Gå til innhold

Exlr8

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Exlr8

  1. Virker som folk er veldig kritiske til denne kickstarteren. Det er helt greit det med slik historie noen kickstarter kampanjer har. Det som gir meg grunn til å tro at dette kan gå er at alle aksene er identiske som tar ned produksjonskostnadene. Trinus 3d printeren har likt konsept og de har begynt å shippe printerne sine. Forskjellen her er det trådløse panelet. Jeg har tro på at selve maskinene kan produseres uten stor risiko, men jeg er skeptisk til software og det trådløse panelet.

     

    Jeg tror ikke dette er en scam, men jeg vil se mer av hvilket software ol. de bruker. Jeg kommer ikke til å back denne selv, men tror at det kan fungere pga den begrensede mengden deler som må produseres.

  2.  

    3DNet-filament kommer på svarate tromler.

    Tydeligvis ikke den gangen :)

    Disse rullene sluttet de med for lenge siden, jeg har kjøpt filament fra dem siden da og har ikke hatt problemer med noen av de over 25 spolene jeg har kjøpt fra dem. Jeg anbefalte også at de byttet de spolene de bruker idag. Filamentet deres er veldig bra og de er veldig responsive om det er feil på plasten deres. Om du hadde kontaktet dem da du oppdaget dette kan jeg med veldig stor sikkerhet si at du ville fått en ny rull.

  3.  

     

    Tja står litt om det her; Samt hos NRK, TV2 osv. https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1571544

     

    Virker som en vanlig måte å unngå denne svindelen på er å simpelthen ikke betale noe til de.

    Takk. Men jeg har jo faktisk ikke mulighet til å betale da jeg ikke har fått faktura fra dem. Hva gjør jeg om de plutselig kommer med inkassokrav?

     

     

    Bestrider det, så går det ikke videre. Siden dette firmaet er plastret over hele internett med ordet 'svindel' tett ved, har du lite å frykte.

     

    Okei, da tror jeg nok det er løsningen. Jeg har jo ikke noe penger til å eventuelt bekjempe et slikt krav i retten. De har meg helt sikkert satt opp som kunde nå og de sender faktura på 6mnd basis. Burde jeg bare sende dem mail om å avslutte kundeforhold, rett for at det trigger noe som gjør at de sender faktura.

  4. Så vidt jeg vet så gjelder ikke angrerettloven bedrifter. Jeg vet at det var et forslag på Stortinget som skulle beskytte bedrifter mot dette, men vet ikke om det gikk gjennom eller om det har tatt effekt.

     

    Disse folka er skikkelig sleipe og tar nytte av folk som meg som bare prøver å starte en liten bedrift, men som ikke har noe erfaring med dette enda.

  5. Dagen etter jeg fikk opprettet mitt enkeltpersonforetak ble jeg ringt opp kl 09.10 av noen, som jeg senere fant ut av at var bedriftsøket.no(skjønte ikke dette over telefonen). Jeg var veldig trøtt og klarte å inngå en avtale med personen på telefonen. De ville sjekke at en del informasjon var riktig ol. Jeg ble aldri forklart helt hva det var jeg skulle betale for, men fikk inntrykk av at det var en eller annen avgift knyttet til registrering av foretaket. Da prisen kom opp spurte jeg om dette, men svaret jeg fikk gjorde igjen at jeg trodde det var en nødvendig avgift.

     

    Personen ba meg bekrefte en melding med "ok". Det som stod i meldingen var dette:

     

    "Ved å svare på denne meldingen bekrefter jeg avtalen iht gjeldende villkår på static.bedriftsoket.no/avtalevilkar/ den 2016-05-27 mellom orgnummer "orgnr." "FORETAKSNAVN" og 988 095 974 Bedriftsøket NO AS. Periode 6.måneder. Faktura kr 2998.00 eks mva"

     

    Jeg trykket aldri på linken som ble sendt, da jeg trykket på den i etterkant skjønt ejeg hva som hadde skjedd. Personen på telefonen sa jeg skulle få faktura tilsendt, på epost, med forfall på 10 dager. Jeg har enda ikke fått en faktura. Jeg ønsker jo egentlig ikke å betale dette. Jeg er student og har veldig lite penger til tull som dette. Har noen tips i forhold til dette? Og hva gjør jeg om jeg får inkassovarsel på en faktura jeg ikke har fått. 

     

    Jeg føler meg selvfølgelig litt dum og var vel litt for ivrig når de ringte, men jeg føler fremdeles at jeg ble lurt. Jeg ser også at det veldig mange andre som har hatt problemer med disse typer "tjenester".

×
×
  • Opprett ny...