser fra de mest aktuelle nettbutikker og regner raskt over hva jeg bestiller fra hvem samt legger til 120,- frakt pr forsendelse. Obs: fraktpris blir fort mer enn det dersom det er kabinett og andre tunge ting som skal sendes. Men som sagt, jeg sparte 1200,- på å ikke bestille alt fra Komplett i sommer.

  7. Har valgt omtrent det du har satt opp der, men jeg har valgt følgende: (orker ikke linke..)

     

    -Asus P5K Deluxe

    -E6850

    -2GB Corsair PC8500

    -620W Corsair HX

    -XFX 8800GTX

    -Antec P182

    -Seagate 7200.10 500GB

    -Scythe Ninja rev B CPU kjøler

     

    Jeg er strålende fornøyd med dette oppsettet. Det er ikke minst stille som graven. Dette er ingen spøk, da jeg fyra det opp første gangen trodde jeg at jeg hadde glemt strømkabelen. Så stille var det. For det andre er ytelsen upåklagelig. Jeg betalte 14000,- i sommer, men kjøp et 8800GTS kort samt kun 2GB minne istedet og med prisene som er nå kommer du sikkert på ca 10000,-

     

    Lykke til!

  8. Jeg tjener rundt 400000 i året. Kjøpte meg leilighet ifjor for 1,3 mill. Gikk til DnbNor og fikk et førstehjemslån. Det gir meg et fullfinansiert lån og med den laveste renten. Mine avdrag inkl renter er i måneden på ca 7000,- renten er nå rundt 5,85% på mitt lån.

     

    Jeg sa selv stopp ved 1,3 mill men banken kunne mer enn gjerne ha lånt meg opp mot 2 mill... De kastet nesten pengene etter meg. Renten har vel steget 6-8 ganger etter jeg tok opp lånet, men er ingen krise enda.

  9. Var også på en presentasjon av dette spillet med THQ, mulig det var den samme som Rune Fjeld Olsen var på. Det stemmer hvertfall at spillet er en tro kopi av God of War. THQ sammenlignet Conan med God of War ned til minste detalj, antall våpen sammenlignet de, slåssingen sammenlignet de, menyen hvor du ser combor osv er nesten identisk med GoW, krukker med røde/grønne orbs osv.

     

    Nei, dette tror jeg rett og slett skulle vært delt ut bøter for. Det er GoW med nye skins på characters og et nytt navn.

  10. Jobbet som vekter i 2,5 år. Hadde fast stilling som mobilvekter natt + sentervakt et par dager i måneden. Hadde ikke vekterkurs, fikk høre man kan jobbe et halvt årsverk før man måtte ta vekterkurset.

     

    Var på vei til å bli sendt på kurs da jeg sluttet, da hadde jeg som sagt jobbet der i 2,5 år. Vet ikke hvem som får smellen dersom noe skjer og det kommer fram at vekteren ikke hadde de nødvendige papirene. Må jo gå på arbeidsgiver dersom man informerer om dette ved ansettelse.

     

    Uansett tror jeg en med militær erfaring fra Afghanistan stiller sterkere selv uten søknad enn en 19 åring som tok vekterkurset i førstegangstjenesten bare for å bruke tiden på noe.

  11. Meldte meg faktisk som blodgiver for et par uker siden, ikke hørt noe fra de enda da men...  :ermm:

    9472254[/snapback]

     

    Jeg meldte meg som blodgiver mens jeg studerte i Trondheim. Etter 2 år hørte jeg ingenting og flyttet videre. Måtte melde meg opp en gang til på et nytt sykehus.

     

    Til dere som har sprøyteskrekk: det må gå 3 mnd mellom hver gang man gir blod, så det blir maks 4 ganger pr år. De små stikkene kan sikkert hjelpe å redde en del mennesker. Spesielt dersom dere har litt uvanlig blodtype.

  12. Har akkurat satt opp en maskin med følgende:

     

    ASUS P5K Deluxe

    E6850

    XFX 8800GTX

     

    Da jeg var inne i F.E.A.R og stilte på diverse options hørte jeg en rar lyd fra maskinen. Var som en lav susing som endret seg etter hvert som jeg gikk inn og ut av menyer og stilte på diverse options. Maskinen er helt stabil, ingen tegn til blåskjermer eller at den låser seg.

     

    Har noen anelse om hva dette kan være? Er det hovedkortet eller kanskje grafikkortet? Etter hva jeg kan finne ut kommer lyden fra området rundt/i nærheten av CPU. Lyden kommer og går og er nesten ikke merkbar men er skeptisk til å la dette fortsette. Leste noe om at kondensatorer kan lage den lyden før de tar kvelden, kan dette være tilfelle her?

     

    Lyden er veldig, veldig svak men endrer frekvens litt etter hvert som jeg går i de forskjellige menyene.

  13. En kamerat bestilte en del varer fra komplett på kvelden den 14. august. Nå er det blitt kvelden 20. august og varene er enda ikke sendt. Jeg bestilte på dagen den 15. august og fikk mine fredag 17. august. Vi ringte til Komplett idag og lurte på hva som skjer. Fikk svar at de hadde problemer med bestillinger lagt inn 12., 13. og 14. august og de jobbet på spreng nå for å få sendt ut bestillinger lagt inn de dagene.

     

    Utrolig kjedelig for de som bestilte de dagene og rart at ikke dette er oppdaget før...? Han fikk nemlig kvittering på mottatt ordre samme kveld som han la inn bestillingen. Regner dog med at varene kommer i løpet av denne uka.

  14. Kjøpte akkurat en ny maskin i ren frustrasjon over dårlig ytelse i alle spill og programmer. Var 2 og et halvt år siden sist, så det var på tide. Slang inn et 8800GTX kort, men leste litt rundt idag at den nye brikken G92 kommer snart.

     

    Lurer derfor på om det var dumt å kjøpe nå, kanskje heller ventet til det nye kortet kommer? Det sies tydeligvis at det skal komme i Q4 '07, men i praksis vil vel det si at de er i norske butikker rundt mars-april '08?

  15. Jeg fikk også tak i en spray fra Møbelringen. Husker ikke navnet, men det var noe helt organisk på sprayflaske. Min bedre halvdel hadde satt seg på en kulepenn i sofaen så den knakk.... fargen var beige, så man kan trygt si det syntes. Trodde nesten det skulle forbli en stor blå fæl flekk der, men den gang ei! Sprayet godt på og la en plastsekk over i 12 timer. Etter de første 12 timene var flekken nesten borte. Kjørte på med en runde til og hele flekken var putt borte. trengte ikke skrubbe eller gni noe som helst. Den bare ble borte av seg selv. Genialt! Men husk å impregnere på nytt.

  16. I alle dager... jeg må høre mer på min bedre halvdel om å bruke mer tid på henne enn pc'en... fikk 97 i score. Var skremmende høyt. Bare for at man liker matte og Casio kalkulatorer... pffft, tulletest!

×
×
  • Opprett ny...