Gå til innhold

Fomor The Savage

Medlemmer
  • Innlegg

    110
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fomor The Savage

  1. Takker for svar :) Føler jeg fortår dette nå et lite hakk bedre.

     

    Under mine videre undersøkelser og tester,

    Nå har jeg kommet frem til et punkt hvor jeg sitter litt fast igjen Når jeg kjører dette scriptet:

    #!/bin/bash
    chroot /pentest /bin/bash
    PATH=/bin:/usr/bin:/sbin:/usr/sbin
    export PATH
    cron &
    exit 
    
    

    feilmelding jeg får etter chroot, er at cron er opptatt (sannsynligvis allerede kjører fra den originale roten, da m/identisk pid)

     

    feilmeldingen dukker opp etter jeg har logget ut av chroot shellet. Så da virker det som den søker cron etter jeg har forlatt chroot envorimentet.

     

    Mitt spørsmål er da: Hvorfor oppfører scriptet seg slik og finnes det en måte å få det til å kjøre som tiltenkt?

    Alstå kjører cron fra inni den nye chrooten.

     

    Med det forbehold om at mitt resonement er korrekt. Jeg håper det, for hvis ikke håper jeg du kan hjelpe meg forklare hva som er galt.

  2. Sliter litt med å forstå konseptet av chroot og debootstrap, og hadde håpet på at noen kan forklare det for meg.

     

    Det jeg prøver å gjøre er å boote hele putern fra et block device som ligger på ekstern hardisk, men før det har jeg rotet rundt i installasjonen med chroot. Det jeg ikke forstår er at alle prosessene fra den forrige rooten er oppe og kjører, jeg kan se dem ved å kjøre ps -e fra inni chrooten. Men så fant jeg ut at for å boote installasjonen, måtte jeg endre fstab fra den faktiske roten. Når det skjer, hva er det som egentlig skjer kan noen forklare den prosessen for meg pls.

     

    Mange takk.

  3. når filer er ferdig lastet ned, hender det ofte at jeg flytter filen til en annen mappe for å holde ground zed ryddig for nye inkommende.

     

    problemet er at de flyttede filene forsvinner fra bt klienten min og dermed ikke seedes lenger.

     

    jeg trenger web basert klient som kan håndtere, finne flyttede filer og så gjennoprette dem som seeds ved å søke x antall undermapper etter de flyttede filene.

     

    ser det for meg slik:

     

    -klient oppfatter at en ny torrent legges til i kø

    -klient søker først alle undermapper, inkl ground zed for om denne torrent finnes allerede, og legger i så fall denne nye lokasjonen til og seeder, ELLER,

    ev. starter ny dl til ground zed hvis det faktisk er en helt ny torrent.

     

    Bruker for tiden transmission-daemon med webui. har søkt og søkt, men finner ingenting som tilsier at noe slikt kan gjøres i denne klienten, eller så vet jeg bare ikke hvordan.

     

    rTorrent har jeg også så vidt hørt om, men er mere ukjent med denne. skal visst være meget fleksibel i så henseende, men da lurer jeg på om rtorrent har mulighet til å få dette gjort?

     

    Så, vet dere om noe som kan få til dette? Er et stort hodebry for meg, dette med filokasjoner og savnede seeds... så å si umulig på nåværende web baserte klienter å få dette til uten å flytte alle savnede filer tilbake til ground zed... som jo er et mareritt av uorganisering.

     

    det jeg sitter å ser på nå er typ 100 ymse slag av programmer og filer som flyter rundt i målmappa bare fordi de skal seedes. jeg får ikke organisert noen ting og det er et mareritt å finne frem til de tingene jeg leter etter.

     

     

  4. Jeg ønsker å starte rapping. Er "fresh", ingen producer heller, men føler jeg har potensialet til å legge ned no fete bars. Hørt en del på rap (ikke mye, er fresh som sagt). Men jeg tror jeg ville greid å lage en remix i det minste til noe beats.

     

    Finnes det noen rappere her? Hva trengs for å "starte" rapping? Noen som har erfaring med å produce beats, osv...?

     

    Det er alt for nå. Ønsker å høre fra dere.

  5. Min liste for 2013 beste album:

     

     

     

    Bad Meets Evil - Hell: The Sequel (Full Album)

    http://www.youtube.com/watch?v=HiaUGUpNazk

     

    Lil Wayne - Sorry 4 The Wait

    http://www.youtube.com/watch?v=6ifMvs_jPGg

     

    Eminem - The Marshall Mathers LP2 (Deluxe) (2013)

    http://www.youtube.com/watch?v=zy6J_NwjSEE

     

     

  6. Hei,

     

    Jeg trenger forslag til router som fungerer godt i repeater bridge modus

     

    - Avstand: ca 25 meter med ca 2-3 stk, tynne betongvegger mellom.

    - Høy hastighet

    - Dual Band

    - Fordel dersom tomato/dd-wrt kan installeres

    - Eksterne antenner.

     

    Takknemlig for forslag :)

  7. Jaja, ser at det ikke er noe hjelp å få med dette. Synes det er bedritent at man skal bli til de så grader brukt av nettbutikker med slike ting. Jeg har gjort mitt ærligst og redeligst forsøk med å få routeren til å fungere.

     

    Leste på nettet, så fant jeg ut at dette er en reell hw feil på mange routere av samme merke, og dette regner jeg med produsentene er godt klar over. Allikevel velger å legge dem ut for salg.

     

    Har ikke ord. Dette føles regelrett bedritent. Skal prøve å sende inn et ærlig brev til en av helpdesk folka, og så får håpe på det beste.

     

    Takker for hjelpen, folkens. :/

  8. Nei, det holder ikke mål, og om du ikke hadde bårt hull i ruteren hadde du hatt en god sak, dem hadde nok mer en gjerne godtatt en slik reklamasjonssak, men så lenge et produkt er modifisert blir det vanskelig å reklamere, hvordan vet dem f.eks at du ikke har vert i kontakt med kretskortet med et skrujern eller noe slikt.

     

    Fordi jeg ikke har vært i nærheten av en skrutrekker med kretskortet.

  9. La oss si det på en annen måte.

    jeg kjøper en bil av deg, motoren skjærer seg, jeg knuser så alle vinduene på den og sprayer et stort hitlerkors på panseret, så reklamerer jeg og sier motoren virker ikke, ville du godtatt reklamasjonen?

     

    Dessuten tipper jeg plastikk-coveret koster sånn 10 kr å produsere, er selve kretskortet inni som er både bil, motor, vinduer og alt, egentlig. Plastikk-coveret er jo bare lakke på bilen.

  10. La oss si det på en annen måte.

    jeg kjøper en bil av deg, motoren skjærer seg, jeg knuser så alle vinduene på den og sprayer et stort hitlerkors på panseret, så reklamerer jeg og sier motoren virker ikke, ville du godtatt reklamasjonen?

     

    Nei, men jeg vill erstattet motoren dersom det er påvist feil på den.

    De er frie til å sende meg kun nytt kretskort dersom det lar seg gjøres.

     

    Har dessuten lest om utallige saker hvor folk har fortalt om samme feil med denne modellen,

    typ en kar jeg leste om i et ekstremt tilfelle på nettet, måtte legge routeren oppå datamaskinen sin for å lese av signaler fra det øvre båndet.

     

    Det holder jo ikke mål.

×
×
  • Opprett ny...