Gå til innhold

mv1992

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mv1992

  1. Jeg vil kanskje tro at det stiger litt, eventuelt er på samme nivå som i fjor. Den nye regjeringen lover arbeidsplasser for oss (om det skjer vil nå vise seg), og det at det muligens ikke er jobb har vel kanskje vært et issue for mange. Som du sier er PHS veldig flinke til å promotere seg selv, både med reklamer, aktivitet på Facebook og de stiller jo opp på flere utdanningsmesser over landet, noe som får mange til å virkelig bli interessert i å velge politiyrket.

     

    I fjor var det jo rekord på antall søkere, men man ser jo også at det er svært mange som faller av på veien. Men man vet jo aldri, plutselig daler interessen igjen også :)

  2. Må bare si en ting; løpetesten dreier seg ikke kun om kondisjon. Jeg trente mye kondisjon før opptaket, men slet så sinnsykt med syre i hele kroppen under løpetesten på opptaksdagen... Man blir ganske sliten av å legge seg ned og så opp igjen med så korte avstander mellom hver gang. Så det kan være lurt å øve litt på det også! Klarte det på metern, og kom inn på skolen :)

  3.  

     

    Stemmer også for torsdag når jeg tenker meg om. Eventuelt fredag? Dette blir gøy!

     

    Jeg reiser på morgenen fredag, men er det mulig å begynne litt tidligere på Evt torsdag?:) ser ut som det var det som passet best? Jeg kan ikke bli så sein så i 6 tiden hadde vært supert for min del! Hvis dette passer for dere andre som vil møtes i Oslo :)

  4. Enig i mye av det du sier.

     

    Det er ikke meningen å framstå for selvsikker, men jeg mener de har vurdert feil og at jeg som person tilfredsstiller alle kravene til PHS.

     

    Jeg inkluderte, lyttet og kom med gode innspill under casen. Svarte og pratet flytende og saklig under hele intervjuet. Det var ingen spørsmål jeg følte ble vanskelig eller hvor svaret var lite reflektert. Satt igjen med en veldig god følelse totalt sett.

    Scoret bra på de testene også.

     

    Jeg skjønner fint lite av konklusjonen - enda jeg ikke vet hvorfor de ikke finner meg egnet. Ikke gøy å være en av de omlag 200 som havner i den kategorien. Det føles liksom bare ikke rett.

     

    Hvor og når var du på opptak og intervju? :)

  5. Hei!

    Ved en feiltagelse har svarene i nettsøknaden vært tilgjengelig å se i en kort periode. Svarene som lå ute er korrekte, men fordi vi ikke har fått produsert ferdig all informasjonen som skal ut ennå, er nå svarsiden stengt igjen. Vi legger alle svarene ut igjen i løpet av kvelden. Vi beklager dette på det sterkeste.

    Vennlig hilsen,

    Samordna opptak

     

    Jeg ringte dem også, bare sånn for sikkerhets skyld. Og de sa også at det stemte!

     

    Og JEG FIKK TILBUD I OSLO!! HURRA :D

  6. Herregud, så utrolig glad for resultatet på testene! Fikk helt sjokk!

     

    Logisk: Ganske rask og ekstremt nøyaktig

    Oppdage regler: Ganske rask og ganske nøyaktig

    Verbal resonnering: Ganske langsomt og ganske nøyaktig

    Språkflyt: Enklere for meg å håndtere oppgaver

    Vokabular: Like enkelt å håndtere oppgaver

    Staving: Enklere for meg å håndtere oppgaver

     

    Syns ikke testene gikk noe bra i det hele tatt, men det gikk jo rimelig greit. Er iallefall strålende fornøyd!

  7. Hurra! Har gjennomført de fysiske testene, vært på intervju og følte det gikk relativt bra, svarte bra på alle spørsmålene og kan ikke skjønne at jeg ikke kan være personlig egnet. Hørte også at det skal litt til for å faile på det psykiske. Har snitt på 4,67 fra vgs og 2 poeng fra folkehøgskole og 4 alderspoeng, så dette kan jo nesten se litt lovende ut? Tør ikke håpe for mye heller!

×
×
  • Opprett ny...