Gå til innhold

annemaa

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av annemaa

  1. Du bør si nei, hvis du blir spurt. Jeg mener det er helt greit, så lenge du holder LANG avstand fra det - slik du sier du gjør. Jada, dere må bare si det er umoralsk, men hvis du ikke kommer inn om du svarer JA på spørsmålet må du bare dra en hvit løgn. Jeg ser ikke problemet... se helheten i det - skal ikke du kunne bli politi fordi du tok ett par drag av en joint for mange år siden? .. jo?

  2. Jeg har mange venner som går på phs, og ingen har fått spørsmål om de har prøvd narkotika under intervjuet osv.. Om du har det, og eventuelt blir spurt så er det kanskje en fordel å si nei, uansett.

    Ja, det er uærlig. Men så lenge man har en negativ innstilling til narkotika generelt, så ser jeg ingen vits i å si Nei. Så lenge du ikke røyker for full pipe, bokstavelig talt

  3. Takk for klokt svar Jusst :)

    Får bare manne meg opp, og gjøre mitt beste. Så får jeg bare ta det som en erfaring til neste år hvis det går galt.

    Er mest redd for dykkingen, da jeg ikke klarer å ha hodet under vann uten å holde for nesen.. svømmingen får jeg bare satse på at går greit. Klarer alltid å prestere bedre når man har et slikt press over seg.

     

  4. Hvis man er ganske sikker på at man ikke har sjangs til å klare hverken svømmetesten - eller dykkingen, er det egentlig noen vits i å dra på opptak?

    Jeg er veldig sikker på at jeg ikke klarer det,og har allerede innstilt meg på et jobbår nå, og å heller komme sterkt tilbake til neste år. Er det noen som kan dele litt tanker med meg om dette?

    Vet jo selv at jeg ikke har prioritert svømmingen i det heletatt.

     

  5. Tror nok ikke de synes det er særlig positivt hvertfall. Men det får bli siste utvei å holde for nesen! ;)

     

    Et lite spm til forresten!

     

    Har forstått det slik at man altså ikke kommer inn om man ikke består på ett eller fler av de fysiske kravene. Og da vil man dermed ikke bli kalt inn til videre intervju?

    Det vil jo si at man vet om man ikke kommer inn etter opptaksprøven, eller ikke?

     

     

  6. Hei,

     

    Slik jeg har forstått det så må du bestå alle øvelsene for å komme videre i opptaket. Vet du selv hva som gjør at du svømmer på 4min? De aller fleste kan svømme drastisk mye fortere med litt pussing på teknikken og vendinger! Dette kan du få til så lenge du gir jernet! Husk å blåse ut med nesen under vann, så trenger du ikke holde den. :)

  7. Hei!

    Jeg har et spm angående opptaksprøven.

    Jeg er ei jente på 20 som har tatt ett årsstudium i juss, og har søkt meg inn på Phs til høsten.

     

    Jeg vet at jeg skal klare meg på benkpressen, bom og løpetesten. Er desverre fullstendig ubrukelig da det kommer til svømming, og dykk for den saks skyld.

    Tror jeg svømmer på ca 4 min. Jeg er klarer ikke dykke under vann uten å holde for nesen heller - men har heldigvis 14 dager igjen hvor jeg skal ligge i hardtrening.

     

    Det psykiske er jeg ikke nervøs for, det går fint.

     

    Det jeg lurer på om man kan komme inn selv om man ikke består svømmingen og evnt. Dykk ? Selv om man gjør det bra på alt annet?

     

    Takk for svar!! Og masse lykke til for alle som skal/har vært inne på opptak:)

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...