Gå til innhold

Asbmort

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Asbmort

  1. Hvis EQC får effektiviteten som B-klassen hadde så tviler jeg sterkt på at 417 er mulig.

     

    Godt poeng. B-klassen er oppgitt med 16 kWh/100km, det har jeg bare klart en varm sommerdag de 3 milene og -500 høyde meterne til byen en gang eller to. På Vinteren er snitt forbruket på >35kWh/100km. Jeg hara lite tillit til Mercedes sine tall, å når de tallene allerede ikke er imponerende frykter jeg for livet til den gamle storheten. Vi har produsert bil i 100 år sier de, jeg tror det er en hemsko i dagens marked.

    • Liker 2
  2.  

    iPad mini 2 kom for 5 år siden. Tror neppe du finner noen 5 år gamle Android-nettbrett som fortsatt fungerer OK, og som har siste Android versjon.

    Mitt Samsung Galaxy tab 10.1" fungerer fint fortsatt, og det er fra tidlig 2011. Oppdatert Android.

    Kunne vært litt raskere med maskinvarestøtte for flyttallsberegninger, men softfloat fungerer det også. Forøvrig har Tab 2 støtte for dette.

    Har du oppdatert android? altså 8 eller 9 på den? har en 10,1 Note selv og den stoppet på android 3/4 eller noe slikt. Støtten for apps er i dag dårlig for å si det mildt.

    • Liker 1
  3. Har hatt min 5T en måneds tid og jeg må si den er svært mye raskere en Samsung S8 som jeg hadde tidligere. Samsung S8 er selv nå etter reboot tregere i alt fra basic app åpning/bytting til tyngre arbeid i excel eller spill en 5T i daglig bruk etter en måned. Motorola har jeg ikke prøvd, men 5T er værtfall den raskeste telefonen jeg har vært borti, det inkluderer Pixel, Sony, HTC, Samsung, Oppo, Huawei og iphone.

  4. Som forventet. Alle rede da jeg leste om den første Microsoft Lumia, fikk jeg følelsen av et kraftig fall i kvalitet fra Nokia Lumia. Microsoft har rett og slett ikke navnet som assosierer bygge kvalitet. Det har Nokia fortsatt i bøtter og spann. Nei det er bare å kjøpe inn 635, 735, 830 og 930, dette vil bli de siste gode Windows Phone telefonene.

  5. Det er fint å høre en apple bruker uten skylapper. Jeg tror også svært mange ville blitt mer fornøyd med Windows Phone en iphonene sine, ja en androidene sine også. Jeg var helt solgt da jeg kjøpte min første Windows Phone 7 i england. Har prøvd iphoner og androider i mellom, men kommer alltid tilbake til Windows Phone. Jeg trodde å bytte bank ville føre til problemer, men det viser seg at DNB, danske bank og sparebank1 har nydelige apper som er mye hendigere en android og apple sine alternativ. Det som er trist er akurat det su skriver til slutt. Det tror jeg er gjenngangeren hos veldig mange, spesielt teknogeek'er:

    "Jeg vet ikke om jeg orker bryet.

    Jeg bare håper noen andre gjør det"

     

    Jeg orker i vertfall.

    • Liker 9
  6. Jeg forstår ikke at folk knoter og prakkes med å sette inn USB (om det er A, B, mini eller micro) pluggen. Kanskje om det er noe uvanlig med den som Nexus 7 sin kontakt som er opp ned, men om du kjøperproduktet er dette noe du lærer etter den første feilen. Trist å se hvordan markedet gjør ting så bruker vennlig at det ikke er behov for å lære eller kunne noen ting lenger.

    • Liker 3
  7. Dette er et stort fremskritt!

    Å ha 100w tilgjengelig i USBen er jo fantastisk.

     

    Men USB kabelen som skal lede 20A gler jeg meg til å se :p

     

    Ja dette er et godt poeng. Kontakten er mindre en micro-USB, ledningsevnen kan umulig nå 20A, det er jo minimum en 1,8 kvadrat millimeter tykk kobber leder. Så de øker kanskje spenningen for å nå denne effekten, hva skjer da når man bruker det forspeilede adapteret og kobler til "gammelt" (altså utstyr kjøpt over jul 2015) utstyr.

  8. Dette er trist. Nok en gang flopper LCD/LED på bildekvaliteten. Jeg bryr meg ikke om smart tv funksjoner, lyd , trekt bruker grensesnitt, blablabla...jeg vil ha bildekvalitet. Plasma er fortsatt den eneste teknologien som gjør dette tilfredsstillende og det gjør dette tragisk. Jeg hadde håpet Panasonic fant plass til en liten "high-end" avdeling med plasma skjermer for oss som setter bildekvaliteten øverst. Jeg lot tvilen komme dem tilgode da Panasonic sjefen sa at de ikke skulle gjøre kompromi på bilde kvaliteten da de gikk bort fra plasma, men så kommer dette.

    Jeg håper det startes en krone rulling for å få Pioneer Kuro tilbake. Fortsatt den eneste TV jeg orker å se på, nå henvist til bruktmarkeder og ugle sett for mangel av "smart-tv" funksjoner er de fortsatt den ultimate skjermen for alle som kjøper TV for bilde sin skyld.

    • Liker 1
  9. Nå vet ikke jeg hva som foregikk i denne byggningen, men det er en kjent sak at forbrytere ofte står å ser på når politiet kommer til en åsted. Det er svært vanlig at navn og adresse blir notert på de som kommer å ser på. Her i Norge har jeg to ganger blitt stoppet av politiet fordi jeg stod å så på og fotograferte husbrann i nærmiljøet. De var vennlige og hyggelige, men de fortalte dette at kriminelle overaskende ofte filmer eller fotograferer når politiet kommer. Folk henger ut politi for en vær anledning, dette er jeg sikker på vil bevises av de kommentarene denne kommentaren får.

    • Liker 3
  10. Jeg skulle ønsket meg bedre farger fra skjermene, PC skjermene i det minste, men også mobil og nettbrett burde ha bedre farge gjengivelse. De burde vært mye nærmere AdobeRGB i dag en de er. Komisk at iPad, Android og Windows RT skryter av bilde redigering når farge nyansene i skjermen er knapt bedre en LCD displayet på kameraet. Jeg tror det ville hevet kvalitets inntrykket mer enn 4K på 5" skjerm. Så kunne det også vært mer fokus på synlighet i sollys, selv de beste på markedet mener jeg er for dårlig når solen skinner inn.

  11. Windows 8 er noe drit på nettbrett. Alt fungerer nok flott om en kobler til mus og tastatur, men de som sverger til Windows 7 fordi 8 ikke har noe på en PC uten touch å gjøre, har virkelig ikke prøvd Win 8 på nettbrett. Knot er en passende beskrivelse, særlig om en skal bruke PC-programmer Excel er for eksempel ubrukelig uten mus.Selv har jeg to nettbrett, ett med Windows 8 og ett med Android...gjett hvilket dette er skrevet fra.

     

    Heldigvis finnes det de som er sterkt uenig i denne uttalelsen. Jeg synes surface er det første ekte nettbrettet, alle andre er bærbare pcer (tablet) eller leketøy (ipad android nettbrett). Nei endelig finnes et ordentlig verktøy i form av nettbrett: Microsoft Surface.

×
×
  • Opprett ny...