Gå til innhold

Maplee

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Maplee

  1. Hei! Denne tråden er jo noen år gammel, men prøver meg allikevel. Jeg er ny student i Bergen til høsten, og har fått hybel i Harald Hårfagresgate 7. Er det noen som har erfaringer herfra? Var fantastisk beliggenhet for meg som skal gå psykologi, men strøm koster 600 så aner meg at bygget er relativt gammelt. Dette gjør i og for seg ingenting men ettersom bildene kun er illustrasjonsbilder blir jeg veldig nysgjerrig ?

  2. Hei! Denne tråden er jo noen år gammel, men prøver meg allikevel. Jeg er ny student i Bergen til høsten, og har fått hybel i Harald Hårfagresgate 7. Er det noen som har erfaringer herfra? Var fantastisk beliggenhet for meg som skal gå psykologi, men strøm koster 600 så aner meg at bygget er relativt gammelt. Dette gjør i og for seg ingenting men ettersom bildene kun er illustrasjonsbilder blir jeg veldig nysgjerrig ?

  3. Hmm ja! Fant en hybel privat der leien var 4000 inkl. strøm på Berg. Snakket med huseier og han virket positiv så nå er jeg veldig usikker... Kan som sagt ikke jobbe ved siden av, så 1100 kr forskjell med strøm er ganske mye. Er jo alltid tryggere å leie gjennom SiT men har sjekket diverse svartelister og ikke funnet noe smuss. Litt dårligere beliggenhet ift. sentrum men også litt nærmere Dragvoll der jeg har campus. Dette var veeldig vanskelig :dontgetit: Må gi svar innen 2. juni på studentboligen også. 

  4. Tror ikke du kan bytte kontrakter, SiT pleier å være ganske firkantet på sånt. La du fram legeerklæring?

    Ahh, kjipt. Da jeg sendte inn søknaden forklarte jeg situasjonen og spurte om de trengte legeerklæring. Dette svarte de nei på, og av det jeg spesifiserte av ønsker var ikke oppvaskmaskin en del av det... Det tenkte jeg ikke på, noe som var dumt. Burde jo sjekket inventarlister o.l. nærmere før jeg søkte. Hvis det blir for ille kan jeg jo bare kjøpe meg en mini-oppvaskmaskin, har sett noe sånt på Finn:-) 

    • Liker 1
  5. Har bodd i 4D, som er nesten identisk med 4C. Standarden er bra, bygd en gang på 2000-tallet. Kollektivene har adgang til en slags terrasse på taket.

    Så bra! Eneste jeg er litt skeptisk til er relativt høy pris og at jeg har forstått det ikke er oppvaskmaskin. Det kan være litt problematisk ettersom jeg sliter litt med energinivå i perioder og derfor ikke kan ha jobb ved siden av, og ting som oppvask kan være en energityv. Vet dere om SiT evt. er behjelpelige dersom jeg ønsker å bytte til feks. Berg? Eller burde jeg bare takke ja til denne? 

  6. Neineinei. Du må skrive det du er sterkest på og kan klare best. Hvis du f.eks får tre på alle artiklene du skriver og 5 på novellene så skriver du selvfølgelig det du fikk best karakter på. Læreren vår fortalte at oppgavene ikke skal være lagt opp til at den ene generelt er lettere å få bra karakter på enn en annen, det er like lett å gjøre det bra og dårlig på alle oppgavene :p

    Får som regel 5´er på sakprosa og 5 eller 6 på skjønnlitterær, er bare at jeg syns det er morsommere og skrive skjønnlitterært, hahah. :) Men hvis det ikke har noe å si om jeg skriver novelle eller fortelling, er jo det et veldig enkelt valg syns jeg. Er jo mye lettere å bomme på sjangeren med novelle enn med forteling..

×
×
  • Opprett ny...