Gå til innhold

Mr Donkey

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mr Donkey

  1. Hei, bygde min første pc for et par dager siden. Vifter, harddisk og dvd rom starter opp, men skjermen er svart. Prøvd med en annen monitor, sjekket at kablene er riktig plugget og testet en og en ram brikke. Etter å ha leste litt så prøvde jeg også clear cmos knappen på hovedkortet uten hell. Noen av dere kloke sjeler som kan komme med råd ?

     

    Deler som er brukt

     

     

  2. Hei igjen. Har fått delene og satt den sammen. Gikk veldig greit egentlig, eneste jeg plundra med var cpu kjøleren, leste ikke godt nok hva jeg skulle gjøre :p

     

    Men når jeg skrur den på så er skjermen svart. Alle vifter, harddisk og dvd rom starter opp. Vet ikke om det kan ha noe å si men bruker tv, da jeg fant ut at min nåværende skjerm ikke har hdmi. Regner med jeg har koblet alt riktig. Legger ved bilde som viser det jeg har koblet inn med rødt, eneste jeg var litt usikker på var front io som jeg koblet i boksen med pil.

     

    Noen som kan komme med råd til en litt frustrert bygger?

    post-308239-0-67805100-1424974882_thumb.png

  3. Hmm, etter mye frem og tilbake så tror jeg ikke mini-itx er så dumt. Satte opp en ny liste der jeg valgte å droppe skjermkortet fordi jeg ser at spilling er ikke noe som kommer til å aktuelt med det første. Ettersom jeg har forstått det så er den integrerte grafikken i prosessoren ok nok til surfing på nett og e-post. Så spørsmålet er om det går greit å droppe skjermkortet nå, og heller oppgradere når jeg finner det nødvendig?

     

    Liste HER.

  4. Hei, min nåværende pc synger nå på siste verset, så det er på tide med en utskifting. Den vil i hovedsak bli brukt til lette oppgaver som e-post osv, men vil gjerne ha muligheten til å kunne spille litt. Det er viktig at den er noenlunde stille, tenker å kjøre en lett overklokk på cpu . Har et budsjett på 9k, vil helst ikke gå over dette. Jeg vil ved en senere anledning gå til innkjøp av en ny skjerm, men det vill ikke prioriteres denne gangen. Kom gjerne med forslag til skjerm (utenfor budsjettet).

     

    Har satt opp en liste HER. Kabinett er Fractal Design Define Mini. Ser dette greit ut ? :)

     

     

     

  5. Jeg sto omtrent mellom de samme maskinene da jeg skulle bestille pc for ca en uke siden. Etter mye frem og tilbake endte valget tilslutt på W370, leste mye mye bra om multicom maskinene så det var tilslutt det som avgjorde valget for meg. Sikker på at jeg ville blitt veldig fornøyd samme hvilken av de det måtte være :)

  6. Lynx_

    Hadde valgt en 120hz skjerm, og en 256gig ssd

     

    Det er mulig jeg er dum nå men kan ikke se at dustin oppgir hvor mage hz skjermene deres har? Så hadde vært fint om noen kunne anbefale meg skjermer. Vet ikke helt om det er nødvendig med så stor SSD, har en ganske stor mekanisk HDD ved siden av.

     

    wassup

    Du trenger neppe så dyrt kabinett. Det er veldig bra, men for i overkant av halvparten får du et like bra kabinett (f.eks. dette)

     

    Det er jeg enig i, det kabinettet så jo bare lekkert ut, tror jeg går for den. Planer om å overklokke ja, søkte litt rundt og fant ut at H100i passer i troppen av kabinettet, men det blir litt trangt med hovedkortet. Det jeg derimot kan gjøre er å plassere det i front av kabinettet i stedet. Høres dette greit ut?

    Når det gjeller PSU så var det litt opp i pris for mindre watt. Hvis jeg går ned 100w så kan jeg få en SEASONIC X-650 650W til 260 kr mer. Jeg avventer foreløbig litt, men hvis dere mener det er nødvendig så gjør jeg det. Jeg skal sjekke litt mer ut om det med tastatur, ikke sikkert mekanisk passer for meg.

     

    Takk for raske tilbakemeldinger :) Håper flere kan vurdere hva jeg evt burde forandre på, spesielt det med hovedkort.

  7. Hei! Jeg er en gutt på 16 år som er veldig gira på å bygge min første stasjonære gaming pc, den skal kunne kjøre det meste av spill på god grafikk. Har søkt litt rundt omkring og funnet noe jeg tror kan funke. Som det sår i tittelen så har jeg 15k. Det er ikke så farlig om det blir noen kroner fra eller til, men lommeboka blir fornøyd om jeg klarer å spare inn litt uten at det har noen store påvirker på ytelsen. Har planer om å overklokke.

     

    Her er listen over delene jeg har satt opp:

     

    Kabinett: FRACTAL DEFINE R4: 799 kr

    Hovedkort: MSI Z87-G45 GAMING Z87 : 1 269 kr

    CPU: INTEL CORE I5 4670K 3.4GHZ 6MB S-1150: 1 769 kr

    GPU: MSI GEFORCE GTX 770: 3 219 kr

    RAM: CORSAIR 16GB 1600MHZ (2X8GB): 1 099 kr

    SSD: SAMSUNG 840 PRO 128GB : 1 039 kr

    HDD: SEAGATE BARRACUDA 2TB 7200RPM: 699 kr

    PSU: CORSAIR HX750: 999 kr

    CPU kjøler : CORSAIR H100I: 799 kr

    DVD: ASUS DRW-24B5ST: 149 kr

    OS: MICROSOFT WINDOWS 8 64-BIT: 749 kr

    Skjerm: ASUS VE278Q 27: 2 209 kr

    Tastatur: MICROSOFT SIDEWINDER X4: 269 kr

    Trådløst nettverk: ASUS PCE-N10 N 802 319

    Tilbehør: ANTISTATBÅND HÅNDLEDD : 49 kr

    Totalt: 15 435,00 kr

     

    Hovedkort aner jeg ikke hva jeg skal se etter annet en riktig socket. Sikkert andre skjermer som er bedre. Som sagt kom med forslag, setter pris på alle tilbakemeldinger. Er det noe jeg mangler eller som burde forandres? Dette er første gang jeg bygger så trenger all den hjelp jeg kan få, takk :)

     

    Edit: oppdatert liste

×
×
  • Opprett ny...