Gå til innhold

Syretrynet

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Syretrynet

  1. Hei

     

    Er nå ferdig med vidergående, og lurer på hva jeg skal gjøre videre.. er pokerspiller og har planer om å fortette å livnære meg på det, men tenker å ha en jobb ved siden av ihvertfall første årene.. noen som har tips til hvor jeg kan flytte og hva jeg kan jobbe som? Er veldig flink til å oversette norsk til engelsk og vice versa blant annet, og skriver 120 ord i minuttet. Tenkte kanskje en oversettelsesjobb hadde vært ett alternativ.. er det tilbud for noe sånt?

  2. Har hatt mye av samme problemet. Var på skoletur i Spania for noen år siden og der fikk jeg det selfølgelig første dagen. Ble en lite hyggelig tur for å si det sånn. Det som hjalp meg var å stikke innom apoteket der nede og skaffe aloe vera, og smøre på ofte - ta det med ro og la det gro. Hadde jeg vært deg hadde jeg skaffet meg aloe vera, smurt på og lagt meg ned i sengen og bare tatt det helt med ro. Om du er heldig er såret bra igjen i morgen til du skal springe.

  3. Sånn du legger fram dette virker det som du var underernært og at du fikk kunstig insulin samtidig med mat. Alle tilfeller vil jo være individuelle.

     

    Alle som får påvist diabetes type-1 får det du kaller "kunstig insulin" sammen med mat. En del kan oppleve at bukspyttkjertelen fortsatt produserer små mengder insulin enda, men det vil fortsatt være nødvendig å sette insulin selv.

  4. Skal jeg regne det ut for deg?

     

    Vi trenger altså 5 turer for å få over 50kg kylling.

     

    5 turer, der hver tur fører med seg 50kr i drivstoffutgift = 250,-

     

    Vi går ut i fra at vi sparer 70kr per kg. Som gir oss: 50*70= 3500,-

     

    Dette er bare kyllingen det er snakk om. Sparer mye på andre varer også, men i dette enkle lille regnestykket (som jeg håper selv du forsto) er vi 3250,- i pluss.

     

    Hvor bor du hen i landet og hvordan slags registreringsskilter har du på bilen?

     

    (Lettere f.eks østfold skilter å passere 20ganger enn oslo skilter, uten å bli tilfeldig stoppet)

     

    Fra Ålesund

  5. Dine poster vitner om uvitenhet. Om vi finner oss en hytter 30 min. fra grensen blir det omtrent en 50-lapp i drivstoff-utgifter, så nei - igjen bommer du. Skal handle inn 40-50kg kylling, som jeg regner med å spare omtrent 70kr per kg på, i tillegg til ganske mange kg cottage cheese, pepsi max, og proteinpulver. Jeg tjener LETT inn igjen drivstoff-pengene, og hvorfor du skal sitte å argumenterer i mot det viser vel bare hvor kjedelig livet ditt må være. Med mindre du har noe å bidra med vedr. tips til hvor vi kan bo så anbefaler jeg deg å holde kjeft og ikke skrive mer. Jeg håper for din del at du er under 18, om ikke så er du virkelig den mindre intelligente myndige personen jeg har møtt.

  6. Jeg snakker om de fleste tilfellene av diabetes, som er type 2. Er klar over at det er ikke er riktig å sortere type 1 under samme kriteriene, men det som er bra med denne måten å behandle det på er at det er har god effekt også på denne typen. Veldig ofte går insulinbehovet ned til en brøkdel av hva man var avhengig av før.

     

    Her er du på villspor, dessverre.. på hvilket grunnlag vil du si at det å øke insulinfølsomheten til en som nylig har fått diabetes type er 1 vil være optimalt? Tror du at størst mulig insulinfølsomhet er det absolutt optimale, og jo høyere den er jo bedre? En stor del av de som blir lagt inn med diabetes er farlig underernært, og har en ekstremt høy insulinfølsomhet. I de fleste tilfeller vil det å øke denne ytterligere føre til at det blir enda vanskeligere å kontrollere blodsukkeret. Å legge om livsstil om man er overvektig, selfølgelig vil det kunne hjelpe - men om man er normalvektig eller i noen tilfeller til og med undervektig vil IKKE det å legge om noen livsstil hjelpe. Jeg ble foret med ganske så store mengder mat på sykehuset og gikk opp rundt 5-10kg den uken jeg lå der. Ble til og med lagt inn ett ekstra natt-måltid med ostesmørbrød for at jeg skulle gå opp i vekt.

  7. Herregud.. hva er gjennomsnittsalder her inne? Bare retards jo. Poenget med turen er ikke å inntjene grove penger, men ta seg ferie noen få dager og slappe av. Om jeg ville ha all fokus på å tjene penger hadde jeg smuglet inn steroider, snus og røyk i store mengder og solgt det på svarkemarkedet i Norge.

  8. Diabetes er svært ofte en livsstilssykdom, og behandles effektivt med omlegging av livsstil. Det er viktig med bidrag som bjar9 kommer med fordi det viser at det er mulig å gjøre noe med dette, noe som kan være en inspirasjon til alle, også de som ønsker å forebygge før de havner i trøbbel. Så lenge du fremdeles har funksjon igjen i organet så kan man snu trenden fra degenerering til regenerering. En probiotisk bakterie som har vist seg å være gunstig ved slike problemer er Lactobacillus Plantarum

     

    Vil også tipse om boken There Is a Cure for Diabetes, Revised Edition: The 21-Day+ Holistic Recovery Program

     

    Uhm, nei? Diabetes type 1 er ALDRI en livsstilsykdom, og behandles aldri med omlegging av livsstil. Hvorfor folk kommenterer på ting de ikke har peilling på er meg forbi.

  9. Forstår ikke dette hysteriet om at alt må taes opp med legen. Jeg har hatt diabetes i 4 år og spiser og drikker hva enn jeg vil, og har fortsatt en hba1c på 6. Hold deg aktiv, få i deg nok søvn og tren 2-3 ganger i uken så slipper du å bekymre deg for småting som dette. Jeg er kroppsbygger så spiser ganske rent, men de gangene jeg har spisedag, er i bryllup, konfirmasjon etc og spiser mye dritt er det null problem å holde det stabilt. Hold deg aktiv og husk å ta insulinen din, så vil ikke det være noe stress!

    • Liker 1
  10. Diabates! Wooooohhh, så verdt det! Go big or go home!

     

    Hehe, lett å se når noen ikke har peiling på hva de snakker om. Jeg skrev det jeg gjorde bare for å få frem at det ikke var steroider og annet ulovlig vi skulle "smugle" inn. Jeg har 7-8% fett og er rimelig sikker på at faren for diabetes er relativt større hos en som deg enn en som meg.

     

    hør her: http://io.no/info/la...ssenter-1042482

    Kort vei til strömstad, der systemet er og meeeget skjeldent kontroll på den Blågrønne veien. sjansen for å bli tatt er meget liten hvis dere ikke går bananas på systemet:)

     

    Takk for tips!

  11. Takk for oppklaring. Var en lignende hvit prikk der i dag og, trykte på den og til min store forskrekkelse sprutet det ut med rent blod. DEN strålen mildt sagt.. vask huden med hva? har smurt den inn med krem flere ganger daglig i helgen, men usikker på hva annet jeg skal gjøre?

  12. Kvise er hvit/grønn, hudorm er sort på tuppen, altså det du ser av den før du kniper den er en sort flekk.

     

    Hudormer skal heller ikke knipes ut, etterlater dype "krater" og kan gi arr. Finnes andre ting en kan gjøre for å bli kvitt hudormer. Rense huden grundig osv osv. Google er din venn.

     

    Hudormer kan vel være både hvite og svarte? Denne var ihvertfall hvit..

  13. Reagerer på at folk sier at eneste kur er operasjon. Jeg fikk en tvilling rundt januar, og fikk åpnet den opp av legen, renset hver dag i en uke sammen med antibiotika - og siden ikke hatt noe problemer. Mange som har store problemer etter de har fått den påvist ser jeg, men dere skal vite at det også er av de som blir kvitt tvillingen UTEN operasjon og relativt fort.

  14. Hatt en svær jævel av en kvise på nasen i over 3 uker nå. Det skjer INGENTING med den uansett hva jeg gjør, så i dag prøvde jeg å trykke litt på den. Jeg tok litt i, og det sprutet ut av hvitt gørr. Er det dette man kaller hudorm? Fikk en orgasmisk følelse, da det føltes som veldig mye av kvisen forsvant, ihvertfall mye av innholdet. Hva gjør jeg nå?

×
×
  • Opprett ny...