Gå til innhold

AlecNess

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av AlecNess

  1. Problemet er at det skaper kjøpepress! Syntes det er dårlig av Elkjøp å gjøre slike ting gang på gang.

    Nå er alle TVene som var på tilbud ikke lengre på tilbud, så det er jo flott! Men nå er den vanlig prisen det samme som tilbudsprisen?

    Så Elkjøp markedsfører med at de har ett kjempebra tilbud som varer i kort tid, for deretter utvide tilbudstiden, og etter det igjen setter "tilbuds" prisen som fastpris. Da er det jo egentlig ikke ett tilbud i det hele tatt da? eller? 

    • Liker 1
  2. Har det noe å si at de endrer det til å vare lengre da? Det påvirker da ikke deg på noe vis?

     

    Hadde skjønt klagen om de avsluttet et tilbud før tida.

    Det påvirker meg ja! Kjøpte TV 18:00 den 12 januar, slik jeg skulle være sikret tilbudet. Klokken 19:00 ble tilbudstiden endret. Er jo ikke ett stort problem å gjøre dette en sjelden gang, men har merket meg at det skjer stadig vekk... Det er unødvendig.

  3. Har merket flere ganger at Elkjøp har noe på tilbud der de skriver at rabatten gjelder til 12 januar klokken 19:00, men når klokken er 19:00 oppdateres annonsen slik at det gjelder til 19 januar klokken 19:00. I dette tilfellet er det snakk om noen Philips TVer de selger, men har som sagt gjort meg oppmerksom på at dette har skjedd ganske mange ganger. Syntes personlig at det ikke er greit å holde på slik, er nok mange som stresser om å kjøpe innen tilbudet er over..

     

    Hva syntes dere? Er dette egentlig ok?

×
×
  • Opprett ny...