Gå til innhold

eirki

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av eirki

  1. Jeg har ikke noe særlig til overs for GTX 770M, jeg synes det er et kort i ingenmannsland. Har man ikke bruk for, eller råd til, en maskin med GTX 780M, så kan man like greit klare seg med GTX 765M eller GT 750, etter min mening.

    Jeg har egentlig bestilt en P150S med GTX 770M, men vurderer å bytte ut bestillingen til en med GTX 780M. Grunnen til at jeg fortsatt nøler er at jeg er redd for hva dette vil ha å si for lydnivået?

     

    Det er ikke slik at jeg har tenkt å spille i senga mens kona sover ved siden av , sånn som dette geniet, men det kan vel likevel bli sjenerende hvis det blir for høy viftelyd i stua mens noen ser på tv?

     

    Noen som har noen erfaringer om hvorvidt jeg bør gå for 770m eller 780m?

  2. Aha, takk for link til anmeldelse. Ja, ser ut som det ikke er så stor forskjell fra forrige generasjon. Enig i at det ikke finnes noen særlig alternativer. Disse Multicom (Clevo) maskinene er jo det eneste steget mellom Ultrabook helt uten ytelse og Alienware neon-gamingrig til 40 000 virker det som. Så da går jeg nok for dette.

  3. Se her eirki. Vet ikke om den prisen er feil, men det er en veldig god pris! Uten OS, men allikevel.

     

    Aye, ser at de har lagt ut en rekke nye modeller for salg. Jammen glad jeg ikke bestilte meg en P150E i går kveld!

     

    Virker som om de nye modellene er mer eller mindre identiske, bortsett fra prosessor og skjermkort? (Jeg tenker spesielt på P150E vs P150S). Er det no vits å vente på anmeldelser av de nye, eller kan jeg regner med at de er av omtrent samme kvalitet som de gamle?

     

    Særlig med tanke på ting som varmeutvikling, støy og mus- og tastaturkvalitet er det jo greit å lese en anmeldelse for man kjøper.

  4. Eurocom lanserer nye laptoper med GTX 780M allerede. Kanadiske Eurocom - for dem som ikke vet det - bruker på samme måte som Multicom Clevo-builds. Usikker på hva de nye Clevo'ene heter, kanskje er det bare en ny versjon av P150/P170/P270/P570

     

    Eurocom.com

     

    Jeg lurer på om noen her har oversikt over den vanlig produktsyklusen til Multicom.

     

    Jeg hadde i utgangspunktet bestemt meg for å gå til anskaffelse av en Kunshan P150E (ferdigmodellen til 10 990) men ser her at det er i ferd med å komme nye modeller. Virker også som om dette er noe som skjer årlig.

     

    Mitt spørsmål er hvilke konsekvenser dette har for prisene hos Multicom? Er det slik at Multicom Kunshan modellene der snart blir byttet ut med dyrere (og bedre) modeller, eller det slik at prisene på de gamle vil falle?

     

    På forhånd takk =)

×
×
  • Opprett ny...